User Tag List

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
203 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Kayseri'de patlama

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Darıcada da hdp binasına saldırmışlar..
    Saldırının çapının domino etkisiyle büyüyüp alakasız sivillere felan zarar verme ihtimalini kimse düşünmüyor mu acaba ya
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Darıcada da hdp binasına saldırmışlar..
    Saldırının çapının domino etkisiyle büyüyüp alakasız sivillere felan zarar verme ihtimalini kimse düşünmüyor mu acaba ya
    Amaç o zaten. 6-7 eylül olaylarına benzer şekilde gelişirse tam da istenen olur. Ülkede kutuplaşma ile kaosa doğru gidilir. Dağdaki ya da kendini patlatan şerefsizle masum sivilleri birbirine karıştırmamak lazım ama durm oraya doğru götürülmeye çalışılıyor.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Askerliğini yapanlar iyi bilir, özellikle doğuda yapıyorsanız bırak haftayı aylarca o izne çıkmayı beklersiniz. Hazırlanırsınız kapıya kadar gelirsiniz güvenlik sebebi ile koğuşlara geri dönersiniz. O çarşı izni, o dikenli tellerden birkaç saat de olsa çıkış öyle güzel birşeydirki her gece hayalini kurarsınız. Birkaç saat özel hayatınıza dönmek, sevdiklerinizle doyasıya konuşabilmek, birşeyler yemek içmek, 2 sivil insan yüzü görmek dünyanın en keyifli şeyi gibi gelir askerken...

Yazık o keyfi yaşayamadı bu aslan parçaları, hepsi kahpece bir pusuya kurban gittiler.

Teröre açılım yapan, cesaretlendiren, her tür desteği veren herkesin Allah bin türlü belasını versin.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir bakan düşün patlama olmuş onca polis memuru hayatını kaybetmiş akabinde konuşma yaptığı yerde "inşallah siz de şehit olursunuz diyor"

Yemin ederim şaka gibi ya. Yaşatmayı beceremeyenlerin ölümü yücelttiği bir toplum olduk ya kelimeler kifayetsiz.

Bakan Ozhaseki: İnşallah Sizler De Şehit Olun | İzlesene.com

bunlar bizi yöneten adamlar . bunu yapan bir çocuk değil koskoca bakan. kendi kendine fake hesaptan twit atıcam diye uğraşmış onuda becerememiş . aynısını geçen hafta bursa belediye başkanı da yapmıştı. linkte var.

mehmet ozhaseki'nin kendine attığı twit - gundem - ekşi sozluk
    MKIV TDI

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    400ü vermezseniz terör tırmanır. Verin 400ü kurtulun dedi dedi dinlemediniz, bak ne oldu şimdi?
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah belalarini versin. Bu sabah kahvaltida gazino da gordum haberi. Carsim vardi carsiya cikmadim. Ancak sivil halka silahsiz askerlere gucleri yetiyor ve kallesce saldiriyorlar. Allah tez zamanda huzur gostersin insallah bu ulkeye.
    Versinler guneydoguyu kessinler butun hizmeti elektrigi suyu yatirimlari. Bos araziye tum pkk ve yandaslarini vatandasliktan cikararak gondersinler. Kendi pisliklerinde ne b.k yerlerse yesinler.
    Gerci buda cozum degil. Bop da artik son noktalara geldiler istedikleri alinmadan bu kan durmayacak

zgnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yazi moral olsun hepimize arkadaslar..

Durun gitmeyin! Siz kardeşsiniz! | AnlatanAdam Yazıyor

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O ***** bakan kayserinin eski başkanı. tüm kayseri halkı bilir alt geçitlerin, yol çalışmalarının neden yapıldığını, nasıl zengin olunduğunu.

tamam şehitlik yüce bi makam. siz olun. Bakanlar olsun, onların çocukları da erişssin bu makama, bilal vurulsun gazi olsun mesela..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Söz hakkı olduğu için yazıyorum yoksa din temalı tartışmalara girmekten hoşlanmıyorum.

Öncelikle kimin neyi ne kadar okuduğunu oturduğun yerden tayin edemezsin.
    2. si Kur'an-ı kerimden alıntı yaptığın ayetlerdeki helak ve felaketler kendilerine elçi gönderilen toplumlardan Allah'ın resülu tarafından doğru yola davet edildiği halde o yolu seçmeyenlerin başına gelmiştir. En güzel örneklerden birisi lut kavmidir. Örnekler çoğaltılabilir.

Senin yaklaşımına göre hiçbir şey yapmadan bekleyelim başımıza gelene razı olalım.
    Takdir tedbiri bozar diye bir laf var özü şu sen kul olarak tedbirini al eğer takdir olan bir şey var ise o zaten olur.

Bu demek değil ki sen körü körüne hiçbir şey yapmadan bekle.

Kaldı ki ölüm haktır hepimiz bir gün tadacağız ama ben hiçbir canlının sözde Allah'ın adını ağzına alarak tekbir getirerek kendini patlatıp suçsuz insanlara sebep olmasını kabul etmiyorum.

Maalesef kavram kargaşası yaşıyoruz ölen herkes / katledilen herkes tutturulmuş bir şehit adı altında anılıyor.
    Böyle bir şey yok kandırmayın kendinizi şehitlik mertebesinin ne olduğu apaçık bellidir.
    Sokakta yürürken patlayan bombadan ölen insan şehit olmaz.

Daha fazla yazarız ama senin baktığın optimis pencere benzer durum eş/dost/akrabanın başına gelen kadar açık kalır.
    Rabbim yaşatmasın ama eğer olursa böyle bir şey burada en çok bağırandan daha çok çıkar bağırırsın.

