Adana da 5 tane var deniliyor bombalı araç şuan . Dediklerine göre doğru zamanı bekliyorlarmış Adana da tekrar patlayabilir.
Printable View
Adana da 5 tane var deniliyor bombalı araç şuan . Dediklerine göre doğru zamanı bekliyorlarmış Adana da tekrar patlayabilir.
Vay anasını arkadaş..
Şu mesajı okuyunca Şehit babalarına nasıl KARAKTERSİZ diyebildikleri , Kardeşini kaybetmiş Yarbay ın feryadını nasıl başka yerlere çektiklerini bir nebze olsun anlayabildim sanırım..
Senin Hiçbirşeyden habersiz , Suçsuz , Günahsız evladın paramparça olacak ve sen gereği kadar üzüleceksin öylemi?
Hakikatten ne dediğinin farkındamısın?
Bilader sen İnsanlığından , Adamlığından , Duygundan , Sevginden nerde ne zaman ve ne için vazgeçtin gerçekten merak ettim...
Çünkü bu kadarı makarna kömürü aşar...
Bu hafta ankara'ya gideceğim sınav için,hiç gidesim yok valla ''gereği kadarcı'' arkadaşlar kadar delikanlı olamadık demek ki .
@M3CSL usta sen benim yerime git nasıl olursa korkusuz adamsın,ölümden de korkmuyosun bizim kadar. Bir şey olursa ''gereği kadar''üzülür konuyu kapatırız biz de .
ekonomiyi, siyaseti, başkanlık seçimiymiş, cb imiş, bb imiş, onu bunu geçtim de artık, askerime, polisime yanıyorum, sebepsiz yere ölen vatandaşıma yanıyorum o kadar. ailelerine, sevdiklerine yanıyorum...
bir de ne zaman bu olaylara sebep olanların destek verenlerin, bir şekilde dün ya da bugün bunların yanında olanların cezalarını çekeceklerini merak ediyorum.
hepsine Allah rahmet eylesin. ufacık çocuklarmış her biri, çok yazık:(
Ailemi, kız arkadaşımı ve arkadaşlarımı uyardım Adana'da ikamet ediyorlar.Terörle Mücadele Şubesi'nde çalışan bir tanıdığımız var, kendisi kalabalık yerlerden, cemevlerinden ve özellikle AVM'lerden uzak durulması gerektiğini söylüyor.Duyumu almışlar fakat aracı teyit edememişler, Adana'da oturan varsa, bilgilendireyim.
Bir masumu öldürmek, tüm insanlığı öldürmek gibidir... (ayet)
Devletin bekası için bazı ölümler caizdir (kardeş katli bu anlayışın en popüler örneği)
Biri dini kelam, diğeri insanın ürettiği "devlet"in kutsallaştırılması... tezatı görmek lazım....
Olan masumlara oluyor...
Gereği kadar ne demek kardeşim?
İnsan 80-90 yaşındaki hasta dedesi ölünce bile aylarca yıllarca üzüntü çekiyor, 20 yaşında Aslan gibi evladını teröre kurban vereceksin sonra gereği kadar üzülürüm vay be...
Ben Hakkari'de askerken mayına basmış askeri arabadan hastanenin 2. katına çıkardım geri indikten 5 dk sonra öldüğünü öğrendim, aylarca ağladım. Hala üzülürüm içim acır rüyalarıma girer.
Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın. Hele ki bu şekilde Allahım korusun.
Annem hep der sen Hakkari'de şehit olsaydın, cenazede 1 tane hükümetten adam istemezdim, ellerimle onları boğardım diye. Ben de aynı düşüncedeyim.
Akp, chp, mhp hiç farketmez, hepsini topla 5 kuruşluk insan değiller...Herkes cebini doldurma derdinde, Vatanımıza zerre faydaları yok.
14 tane 20 yaşında gencecik can gitmiş, adam çıkmış Kahramanmaraşta havalimanından bahsediyor. Allah belanızı versin.
'GEREĞİ KADAR'
Şu lafı eden kim olursa olsun İNSANLİGİNİ sorgulamasi gerekir.
Kayseri'de unutuldu hemi
Unutulacak tabii ki, ne bekliyorduk ki başka? Bugün ki konumuz rus büyük elçiyi türk polisinin pardon daha kimliği belli olmadan söyledikleri fetö polisinin öldürmesi. Birkaç saatte sıkıldım bundan da üfff.. Yok mu şöyle milyonluk soykırım tarzında bi katliam? Artık atom bombası atıcaz deseler bizim mallar reis uçağa bindi havada kafa ayıcak der.
Z raporu alındı
Pkk doydu şimdi sıra fetö yü şişirme vaktidir
Polis olduğunu duyduğunuzda kesin fetöye kitlenir dedim
Aynen öyle oldu
Olaylar çok kolay okunuyor
Gündem değişti konu kilit
Ben besiktastaki saldirida takim arkadasimi kaybettim. Cenazesinde annesinin halini gorseydin sana sorardim geregi bu mu yoksa abartiyorlar mi diye. Gencecik cocugu verdik topraga. Macta karsi tarafi devirdigi zaman iyi misin diye soran yerden kaldiran kibarimizi kaybettik. Bana soylesene ne kadar uzulmeliyiz. Biten teroru ulkeye yeniden sokan bundan oy kazanan siyasetcilerin kafasina sikarsak geregini asmis mi sayiliyoruz. Insallah basina gelirde goruruz geregini bizde ona gore geregi kadar uzuluruz. Bi bitmediniz arkadas. Baziniz Atatuek dusmani cikar baziniz terore uzulme der. Bi s.tirin gidin su ulkeden arkadas. Arabistan orada duruyo. Arapca bilmiosunuz ama sorarlarsa fatiha okursunuz o anlar.
Amk heriflerin ucagini dusurursun feto dusurdu der. Baskonsolosu polis oldurur fetocu oldurdu der. Amk kim soktu bu adamlari buralara sen ne *** yemege yararsin pezevenk dedigin zamanda kandirildik diye aglar. Bi s. Gidin yaa.
158 gündür neyci olduğunu anlayamadığın adamı 2 saatte çözdün maşallah.
Adam elinde silahla bir insanı öldürüyor (dini/dili/ırkı beni ilgilendirmiyor insan o sen kadar nefes alma hakkına sahip) sonra da çıkıp "Allahu ekber" diyor.
Rabbim günah yazmasın ama bizim inandığımız ile bu kafadaki insanların inandıkları aynı mı acaba ?
ikili ilişkiler için hiç iç açıcı olmadı adım adım istemediğimiz bir bataklığa gidiyoruz kanımca.
Şu arkadaş kim deseler verilecek cevap belli = Seferberlik emrini uygulayan polis kişisi.
Sonumuz hayır olsun, açılışlardan memnun muyuz ? Avrasya ne zamandı !!!
Uçak düştüğünde kurallar gereği uyardık sonrada yine kurallar gereği düşürdük dememişmiydi bu ülkenin liderleri?
Dün m.gökçek açıklamasında uçağı düşürende deto bunu yapanda diyor, uluslar arası çok karakterliyiz maşallah
Vukuatsız gün yok.
Reis rusya'ya atar yapmaz herhalde bu sefer.
Burak yılmaz ile tartışan iett şoförü de görevden alınmış.
Bu ülke böyle bir ülke işte :).
Dün derin futbola aldılar yayına adamı geri almıcaklar hallettik onu dediler enazından 40 yılda işe yarayacaklar :)
Fetö aldı büyüttü emniyete yerleştirdi, zamanı gelince ortaya çıktı ve bum...
Hükümetin suçu yok arkadaşlar, fetö yüzünden herşey.
:D
Konsolosluk sokağının adını Karlov yapmaya karar vermişler, sıkıntı hallolmuş.
Pkk ile Fetö halkdan bu konuda daha da fazla tepki toplamak için herşey şeyi deniyorlar
Amaç belli başkanlığa giden her yol denenecek
Kan dökmek bir tek bunlara yarıyor çünkü
Feto ya da pkk bitircez bitircez diye kandırmaya devam ediyorlar
Pkk ile kanka olan sen feto nun poposunu yalayan sen
Sonra kandırıldık bitireceğiz
Bu işleri abd yapıyorsa yakında çok büyük olay olur bence
Eğer çok büyük bir olay olmaz ise bu işleri reis yapıyordur
En basit çözümleme bu şekildedir
Rus Türk yakınlaşmasından rahatsız olan abd daha büyük bir icraat yapacaktır
Eğer yapmazsa tüm ihaleler reise kalır
Fetö ve pkk abd den yönetiliyor deniliyorsa daha büyük bir olay olmak zorunda
Ki türkiye yüzünü abd ye çevirsin
Siz türkiye olarak ne zaman almanya gibi üreten bir toplum olursunuz
O zaman tam bağımsız bir ülke olur dilediğin gibi at koşturursun
Biz tam bağımsız bir ülke değiliz
Rusya ya abi diyoruz şuan bakalım ne olacak
Ben 4,5 ay içerisinde ciddi şekilde sıkıntılı olabilecek bir olay olabilir diyorum
Dün ki iş abd yaptıysa eğer :)
Dindar nesil dedikleri bunlar iste. Cumhurbaskani'nin elinde patladi o'da. Dindar nesil emperyalistlere usaklik eden kopeklerdir. Bir 10 yil daha bu ulkeden tarihe damga vuracak veya ulkesinin kalkinmasini saglayacak genc bir beyin cikmayacak, Cunku gelecegimizi bilim yerine, dine yoneltip korelttik. O.. cocuklarina emanet ettik kendi ellerimizle.
