Aynen çeki çalanın dümeni olabilir. Sahte icra gelip senden bişiler almaya çalışıyor olabilirler. Dikkat et. Kapıyı açma. İcrayı kabul etmiyorum de. Polis desteği ile gelsinler harbiden icra ise.
valla millet ibneliği meslek edinmiş kimse sıkmıyo kafalarına böle oluyo gasp hırsızlık kapkaç meslek haline gelmiş yazamıyorum bu adamlara birilerinin ceza vermesi gerek sen benim çekim çalındı dediysen kimse bişey alamaz
yarın gelecekleri kesinse evdeki para edecek bütün eşyaları bir tanıdığınızın evine götürün...
+ kapıyı açmamanıza katılıyorum. gerçek icra ise polis ile gelmelerini söyleyin.
Mert Songül ART
Try to use your imagination
elinde evrakların vs varsa açma bile kapıyı veya biri sana eşek şakası yapıyor olabilirtahsiline kalkamazlar çekin bloke olduysa imkanı yok yani
Eğer böyle bi sahte icra memuru olma ihtimalide warsa.Ara emliyeti bildir..Bööle bööle bi şebeke war de, hatta karakola gidip konuş..Yardımcı olucaklardır...we hiçbişeyi alamazlar içini rahat tut...Yrn durumu burayada yazıp haber werirsen bizde merak etmeyiz...
bloke edilen çekin arkası yazılmazki... neye dayanarak icra geliyormuş... çekin çalındığına dair ifade verdiysen... senden sonra kimin cirosu varsa çeke sorumluluk ona aittir. çek çalındıysa seni arayan avukatta sahte olabilir...
allah yardımcın olsun uyanık ol bu işelrde bu zamanda herkes anasının gözü gibi birilerine balta saplamak peşinde..
www.honda-tech.com
Aynı şey bizimde başımızda,şuan hapiste olan ve 11 milyar alacağı olan galerici başka borcu olan yerlere çeki yollamış,çek ile oynamışlar geçen eve 50 milyar icra geldi babam direk savcılığa gitti,zaten borcumuz olan adam içerde,şimdi öbür alacaklı da hile suçlaması ile yargılanacak..
Serdar TURGUT
bankadan bloke olmuş çekin arkası yazılamaz arkası yazılmayan çekin icra takibi yapılamaz bu kadar basit bu iş sen gönlünü ferah tut...
çeki ilk yazan kimse ona icra gitmezmi ? sonuçta sen çekin sahibi değilsin kendi çekin değilken nası icralık oluyosun ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)