İnsanların inancını sömürmekten vazgeçin artık.
    Benim yaklaşımım tedbir alınmaması tabiki değil bunu okuyanlar zaten anlamıştırda, insanın iradesine inanırım yapabileceği çok şey var ama yapamayıcağı çok şeyde var, işte bu sınırları karıştırıyoruz biz bence.
    Şehitlik başka bir kavramda dediğin gibi, ama takdir gelmişse ne bir ileri ne geri gidebilirsin.
    Depremde yapıyı kötü yaparız altında kalır ölürüz yada bitik lastikle yağmurda çıkarız patlarız bir yere vs ancak yolda kimin kimi patlatacağının garantisi yok.

Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ananın, bacının, eşinin, kardeşinin, evladının yanı başında canlı bomba patlasa da bu kadar pişkin, bu kadar rahat olabilecek misin?
    Kimse bunu yaşamadığı için garanti edemez ama bu konularda inancımı anlatabildim inşallah..
    İnş. "insanlığa" hizmet ederken ölüm nasip olur bize..Erken geç önemli değil.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim yaklaşımım tedbir alınmaması tabiki değil bunu okuyanlar zaten anlamıştırda, insanın iradesine inanırım yapabileceği çok şey var ama yapamayıcağı çok şeyde var, işte bu sınırları karıştırıyoruz biz bence.
    Şehitlik başka bir kavramda dediğin gibi, ama takdir gelmişse ne bir ileri ne geri gidebilirsin.
    Depremde yapıyı kötü yaparız altında kalır ölürüz yada bitik lastikle yağmurda çıkarız patlarız bir yere vs ancak yolda kimin kimi patlatacağının garantisi yok.

Kimse bunu yaşamadığı için garanti edemez ama bu konularda inancımı anlatabildim inşallah..
    İnş. "insanlığa" hizmet ederken ölüm nasip olur bize..Erken geç önemli değil.
    Sana demedim..

Anana dedim, bacına dedim..
    Kokusuna doyamadığın evladına dedim..
    Çocuklarının anasına dedim..

Yanıbaşlarında bomba patladığında ve morgta beden parçalarından teşhis etmeye çalışsan o zaman da bu kadar rahat, umursamaz, pişkin olabilecek misin dedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana demedim..

Anana dedim, bacına dedim..
    Kokusuna doyamadığın evladına dedim..
    Çocuklarının anasına dedim..

Yanıbaşlarında bomba patladığında ve morgta beden parçalarından teşhis etmeye çalışsan o zaman da bu kadar rahat, umursamaz, pişkin olabilecek misin dedim.
    Bana demediğini tabikide anladım, pişkinmi görünüyorum oradan Kimse bilemez o anki durumu ama soğukkanlılığımı korumaya çalışırım.Üzülürsün ama Gereği kadar

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bana demediğini tabikide anladım, pişkinmi görünüyorum oradan Kimse bilemez o anki durumu ama soğukkanlılığımı korumaya çalışırım.Üzülürsün ama Gereği kadar
    3 yaşındaki evladını kopan kol parçasındaki kıyafetten teşhis etmenin üzüntüsünün gereği nedir?

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Benim evladım karım anam bacım

Parçaları ile morgda teşhis durumum olsa

Arayan devlet büyükleri varya cenazeye davet eder

Kafalarına sıkarım cenazede sonrada kendime sıkarım

Gereği yapar vicdanlara su serperim
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

emrullahkrtpe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üzülürsün ama gereği kadar mı?
    Ben arkadaşımın yaralı olduğunu öğrendiğimde ne yapacağımı şaşırdım başımdan aşağı kaynar sular döküldü be...
    Ailemden birisi olsa ne olurdu ne yapardım kim bilir?
    Böyle bi üzüntünün gereği ne olabilir?

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün patlama yerinde eşini çocuğunu alıp orda bekleyenleri gördüm, valla bu vatan yıkılmaz helal millete demedim.

Hiç uğruna, bilerek ölmek aptallıktır. Savaşarak bi amaç uğruna ölürsen zaten söylenicek söz yok.

Bilmiyorum hala etkisindeyim gece 1 damla uyku girmedi gözüme, lütfen samimiyetsizce gerekirse ölünür tarzı yorumlar yapıp, gereğini kendi kafanızda ölçümlendirmeyin..

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Provakatörler var aramızda bulaşmayın.

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trabzon'da kış tatili en iyi nerde yapılır?

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hocam boş konusuyorsun,allah sana şunu yaşatmasın bu kadar L olunmaz,'gereği kadar' mesela ? dozu ne bu gereğinin ? vallahı beyin zehirlenmesi başka bir şey değil,neden diye soruyorum bu kadar kör bu kadar biatçı olmak (kesimin %90 ı bu kafada) üzülüyorum ama elden gelmiyor bir şey.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim evladım karım anam bacım

Parçaları ile morgda teşhis durumum olsa

Arayan devlet büyükleri varya cenazeye davet eder

Kafalarına sıkarım cenazede sonrada kendime sıkarım

Gereği yapar vicdanlara su serperim
    Aynı şeyi düşündümde, heralde çevremde ne kadar pkkya azda olsa sempati duyan varsa bir gecede temizlerim, Allah kimseye yaşatmasın böyle acılar bu ülkenin insanının gözü döndümü benzemez ona buna. Gitmeyi düşünen bile öyle bir durumda sessizce çekip gitmez eminim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler