https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...6e&oe=58FAFFA4
Printable View
Az evvel geldim Adanadan, saldırıda yarlanan polislerimizden birisinin anneside uçaktaydı.
Bagaj alım salonunda şehit haberi geldi, belki 100-200 insan vardı salnda, hayatımda bu kadar çaresiz hisseden, üzgün insanı bir arada görmedim.
İnsanlar aglamaktan helak oldu, eve gelene kadar ne ben ne eşim kendimize gelebildik.
Rabbim hepsini helak etsin, bu cennet vatan bu güzel insanlar böyle şeyleri hak etmiyor.
Verin 400ü terör bitsün ülkede herşey düzelsin derken bunu mu kastediyordu Tayyip, yazmayıp, bu olayıda cehapeye atmaya çalışan sığırın oğlu mala da selam olsun.
Hakan fidan gece ticari taksiye çıkmış o yüzden olanlardan haberi yok. Birde tweeteri kullanarak ne kadar yavşak haysiyetsiz onursuz karaktersiz olduklarını kanıtlayan sözde cumhuriyetçi ama vatan haini olan yavşakları gece yarı sivil yarı resmi kuruluşların yaptığı operasyon ile askıya alındıklarını öğrendim. Bu patlamayı bilip de engel olmayan herkesinde Allah cezasını ahirete bırakmasın. arap iti ölünce bile 4 gün yas ilan eden devlet 1-2 kınama, 1-2 üzüldük bıçak kemiğe dayandı, birazcıkta atar yapıp peşinede bi tutam milli yas ilan edip unutup gidecekler. Bizde unutup gideceğiz. Buna bizi alıştırıyorlar. Sindiriliyoruz. Normalleşiyor herşey. 1 askerin başı kesildi diye koca memleketi ayağa kaldıran devlet büyüğünden sonra ne hallere geldik. Burada yazıp çizmekten başka hiç bir halta yaramıyoruz. Bir taraf bi tarafa *** atmaktan başka hiç birşey yapmıyoruz. Bari cenazelerine katılın allahtan ölenler için şefaat isteyelim. Mahallemden 2 kişi şehit olmuş 1i emniyet amiri.. 1 tanede hayati tehlikeyi atlatan gazimiz var. Onların mesleği ölmek mi ? Fazla maaş almak için mi tüm bu boşuna yaşamak ? Burada bu konu 1 hafta konuşulsa ne olur onlar toprak olup gittikten sonra ? Devleti ilgilendiren her önemli olay öncesi böyle patlama yaşanması ve bunların hiç umrunda olmayan çomar sürüsü. Başbakan yardımcısının dediği " Ya başkanlık ya kaos". Bunun neden söylendiğini bile idrak edemeyen zavallılar. Atatürkün partisinin içine 40 yıldır yuvalanmış pkklılar...
Yarın hepimiz işine gücüne gidecek, hayat mücadelemize devam edeceğiz. Şansa yaşadığımız şu dönemde olan hiçbir suçu günahı olmayan şehitlerimize ve onların geride bıraktığı ailelerine oluyor.
allah rahmet eylesin, şehit sayısı 40a yükseldi şuan için, sanırım bilanço daha ağır, yaralı çok fazla, sanırım bilanço gittikçe büyüyor.
yazık günah, ne istersiniz çevik kuvvetten? bu nasıl bir şerefsizlik? neden hiç siyasilere değilde masum halka ve polise saldırılıyor?
2.patlama anı...Allah rahmet eylesin,bize bir şey olmaz durumu içimize işlemiş,dünyanın hıc bıryerınde boyle şüphelendikleri bir şeyin uzerıne koşmaz hiç bir polis,çok yazık oluyor çok.
Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak... - Motosiklet Dunyası | Facebook
Çevik kuvvete saldırmak belki de en kahpe eylemdir! onlar genelde toplumsal olaylarda kullanılır, kalabalıktırlar, silah yerine karşıya daha az zarar verici ekipman kullanırlar, bir PÖH ya da terörle mücadele timi değildirler, çoğu mesleğinin ilk yıllarındadır hemen hepsi 30 yaşın altıdır...
yeminle içim kan ağlıyor, Allah yapanların belasını versin!!!
Allah rahmet eylesin.
