Patlama sonrası, yorumsuz.
Burhan Kuzu Twitter'da: "Turkiye'yi omur boyu siyasi istikrara kavuşturacak ve Ulkemizin geleceğinin teminatı olan Başkanlık Sistemi Meclis'e sunuldu.Hayırlı olsun."
Printable View
Burada bazı arkaşlar ölenlerin olduğunu hatta sayının da yüksek olduğunu belirtiyorlar.. ancak haberlerde halen sadece yaralı olduğu bilgisi var..
Dezenformasyon var mı?
Yoksa yine alıştırma taktiği mi? yok 20 yaralı yok 38 yaralı.. Sonrada 10-20 ölü..
Başkanlık derdine bu kandan beslenenlere lanet olsun.. Başka da bir şey diyemiyorum.. Yazık ülkemizin düştüğü hallere..
Foruma telefondan sorunsuz giriyorum ama bilgisayardan reklam uyarısı vermeye başladı var mı böyle sorun yaşayan
Dip not: AKEPE'li burhan kuzu tarafından yazılan bu tweet 10 Aralık akşamı İSTANBUL BEŞİKTAŞ'ta meydana gelen patlamanın ardından daha ölü ve yaralı sayısı belli değil ortalık kaos iken atılmıştır..
başkanlığı oyle yada boyle getirdiklerinden sonra çok merak ediyorum olası bir saldırı patlama vs.de ne diyecekler veya hangi yüzle konusacaklar yoksa yinemi kandırıldık lafı gelecek
@ibozum +469 tane de sıfat belirlemekte zorlandığım mahluk var o fotoda.
Bunlar nasıl vicdan ahlak sahibi insanlar benim aklım ermiyor.
Canlı yayında kara torbalar geçiyor herkes içinde olanı biliyor ama hala 15 yaralı deniyor.
İnsanları salak / sağır / dilsiz ve kör mü sanıyorlar.
Saldırı hemen ihale edilmiş ***** odaklara.
İbrahim Melih Gökçek @06melihgokcek 1 sa.1 saat önce
FETO'CULAR...
PKK'LILAR...
DEAŞ'CİLER...
VE ARKASINDAKİ HAİNLER...
ALLAH'IN İZNİYLE GÜCÜNÜZ BU MİLLETE YETMEYECEK...
Benim sözüm bitti bundan sonrası ağır olur, ölenler için üzgünüm ailelerine sabırlar diliyorum.
Seçiminizinde başkanlığınızında Allah belasını versin...
Ne *** olacaksanız olun artık kan akmasın...
Her seçim öncesi bomba , referandum öncesi bomba..
Yeter vallahi billahi yeter..
Uyku tutmadı öyle bi keyifsizlik.
O kadar pis oyunlar yapıldı ki
Ölenlere mi üzül geleceğimiz gittiğine mi
Ya gerçekten midem bulanıyor uyku haram oldu :(
Yarın Haber auf Twitter: "Melih Gokcek: #Patlamada cumhurbaşkanı ve bakanların hedef olmaması Allah'ın himayesinde olmamızdan kaynaklanıyor
https://t.co/SmUEG8xRKV https://t.co/lQ3laT48JZ"
Patlama sonrası melih gökçek'in açıklaması...
Billur nedir ? Nasıl geçilir ?
Hala nasıl ölü yok diyorlar ? Bende bi fotolar var bakamazsınız :(
Beşiktaş kendi resmi sayfasından paylaşıp yapıp duruyor ne demek ölü yok ?
Kongre üyesi ve kartal yuvası çalışanı iki kişi vefat etmiş daha kimler var acaba
Gel de şimdi onların ailesine "terörü lanetliyoruz,anayasa düzenlemesine sıkılmış kurşun" açıklamasını yap.
Daraldım yeminle .
Doğru yapıyor muyum bilmiyorum ama az öne pöh bi arkadaşımla görüştüm.