Konsolosu öldüren 22 yaşında. Sen 15 yıldın iktidarsın, iktidara geldiğinde 7 yaşında taze bir dimağ ve bu çocuğun bu hale gelmesinden sorumlu değilsin. Tabii canım.
katiliyorum ancak almanyadaki olayin bizle baglantisi oldugunu dusunuyorum, avrupada bi eylemin olmasi cok bekledigim biseydi sahsen,bu sekilde istihbarat savasi donuyor, Osmanli istihbaratinin bu tarz eylemleri var gecmise bakarsaniz. Abd deneyecek tabiki umarim ic savasa gitmez durum, dunku numara basit bi eylemdi ancak abd rusya cekismesi bize iki taraf getirir , muhalifler ve rejime donmez insallah, birlik cok onemli, partisi yok bu isin adamlar gercekten provoke icin saglam seyler deneyebilirler.
Bu tip konularda forumdaki son mesajım olmasını ümid ediyorum. Bir söz verdim bari bu mesajdan sonra tutayım.
Şahsen bende gereği kadar üzülmeye takıldım.
Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıdan sonra gidip davul zurna ile köprü aç, Kayseri'deki saldırıdan sonra gidip stadyum açılışı yap yanına da bir bedevi fotoğrafı iliştir.
Ama, Suudi Kral öldüğünde biz bayrakları yarıya çekeriz, 1 gün yas ilan ederiz. (Bu arada vahabi geleneğinden ötürü adamın kendi ülkesinde yas ilan edilmemişti.)
Haliyle, bunları izleyen gören vatandaş neye ne kadar üzüleceğini şaşırıp gereği kadar üzülmek lazım diyebilir.
Gereği kadar öldürecekler...
Çünkü gereği kadar öldürmek gereği kadar korku getirecek...
Gereği kadar "gerektiği yerde" toplanacak insanlar, gerektiği kadar oy verecekler... Gerektiği kadar iktidar gücü tesis edilecek... Gerektiği kadar adanmışlık sağlanacak...
Biz ise gerek görüldüğü kadar yaşayabileceğiz, konuşacağız, kazanacağız, doyacağız, geçineceğiz, öleceğiz...
Gerek görülürse şehit sayılacağız, gerek görülmezse ceset...
Gerek görülürse kalabalık sayılacağız, gerek görülmezse yığın...
ve hep birilerinin "gerek görmesi" güdüsü ile yaşamayı benimseyeceğiz... Bir kedi kadar irademiz kalmayacak...
Lanet olsun ölümler üzerinden siyaset yapan herkese... Zulmünüz geçici, ölüm acınız kalıcı olsun... Çektirdiklerinizin kat be katını, eğer aileleriniz de sizi destekliyorsa, yaşamını mahvettiğiniz ailelere bir diyet olması adına, kat kat ailelerinizle çekin...
Zalim zalimdir, partisi, dini, milliyeti, ırkı olmaz...
Dindar nesil yetiştireceğiz diyenlerin kendi çocukları ortada, buyur binali yıldırımın oğlu. Medya sus pus olmuştu. Oysaki kılıçtarın bir çocuğu faso verse tüm medyaya malzeme oluyor. Hatta sorumlu olmadığı kardeşi yüzünden haber yapmayan yandaş gazete yokken böyle bir olayda hepsi sus pus olmuştu.
Kendi çocuğunu o kadar dindar yetiştirmiş ki, gelecek nesli de dindar yapacakmış başbakan :D
http://www.medyago.com/mgio/cnt/7924...68ed718837.jpg