Ne denebilir ki
Hani 1 gece önce istanbul'da filan huzur operasyonu yapıyordular 40.000 polisle nerde sıvacılar aqk. Bir tane sorumluluğu alan yada bir istifa gelmez Akit gazetesi filan 'ya başkanlık ya kaos' aqk başkalığının
Bu sıvacı partiye oy verenlerde kına yaksın bir tarafına inş o başkanlık sistemi ve Rte için yanıp tutuşanların en yakınların birisi Bombalı saldırılarda ölür de akıllanır
Tsk'dan açıklama bık bık Tsk'dan anca bina koruması olur(Esad askerimizi vurdu ses yok pezeler)
Şu da şurda dursun
http://i.hizliresim.com/OV7plQ.jpg
Onlarin esi cocugu olse yine g.t yalarlar hicbirsey degismez.
ya bu bahçeliyi nasıl satın aldı bu adamlar? o da çıktı başkanlık seçimine sıkılan kurşun gibisinden konuştu resmen.
Ülkücüler gerçekten destekliyor mu bu bahçeliyi?
Başkanlık sistemi bizim 9 ışık ülkümüzde yer alıyor zaten Türk birliğinin oluşması için temel şartlardan biridir bu. Ama biz referandum olursa hayır oyu kullanacağız. Ve bu şekilde düşünen binlerce ülkücü var. Teşkilatlarda çatırdama var. genel başkanlık için kongreden sonra parti içinde ayrışmalar oldu. O günden beri Devlet Bahçelinin güttüğü politikayı çözümleyemiyoruz. Biz doğruya doğru yanlışa yanlış deriz. Ama şuanda parti içinde olağan kongre olmadığı için eleştirmek birşey kazandırmayacak.
Gerçek ülkücü sahte ülkücü diye bir terim söz konusu olamaz. Ve il teşkilatını kapatan Bahçeli değil yanındaki çakallar. Çünkü kendi koltuklarının menfaati için Bahçeliyi ikna eden 3-5 çakal bahçeliyi yönetiyor. Başbuğda Bahçeliyi oğlundan çok severdi. Hatta zorla parti içine kendisi soktuğunu anlatır büyüklerimiz. Ama şahsi görüşürüm bence şuan için aktif siyaset yapamayacak seviyeye geldi. Geri plana çekilip kensini ve kadrosunu partiden uzaklaştırması gerekir.
Mit=Milli İstirahat Tesisleri
Bahçeli zaten ne halt ettiği belli değil 1 yıl öncesine kadar ahkam kesen adam gitti yerine sıvacı biri geldi. Bu zamana kadar oyumu hep Mhp'ye attım şimdi bahçeli gitse bile atmam Gerçek ülkücüyüm diyenler şuan ne olduklarını belli ediyorlar
Sahte ülkücü de var reis benim gözümde. Davasından dönen adama ülkücü denmez her ne olursa olsun davasına devam etmelidir. Seçimlerde bozkurt işareti yaparak oy pusulasında ***** partiye oy verenler bugün ille de bahçeli sonuna kadar bahçeli diyenler. Senin bahsettiğin gibi eğriye eğri doğruya doğru demeyen adamlar. O yüzdendir ki gerçek ülkücülere bu ülkede çok ihtiyaç vardır ve yine o yüzdendir ki mhp nin başına gerçek anlamda Türkeş izinden gidecek birisi gerekir.
Konu dağılmasın telefondan konuşuruz.
Başbuğ yoktan var edendir. Orduları kumanda edip bir Türk devleti kurana denir.
Çok açık ve net bir sorum var. Alparslan Türkeş hangi orduları yönetip hangi Türk devletini kurmuştur ?
Türkün başbuğu (sırasız) Atilla'dır, Timur'dur , Mete'dir ve son başbuğumuz Atatürk'tür.
Başkanlığınız batsın..
9 ışık ülküsünde başbuğun kastettiği başkanlık bunu temel görüşler kitabındada yazmışdır bugünkü başkanlık sistemi ile yakından uzakdan ilgisi yoktur.. orda başbuğun dediği başkanlık tarih ve töremiz bağlamında, milli ve üniter devlet çatısı altında savunulucak bir başkanlık sistemidir.
Bugünkü başkanlık sistemi tamamen bir şahıs etrafında dönen otoriter bir başkanlık sistemi ..
o doğruda onda alparslan türkeşinde bir suçu yok bunu tv dede çok defa anlatmış yazmışdır bir ara yasakladı kızdı bile ama o zamanın gençleri arasında bu laf çok yayıldı tabandada yayıldı o yıllarda çok yürüyüşlerde konferanslarda başbuğ dediği için gençleri susturmuş başbuğ sıfatına layık başkaları var bana başbuğ demeyin dediği olmuştur.. ama tabanda artık yerleşince yapıcak bir şey yok...
