Kayseri Komando Tugayı Dimdik Ayakta..
Yook Artık | Facebook
Printable View
Kayseri Komando Tugayı Dimdik Ayakta..
Yook Artık | Facebook
Yolda başına taş düşse yada karşıdan bodoslama araba gelip ezip geçse seni, örnekler çoğaltılabilir.O insanların yada bu tarz olaylarda bahsettiğimiz gibi suçu yok insanların, öyleyse vardır hayır demek lazım ama inançla alakalı birazda bu.
Ülkede direkt olmasada örtülü bir savaş var, buna inanmayanlar olaylara olumsuz bakabilir ama durum maalesef bu.
Bu kadar iyi niyetli düşünebilmek için başınızdan ne geçti merak ediyorum. Bu da kader o da kader diyip işin içinden sıyrılmak, ülkede örtülü savaş var diyip kaybedilen canları zaafiyat olarak görmek sizin gibi dini bütün birine yakışmıyor bence. Aslında tamda istedikleri kıvamdasınız. yaratılmak istenen şeyin en güncel örneğisiniz bana kalırsa. Mukadderat diyip olaylara kayıtsız kalmak ancak dünya meselelerinde ise aslan kesilmel illuminatiden girip, rockfellerlardan çıkmak., derin dünya mevzularında bahsetmek... Gibi... :)
İstikrarlı Yeni Türkiye'ye hoş geldiniz. Günün sabahında bombadan yaşıtlarım kardeşlerim parçalanmış, öğlen oldu başbakan yapılan havalimanından,otoyollardan,metrodan falan bahsediyor. Umurlarında değiliz kim ölmüş, kaç kişi ölmüş ? Yazıklar olsun.
Bir şey geçmesine gerek yok. 301 Madencimizin ihmal ve eksiklikler sonucu toprak altında kaldığında "bu işin fırtarında var" demişlerdi ya, aynı mantık işte.
Birisi de çıkıp "güzel öldüler, şehit oldular" dedi mi tamamdır. Verdik mi referandum da "evet" oylarını her şey son bulacak ülke bir anda güllük gülistanlık olacak.
Drone'lar havadan canlı bombayı tespit edecek, mağara içine gizelenen teröristler uydulardan gönderilen ışındar sonucu imha edilecek.
Eğlence paketli b7 zırhlı araçlardan inilip halk'a karışılacak vs vs.
Örtülü savaş var diyen arkadaş'a bir sorum var yanıtlarsa sevinirim.
Beşiktaş ta / ankara da / kayseri de hayatını kaybedenlerden biri senin yakının olsaydı. Cenazesini bile alamayıp birkaç parça ile adli tıp tan mezarlığa gitseydin bu kadar pozitif olabilir miydin ? Cevabı buraya yazmasan da olur zihinden geçir ben duyacağım.
Yine kınamalar facede bordo klavyelilerden yazılar yazmalar bi video izledim patlamadan sonra çekmişler içim parçalandı ağladım resmen daha askerlik yapmadım ama bu piçleri bitirmek olsa hemen giderim ama hiç bi hareketlenme yok kınamadan başka artık bişey yapmaları lazım ben böyle dağıldıysam o analar babalar napsın gencecik evlatlar ölüyo be yazık be
Geçen bir tane çomarla konuşuyorum %50 ile seçilmiş adam niçin istifa etsin diyor.
Ama adamlar bizim göremediğimiz büyük oyunu görüyor.
büyük TÜRKİYE hedefimizi engellemek için yapılıyor herşey, tabi dünya tayyipten korktuğu için.
Dünya kapımızda köle şu anda, imf bizden para istiyor.
Hepsi büyük oyunun bir parçası!!!
Hüloğğğ.
Şuan o patlamada olan bi kardeşimizin bacağını kesmişler. Daha 2 yaşında çocuğu var.Gerçekten çok acı bizim burdan 2 asker daha varmış onların durumuda ağırmış sabah sabah üzüntünün kralını yaşadım
Adam bakti ortadogunun krali olamiyor, hazir krali oldugu yeri ortadogu yapti...
http://i.imgur.com/qEzQzIm.jpg
yapamıyorsan ortaksındır,bu kadar basit.
Bir yanım bırak git başka ülkeye diyor,
Öbür yanım ise : Başka ülkede 3. sınıf köpek çekilen vatandaş olacağına kendi vatanında kal bir şeyler yap. (Atamızdan gördüğümüz gibi).
Allah bize yeşil gibi vatanını seven adamlar nasip etsin.
Bu terör belası bitsin inşallah.
Siz ne yapıyorsunuz tepki olarak? Ne yapabiliriz toplum olarak? Geçen hafta şehitlerimiz oldu çokça, hayatınızda planlarınız değişti mi? Ne değiştirebildik? Ya da gülmediniz mi bu bir hafta? Haftasonu eğlenmeye çıkmadınız mı? Haftasonu bi yere kaçacaklar , ya gitmeyelim o kadar Şehidimiz var en azından evimizde duralım az mülayim kalalım, saygıdandır mı dediler? Yargılamıyorum belki gerçekten hayatınız değişmiştir..
