Tevekküllll neredeeeeeeee mittt nerede
Sizin kafalar halep bizimki memleket naaaberrrrrrr
Printable View
Tevekküllll neredeeeeeeee mittt nerede
Sizin kafalar halep bizimki memleket naaaberrrrrrr
Bu saldırılar bizim hızlı trene ulaşmamızı geciktirir ama engelleyemez!.. 1000ali
Abi bugün o korkuyla evdeki çığlıklarla uyandığım aklıma geliyor, Allah şehit ve gazi yakınlarına gerçekten sabır versin gerçekten çok zor. Çok teşekkürler.
Abi verilmiş sadakamız varmış diyerek kendimizi teselli ediyoruz. Rabbim tüm şehitlerimizin mekanını cennet eylesin. Teşekkür ederim
Video'yu izlerken ekran karşısında yaşanılan içimizdeki korku. Otobüsten nasıl atlayacağını bilemeyenler etrafa kaçanlar ne yapacağını bilemeyenler. Gözlerin doluyor isyan ediyorsun , ne yapmamız lazım diye kafanda türlü senaryo geçiyor;
Ama sayın başbakan çıkıp öyle bir açıklama yapıyor ki .... Neyse.
Rabbim Rahmet Eylesin.
Sennn Türkiyesin Büyük Düşün
Dış mihrapların oyunu
Kınama
Kapanış
Standart tarife
20 aralık avrasya açılış işlem tamam
Kaos aşılanmaya devam ediyor
Daha büyük bir eylemden bahsediyorlar
Eşini çocuğunu ailesini seven uyarsan
Kalabalık ortamlardan uzak durun
Metrobüs diye söylenti var istanbul için
Gözünü dört açın
Şey yoluna gitmeyin beyler
Bir başka kınama konusunda görüşmek üzere
Terörü lanetliyoruz, amaçlarına ulasamayacaklar vs vs vs...
yazık cidden yazık... şimdi haber geldi şehitlerimizden birisinin babası gelecek yarın bulgaristandan karşılamaya gideceğim nasıl denebilir ki bu haber nasıl vereyim? çıksın o yavşak oğlu yavşaklar iza etsin bakalım neymiş efendim yol yapmamıza havaalanı yapmamıza engel olamayacaklarmış afedersinizde s.kym oyle yolu havaalanını!! o yollarda it sürüsü gezeceğine yol olmasın it sürüsüde olamasın!! Bu ulke milli mücadele döneminde satılan mantoyla, verilen kefen paralarıyla kuruldu 3 5 şerefsize ÇİĞ NET MEM !!!
Ferdi Ozmen - MUTLAKA İZLENMESİ GEREKEN 4 DAKİKA | Facebook
Atatürk, Gazi, Mustafa Kemal, 'Mustafa!!!!!', Lozan...
yahu hiç okuyanınız yok mu? hiç tarih okuyanınız yok mu? İngiliz'i, Fransız'ı, İtalyan'I, Yunan'ı Anadolu'ya neden geldiler? neden özellikle doğu işgal edilmeye çalışıldı??? Atam 'yurtta sulh cihanda sulh!' derken neyi kastetti???
Atam savaşçı biriydi, neden durdu??? çünkü şunu gördü, bu emperyal düzende vatanımız burasıdır! sakın ola ki artık Araptan, Yunandan, Rustan toprak almayı düşünmeyin, cihanda sulha çalışın ki yurdunuz da sulh içinde olsun... Hatay'ı bile seçimle yurda kattı, savaşmadı...
Lozan'da kandırılmışız, yoksa ohooo Osmanlının aslında bütün topraklarını katabilirmişiz yurdumuza??!!?? Musul Kerkük zaten bizimmiş ama vermişiz, Halep aslında anavatana dahilmiş...
Şam'daki Emevi camiinde cuma namazı kılma sevdası nelere maloluyor idrak edebilen var mı? Aslen Kıbrıslıyım arkadaş, Kıbrıs'l alakalı en son ne zaman haber okudunuz??? asıl orası bizim vatanımız oraya bile sahip çıkabildik mi??? Beşiktaş saldırısnda da yazdım, çevik kuvvet basit hedeftir, çarşı iznindeki askerler basit hedeftir, şu anda Iş,d PKK vs vs kendini patlatacak hastalıklı ruha sahip belki binlerce kişi var farkında mıyız? sen bunların liderlerinin başını alırsan kimse bunlara emir veremez ama o itler yaşadıkça bu eylemleri yapacaklar beyler gerçekleri görün artık...
yazık yahu, Suriye'li çocuk elinde mendille uyumuş, Halepte'ki kız enkazdan kurtarılmış.. yazııııkkk hüngür ügür... Esma'yı vurdular yahu MIsır'da, Filistin'de hastane bombaladılar nasıl yaparsınız??? Basının ve trollerin sizleri yönlendirmesine ne kadar müsaade edeceksiniz? burnunuzun dibi yahu Beşiktaş, güzelim şehrimiz yahu Kayseri, başkent ulan Ankara başkent!!! nerede lan bu Halep'e davul zurnayla tekbirlerle giden IHH konvoyu? Biz bırakalım artık bu salya sümük ağlamayı, onu Türkçe olimpiyatlarında yeterince yaptık, elin Afrikalısı Üsküdar'a giderken söyledi ağladık bitti tamam, bırakın artık, şimdi dik olma vakti, aklınızı kullanın, kendinizi kullandırmayın!
bu saldırıların failini iyi belirleyin, bu saldırılar ne Kürt komşunuzun eylemidir ne de ülke dinsizlerle dolduğu için, hilafet olmadığı için Allah'ın gazabıdır... ben 5 yıl ilk okulda andımızı okudum ezberledim, sesim gürdür genelde ben okurdum, sen onu bırakır da 'biz aslında Türkiyeliyiz' diyenlere sesin çıkmadıysa suçlu sensin arkadaş, hiç arkana dönüp bakma, hastanende T.C. kaldırılırken 'bana ne ki, hastaneler artık bedava ben ona bakarım!' dediysen ya da gıkını bile çıkaramadıysan suçlu sensin birader yanındaki değil! askerden kaçmak için 3 sene master 2 sene tecil yaptırıp 'ulan yaşımı doldurana kadar kaçıp bedelli yapacağım!' dediysen senin bu vatanla işin yok arkadaş suçlu sensin neden başkasını suçluyorsun??? yahu bu vatanı kurtarmaya çalışırken kimse sizin gibi kaçtı mı? bir tane kağnıda 3 tane top mermisini 1 hafta sırtında taşıyan kadın 'bana ne yaa, ben evimde ineklerimle mutluyum, Allah korur!' dedi mi? sizler ne yaptınız da şimdi ağlıyorsunuz, hem kime ağlıyorsunuz? ateş düştüğü yeri yakar, o otobüsün içinde yanan ne olacak???
aldınız iphone7 nizi, koydunuz g.t cebinize, 20 liralık da LPG 'şehitler ölmez vatan bölünmez!' hassittirin ordan, sen vatan bölünmesin diye adam gibi kendini eğitebildin mi, 2 tane tarih kitabı okudun mu hayatında? bölmeye çalışanlara ne yapabiliriz hiç düşündün mü de şimdi çıkıp sokaklarda ağlayıp zırlıyorsun?
bu yazıyı uzatırsam aherhalde önce BAN yerim sonra da Silivri'ye doğru yola çıkarım, ama önce beyninizi kullanmaya başlayın artık!!!
Bilgi kirliliği yaratmak istemiyorum.Sadece orada olan cevaplarsa sevinirim.Az önce facebookta dolanırken beylikdüzünde hdp binasının yakıldığı ve içerisindeki bir tüpün patlaması sebebi ile etrafta yaralılar olduğunu okudum.Doğruluk payı var mı?
Sinirini alamayan halk Kayseri de hdp binasını da ateşe verdi. Ama çözüm bu değil ki... Boş binaları yakarak adam tartaklayarak hiç bir şey elde edemezsin. Bugün Beşiktaş'ta ki olayın anısına stat önünde toplandık. Amacımız Teröre lanet değil, gerekirse canlarından vazgeçecek insanların olduğunu göstermekti. Az ama öz bir kalabalıktık. İnsanların gözlerinden okunuyordu bu duygu. Avmlerden uzak durmamızı söyleyenlere inat meydanlarda haykırdık.
Önünden geçtim az önce beylikdüzünde patlama olan yerin, polisler ve bir kalabalık var bina önü ve içinde ama patlamaya dair bir iz yoktu bina dışında, ambulanslarda boş dönüyordu zaten. Tüp patladı haberi dolaşıyor doğru olabilir
Bir bakan düşün patlama olmuş onca polis memuru hayatını kaybetmiş akabinde konuşma yaptığı yerde "inşallah siz de şehit olursunuz diyor"
Yemin ederim şaka gibi ya. Yaşatmayı beceremeyenlerin ölümü yücelttiği bir toplum olduk ya kelimeler kifayetsiz.
Bakan Ozhaseki: İnşallah Sizler De Şehit Olun | İzlesene.com
Bağcılar'daki hdp binası da basıldı.
Aksam saat 7 gibi meydanda toplanılacağını bildirdi terskelepçe grubu
Bayağı bi kalabalık vardı.
Şu an durum ne bilmiyorum.
Hiç dikkat ettiniz mi Akp ilçe binaların önünde neden polis kulübeleri vardır :)
HDP binası yakmakla bombaları susturmayı düşünmek mallıktır
Gelin hepsini asalım reisi başkanı apoyu fetoyu temiz bir defter açalım ama nirrrrdeeeee :)