Arkadaşlar konu amacının dışına taşıyor abartmayalım artık.
Bana ne sizin ak partinizden, mhpnizden, chpnizden.
Partilerin hepsi boş beleş özel şirket olsa hükümet partiler de birer departman , halk ta yönetim kurulu hepsi işsiz olmalıydı.... Hergün birilerinin ocağına ateş düşüyor, milletin çoluğu çocuğu katlediliyor. o olursa biter bu olursa düzelir arkadaşlar bu ülkede 550 hıyar olduğu sürece bi halt düzelmez. Vicdanlı akıllı ve dürüst 550 lazım. a parti c parti, yok parti marti bu memlekette.
Bahçeli koltuğu akşenere kaptırıyordu az kalsın darbeden sonrada buna dediler ki seni Akşener kabusundan kurtarırırz sende bize destek ol dediler. O da koltuğu sattı bu kadar net. Ülkü ocakları nedir arkadaş biri bana açıklasın. Elinde tesbih bütün gün oturup kendi içlerinde bi tanesi kavga edip dayak yediği zaman dövenin üzerine 10 kişi çullanmak ve buna delikanlılık demek midir ülkücülük. Üniversitelerin etrafında dolanıp okumaya giden adamların saçına başına giydiğine karışmak mıdır ülkücük. Ocak denen şey buna mı yarar? Bütün gün boş boş oturur oturduğu yerden ahkam keser bi olay olduğu zaman bi halt işlemez milli maç kazanılsın hemen sokağa fırlayıp ya allah bismillah. Hop arkasından milli marş. Hop 200 metre ileride aynısının tekrarı. Gezi de merak ediyorum neredeydi o ocaklar.
Tuğrul Türkeş MHP nedir en büyük örneğidir.
Kılıçdaroğlu farklı mı hayır. Yapıştı o da koltuğa o da en son seçimlerden sonra parti içi delegeleri değiştirdi koltuğu vermemek için. Ekmeleddin i nereden tanır hiç bir yerden tanımaz. Gitti ekmeleddin e sarıldı. Kim sarıl dedi. Feto. Kemal de gelse bi *** olmaz Bahçelide gelse bi cacık olmaz. Osman Paşa yı korkularından getirmek istemezler çünkü kendi kelleleri de gider. Osman Pamukoğlu bağımsız o meclise tek başına girsin o meclisi öttürür hepsine milli marşı tersinden okutur. Ama siyaset maalesef o şekilde yapılmıyor.
@kelalper ;
O bahsettiğin olayların üzerinden 15 sene geçti. Artık geçmişte olduğu gibi ilim irfan yuvası. Git en yakınındaki bir ocağa ben solcuyum vs ama burada nasıl bir yapılanma içerisindesiniz görmek istiyorum de. Onlarda sana gayet akıcı bir dil ile anlatsınlar. Son kaç yıldır ocaklarda yetişen gençlerin kaçı hangi başarılara imza attı. hangi okulları hangı derece ile kazandı bi fikrin var mı ? Haftanın belirli günleri ders-kuran genel ahlak kuralları öğretiliyor. Vatana millete nasıl hayırlı biri olunur onun mücadelesini veriyoruz. Ülkü ocakları ne biliyor musun ? 70 de istanbul üniversitesinin kapısına "muhammedin piçleri giremez" pankartını canını vererek indiren Yusuf imamoğlu'dur. Tek gayesi öğretmen olmak isteyen Ertuğrul Dursun Önkuzunun ciğerlerine hava basılarak öldürülmesidir ülkücülük. Gezide kadiköy teşkilattan 3 arkadaş oradaydık ilk 2 gün. Sonrası ***** iş şova ve pkk sempatizanlığına döndü iş. Bizde daha bulunmadık orada. Sen neredeydin gezide ? Ocaklara veya belli bir topluluğa b*k atmadan evvel onların geçmişini yaptıklarını araştırın. Sizin dillerinize pelesenk olmuş motto cümleler ile bu kurumun değeri düşmez. Doğdum büyüdüm 25 yaşındayım hep ocağın içindeydim. İşe yaramaz boş beleş biri mi oldum ? 3-5 çakal elinde tesbih mafyacılık oynadı diye koca bir kurumu karalamana izin vermem.
Hepimizin başı sagolsun. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Kalanlara sabır yaralılara acil şifalar diliyorum.