Kadere bağlamıyorum ben ama hayatta hiçbir şey değişmedi, öz eleştiri de yapıyorum evet, üzüldüm, doğamız gereğimidir nedir, ben de üzüldüm geçen hafta şehrimizde benden ufak Şehidimiz vardı, pazartesi günüydü cenazesi, dün akşam cumaydı, dört gün sonrası, eğlenmeye etmeye çıkmadım da dışarıda lafladık bi kaç arkadaş. Aslında olmasa iyi olurdu , mekanları doldurmaya faydamız dokundu. Dışardan görünce sallıyoruz, lan adamlara bak kıçlarının keyiflerinde dışarda muhabbetteler eğlencedeler diye..
Radyolar cuma mixlerini çaldı, bu gecede mixler çalar, mekanlar dolar, insanlar instagramdan selfielerini, sevgilisiyle mutluluklarını, ya da giydiklerini, tarzlarını paylaşırlar.. Hatta hiç çekinmez bomba patladıktan 10 dk-1 saat sonrası bile bunları paylaşmaktan çekinmezler.. ve bunun gibi örnekler. Ne oldu biz aynı toplumuz, TOPLUM olarak BİZ, siz, biz , ötekileştirerek değil, yeterli tepkiyi verebildik mi? Ne değiştirdik? Ya da birey olarak hayatımızda ne değişti? Çıkmayan da korkusuna oturuyor, üzüntüsünden değil. Ben gösterebildiğim saygıyı göstermeye çalışıyorum, arabada yüksek sesli dinlemeyi severim, açmıyorum, arabamla hız yapmıyorum, orada burada bişey olmamış gibi resim, bilmem ne atmıyorum , olur da kardeşim, anam, babam, ya da ben *** yoluna oradan geçerken de ölebilirim kimse bilemez , ama kalkıpta benim kardeşim, yakınım ölürse, orada eğlenceler devam ederse, millet müziğini kısmadan dinlerse, resimler paylaşırsa, BULAŞIRIM.. Bu adamlar bizim için ölüyor.. Kimse vatanı için ölmüş yakınına saygı bile duymayı bilen aptal bi toplumda yaşamak istemez, adamın çekip gidesi gelir..
Adam çıktı bu patlamalar hızlı tren yapmamızı, otoyol-köprü yapmamızı engelleyemez dedi lan ? Resmen aklına o an gelen bütün kelimeleri birleştirip bi cümle uyduruyo sonu nereye giderse artık..
Suriyedeki harekatta da 1 şehidimiz var geçen haftaki 44 şehitide Halep falan diyerek unuttuk merak etmeyin en fazla 3 gün konuşulacak bu da
Allah rahmet eylesin şehitlerimize..Yapanlar bu ülkede toprak sahibi olacağını sanıyorsa yanılıyor..
Terörün amacından bahsetmişsiniz. Amaç halkı veya toplumu terörize ederek merkezi yönetimi cezalandırmak ve kendi yollarını haklı göstermektir. Halkın günlük rutinine kastederek etkilemek. Bir tür dolaylı yoldan baskı kurmaktır. Önce kendisi dağa çıkar asker ile çatışır bir sonuç alınamaz ise şehirlerde bombalar patlatılır gibi... Bu lanet terörün bir yöntemidir.... Ateş düştüğü yeri yakıyor başta elbette, ancak benim bahsettiğim burada bunu doğal bir sonuç olarak görmek. Bir araba kazası ile bağdaştırıp normalleştirmek. Kendiniz zaten birey olarak yapılabileceklerden bazılarını yapmışsınız bu insani duygular ile ilgili bir şey. Özünüz ve çok kişisel bir durum. Dediğiniz gibi kimisi haberleri görünce üzülüyor ancak 5 dk sonra komik bir şey görüp gülebiliyor, paylaşabliyor. Bazısıda sizin gibi daha derin yaşıyor. Toplum hareketi ve birliği için yapılacaklar ya da neler yapabiliriz konusunda kendimi muktedir görmüyorum. Ben arkadaşımızın yazdığı yazıda bir araba kazası ile bağdaştırmasına yorum yaptım. Yoksa dediklerinizde haklısınız. Ben ne yaptım tepki olarak dediğiniz gibi üzüldüm ancak hayat akışım bozulmadı. Bir araba kazasında vefat eden biri gibi de görmedim onları. Benimde takıldığım nokta burasıydı... Öncelikle şehit bu insanlar görev başında vefat ettiler bu açıdan zaten gerekli saygıyı görmeliler. Burada sorgulanacak kişiler belli benim yönlendirmeme gerek yok zaten...
Ankara Emniyet Müdürlüğü bildiri yayınladı. Ankaradaki arkadaslar lutfen bakin..