Saldırıyı yapanın nokta atışı yaptığını, çok sayıda şehidimiz olduğunu söyledi...
Ne denir bilmiyorum.
Numan kurtulmuş
29 ŞEHİH 166 YARALI VAR
Alıştırma taktiğiydi. Ben daha fazlasını okuyorum yurtdışın.
Allah kahretsin. Gerçekten çok kötü.
Siz burdan takip edin
Suleyman Soylu: 29 şehit 166 yaralı var – Sozcu Gazetesi
Yurtdışı kaynağımı şimdilik sormayın ama tr kaynakları yarıya indirilmiş rakamlar. Aranızda yabancı kaynaklara takılanlar bilir zaten. Durum aşırı feci, milletimizin başı sağolsun.
Allah'ım bu nasıl bir şey :( yatarken 20 yaralıydı şimdi 29 şehit 166 yaralı :(
:( Gerçekten yazık ya. Kim ne sebeple yapıyorsa Allah belasını versin. Patlamanın büyüklüğünden ve o denli kalabalıkta olmasından belliydi böyle bir şey olduğu... Ne kadar konuşsak boş. Dermanım kalmıyor yazarken böyle durumlarda
Kilicdaroglu Kan akmadan Baskanlik gelmez derken tam olarak bunu mu kastediyordu. ?
Evet sosyal medyada kenetlendiler,hep beraber aynı cümleleri kuruyorlar. Çünkü söyleyeceğiniz ya da bu konulardan bir çıkarım yapacağınız bir şey yok kafa bu kadar basıyor. Ben şu an ki meclis partilerinin hiçbirini ve liderlerini desteklemesem de eğriye eğri doğruya doğru diyorum. Şu ne kullanıyorsanız burdaki adamlara da verin bari kafamız bu şekilde olsun.
Arkadaş feto yu bile o adamdan bildiniz. "Hadi neyse biz saftık inandık,ama kemal ne olduğunu biliyordu kemal yargılanmalı" dediniz .
Hiç sevmem kendisini üstüne basa basa söylüyorum ama biraz şu modlardan çıkın utanmazlar .
Şehitlerimize Allahtan rahmet aziz milletimize başsağlığı dileriz.
Sen dileme bir zahmet,böyle olaylara gelince rahmetten öteye gitmiyorsunuz. Zaten gece uyku tutmadı az uyuyum dedim sabah kalktım bu senin yazı tarzında şeyler okuyorum iyi değilsiniz siz. Ne kadar utanma arlanma kalmadıysa artık,her olayın sonunu başka yerlere bağlıyorsunuz birbirinizi o şekilde ateşliyorsunuz.
Bugüne kadar ülkede ne olumsuzluk olduysa kemal,deniz baykal,oktay vural,türkeş,abdüllatif şener,muhsin yazıcıoğlu,erbakan bu adamlar da kabahat var . Kemal ASILSIN İDAM EDİLSİN KEMAL hatta keMAL.
ne cok konustun.
Türkiye'de uygulanan oto sansür yüzünden ilk gelen bilgilerden sonra genelde X2 olarak hesap ede bilirsiniz fakat olay netleşmeye başladıkça patlamanın olduğu yer ve boyutuna göre X3 dahi ola bilir.
Birileri bir yerlere bir şekilde gelmek için elinden geleni her zaman yapar siyaset tarihinde mutlak olmuştur ama söylenen cümleler hep aynıdır hiç bir zaman değişmez ;
Devletimizin milletimizin başı sağ olsun terörü lanetliyoruz vb. gibi
Sağ sol veya hükümet'e çok girmeden söylenecek tek bir şey buda asıl olan ve her zaman denmesi gerekli olan aslında ama sizin siyası güç elde edeceğiz deyip sürekli bir kabadayı yada ne bileyim dikte eder şekildeki konuşmalardan dolayı bu ülkede insanlar maalesef ölüyor belkide bir kısmı sakat kalıyor bu söylediklerim kesinlikle asker yada polisler üzerine olanlardan dolayı onlar bizim geceleri rahat uyumamızı güvende olmamız için çabalıyorlar allah başımızdan eksik etmesin onları ama olanlara bakınca fotoğraflara görünce olan biteni sorgulayınca insan sinirlenmekten öteye gidiyor '' Yere batsın koltuğunuz başkanlığınız muhalefet'liğiniz vs. orada akşam belkide çocuklarını göremeyecek olan babalar şehit oldu sizin koltuğunuzdan dünyadaki yerinizden dahamı önemliydi acaba o şehidin evde bekleyen çocuğu karısı annesi babası kolay mı o haberi onlara vere bilmek siyaset olarak bile bir birimize bileniyoruz kavga ediyoruz yukarıda okudum yazılanları sen şunu yapma sen bunu yapma arkadaşlar ikinizde hiç bir şey yapmayın gerek yok neden mi sen onu o seni ben başkasını başkası diğerini bu şekilde gittikçe sorgulamadıkça neden böyleyiz diyemedikçe kusura bakmayın daha çok şehidimiz olur vatandaşımız olur ''
Sürc-ü lisan ettiysem affola...
kısaltmasıyla K.Mal, kan akmadan gelmez derken, kan akıtıp halkı korkutmadan kimse ikna olmaz başkanlığa demek istedi, dikkat edin dedi...
IŞID yaptıysa Suriyede onlarla savaşıyoruz, PKK yaptıysa zaten ne mal oldukları belli, ne oldu hayırdır bir de CeHaPe terör örgütü var da onlaar mı yaptı???
Sayılar çok vahim
Ama istifa eden yok
Nasıl karaktersizler yönetiyor görün
İhmallerin ülkesi olduk
Referandum öncesi dikkatli olun
Kalabalık yerlerde asker ve polis gruplarından uzak durun
Erken gitme durumunuz olmaması adına
2 yılda 24+ patlama 100 lerce can kaybı oldu, (nedense verin 400 ü ve başkanlık meselesi suları) tek bir istifa tek bir sorumluluk alan 1 kere çıkıp utanan varmı allah belanızı versın ya, hala kemal diyor dangalaklar,bu yukardaki ve gibiler yeni türkiyenin sesi işte,eskiden kamufle halde kendi içlerinde takılırlardı şimdi meşru oldular,cesarete bak "başkanlık olunca böyle patlamalar olmayacak" cümlesini kurabiliyorlar kahpe evlatları,sözde ohal var memlekette oda ayrı mesele,sanıyorki herkes ölüm hep tanımadıklarını bulacak tek temennim parmağı olanların kahrolmasını görmek ölmeden,hoş kendimide avutamıyorum bu dünyanın öbür tarafıda var diye artık.
Ulusumuza geçmiş olsun.
https://www.youtube.com/watch?v=JhlIGdbw1kE
http://i66.tinypic.com/22wzmb.jpg
Bugünkü gazete manşetleri.
Gün olur devran döner bu gazeteyi basanlardanda hesap sorulur.
Allah belanızı versin başkanlığınız yerin dibine batsın gencecik çocuklar şehit oldu daha anayasa diyorlar.
Ulan bir olaydanda çıkar sağlamaya çalışmayın yeter ülkeyi yediniz bitirdiniz elimden birşey gelmiyor sizinle aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum.
Şimdi çıkacaklar kınıyoruz,dik duruyoruz,başkanlığı istemiyorlar,ülke büyümesini istemiyorlar bıdı bıdı yapacaklar,durmayın artık dik durmayın siktirin gidin başımızdan büyümesin lan bu ülke kalsın böyle en azından gençler ölmesin,kundaktaki çocuklar babasız kalmasın yeter!
Allah belanızı versin yatacak yeriniz yok keşke elimden birşey gelse.
Diyecek birşey yok. Sanırım Ortadoğu olmamıza ramak kaldı..