şuan emniyet muduru vefanin evindeyim bizim arka sokakta sitede oturuyormus cekmekoy ,taziye cadiri var bizi bu durumlara dusurenlerin destekcilerin milleti millete kirdirip pis siysete alet edenlerin terpristlere canak tutanlarin anasjjnisikeyim baska bisey demiyorum
Sen 25 yaşındasın ben 40. Benim bahsettiğim zamanlarda sen 3 yaşında 4 yaşında falandın. İstediğin kadar karalatmam de. İstanbulda yaşarkende Bursada üniversitede okurkende ocaklarınız dediğim şeydi.
Gezi de ben mi neredeydim. Kasımpaşanın göbeğinde kızları dövüp buraya gelemezsiniz diyenleri kovalayan sonrada ortadan yok olan AKPli piçlere sor kim geldi de kaçtınız diye onlar sana söylerler. Meydanda şakşak yapanlardan değildik anlayacağın.
Canlı bombanın videosu düşmüş
Bu hain planı yapanın allah beterini yaşatsın
:( izlediğim an tansiyon gitti bende orda olabilirim
Canımız bu kadar ucuz mu dedim kendi kendime
üzülüyorum gerçekten ama gerçekten üzülüyorum insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı biz halk olarak bunları haketmiyoruz allah sonumuzu hayır etsin inşallah kim eyer bu işlere bilerek destek oluyorsa ve kimler de bunlara alet oluyorsa allah onların da belalarını versin hakkımı hiçbirine helal etmiyorum
Amk çocukları daha dış mihraklar destek veriyor diyor, dağdan inen kalleşleri davul zurnayla karşıladı şimdide dış mihrak diyor.
Kafayı yicem galiba.
Amk çocukları.
Polisseniz vatanin heryerinde arkadasiniz dostunuz kardesiniz vardir. Kimi okuldan, kimi calistigin sehirlerden, kimi bir gorevde sadece 10 dk cay icip muhabbetten, kisacasi polisseniz kaybedecegi cok olansinizdir, her patlamada telefona kosmaktir polis olmak. Hendek operasyonlarinda, bombali eylemlerde, hain saldirilarda o kadar cok kardesimizi gardasimizi kaybettik ki, sabah uyandigimizda gruplara bakmaya korkar olduk. Bizler sizlerden destek bekliyoruz en ufak bir desteginizde moral buluyoruz. Vatanimizi seviyoruz bayragimizi milletimizi seviyoruz, ölmenin sagi solu olmaz olamaz, bazen insan gormek istiyor inanmak istiyor arkasinda gormek istiyor sizleri. Neden bu ayrimcilik neden hala parti elestirmeleri ? Elestirmeyin destek verin bize. Ölüyoruz 1er 2şer degil onlarca yuzlerce ölüyoruz bu vatan icin bayrak icin ezan icin millet icin ölüyoruz. Siz birlik olamadiginiz icin ölüyoruz. Silopide okuldan bozma bir kogusta ailesinden, sevdiginden, cocugundan uzak 15 kisinin arasinda bir ranzanin alt katindan henuz ölmemisken yaziyorum bunlari, psikolojimiz kalmadi demek artik basit kaliyor icimiz icimize sigmiyor, telefonunu acmaya korkuyorum annemin o titrek sesiyle "nasilsin oglum" diyisini duyarda aglarim diye, iyi degiliz... icimi buraya dokmek istedim erkek erkeğeyiz diye kusuruma bakmayin. Allah tekerinize tas degdirmesin Allaha emanet olun.
Basimiz sagolsun kardesim allah yardimciniz olsun. Aranizda oladar iyi insanlar varki gecen bir durumdan dolayi muhattap oldugum polisi arayip hal hatir sormak istiyorum taziye dilemek istiyorum.
Sizi en cok uzeninde saldirida hayatini kaybedenleri gordugunuzde ogrendiginizde sayinin abartilip abartilip soylenip durmasi bizden cok sizi uzuyodur eminim. Allah yardimciniz olsun
Eskişehirli şehit Uğur yakın akrabam. Neredeyse yaşıtız. Çocukluğumuz beraber geçti. Daha 3 aylık memurdu.
Birilerinin masadaki hesapları yüzünden gencecik kardeşlerimizi kaybediyoruz. Planlayanlar, alet olanlar, destekleyenler şu evdeki acıyı en kısa zamanda misliyle yaşayın inşallah. Hakkımı hiç birinize helal etmiyorum.