User Tag List

Sayfa 6/11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
203 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Kayseri'de patlama

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Mit ne iş yapar bu ülkede acaba
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

ulas79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2005 de yaralandığımdan beri işimde fırtınalar dinmedi evlendim çoluğa çocuğa karıştım ama içimdeki kor bir türlü sönmedi ama elimden birşey gelmiyor kanımın intikamını alamıyorum ,birde bu haberleri görünce aklımı kaçırıp haberlere konu olacak şeyler yapacağım diye kendimden korkuyorum,burada olanlar bir süre konuşur sinir olur vs ama orada yaralanmış olan kişilerin psikolojisi ömür boyu düzelmez ,uyuyabilirse bütün gece bişeyler patlayacak sıçrayacak hatta yanındaki eşinin gırtlağını sıkacak ,ömür boyu eksik kalacak bir de oturup düşünecek bu yaşadığı ülkeyi kendime getirdiği ve yaşadığışey iyi günlere çıkmamıza yaradımı ama görecek ki bir hiç uğruna yaşamış olanları ve boşuna yarım insan olmuş.........yazacak çok şeyim var ama lisanım yetmiyor sadece lanet olsun diyorum

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geceeeer alisirsiniz... askerlik bu fitratinda var. bu ulke de yasam sartlari bu begenmiyorsaniz yuruyup gidersiniz cok sevdiginiz avrupaya.
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zirhli makam aracindan inmeyenler, askerine zirhli otobus saglayamiyor..
    Son 1.5 yilda olen 400kusur kisinin yanina eklenecek bugun olenler.. Hep ayni laflar, hep ayni terane..

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulas79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2005 de yaralandığımdan beri işimde fırtınalar dinmedi evlendim çoluğa çocuğa karıştım ama içimdeki kor bir türlü sönmedi ama elimden birşey gelmiyor kanımın intikamını alamıyorum ,birde bu haberleri görünce aklımı kaçırıp haberlere konu olacak şeyler yapacağım diye kendimden korkuyorum,burada olanlar bir süre konuşur sinir olur vs ama orada yaralanmış olan kişilerin psikolojisi ömür boyu düzelmez ,uyuyabilirse bütün gece bişeyler patlayacak sıçrayacak hatta yanındaki eşinin gırtlağını sıkacak ,ömür boyu eksik kalacak bir de oturup düşünecek bu yaşadığı ülkeyi kendime getirdiği ve yaşadığışey iyi günlere çıkmamıza yaradımı ama görecek ki bir hiç uğruna yaşamış olanları ve boşuna yarım insan olmuş.........yazacak çok şeyim var ama lisanım yetmiyor sadece lanet olsun diyorum

Ah be abim...
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar iyi niyetli düşünebilmek için başınızdan ne geçti merak ediyorum. Bu da kader o da kader diyip işin içinden sıyrılmak, ülkede örtülü savaş var diyip kaybedilen canları zaafiyat olarak görmek sizin gibi dini bütün birine yakışmıyor bence. Aslında tamda istedikleri kıvamdasınız. yaratılmak istenen şeyin en güncel örneğisiniz bana kalırsa. Mukadderat diyip olaylara kayıtsız kalmak ancak dünya meselelerinde ise aslan kesilmel illuminatiden girip, rockfellerlardan çıkmak., derin dünya mevzularında bahsetmek... Gibi...
    Sehitlik dicektim herseyi sehitlige bagliyorsuz dersiniz diye yazmadim,kaza ile ornek verdim cunku bu durumlarda kimin basina ne gelecegini kimse bilemez benim senin x in sucu varmi bu durumlarda.kimin hatasi var yani neyi sucluyacaz yada elimizden ne geliyo vallahi yapalim ama elimizden gelmeyen durumlar hakkinda soylenmeyi hayatim boyunca sevmedim,uzulursun icimizde yasariz vs ama insanlarin yapabilecegi cok sey var sovup saymaktan baska...
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir şey geçmesine gerek yok. 301 Madencimizin ihmal ve eksiklikler sonucu toprak altında kaldığında "bu işin fırtarında var" demişlerdi ya, aynı mantık işte.

Birisi de çıkıp "güzel öldüler, şehit oldular" dedi mi tamamdır. Verdik mi referandum da "evet" oylarını her şey son bulacak ülke bir anda güllük gülistanlık olacak.

Drone'lar havadan canlı bombayı tespit edecek, mağara içine gizelenen teröristler uydulardan gönderilen ışındar sonucu imha edilecek.

Eğlence paketli b7 zırhlı araçlardan inilip halk'a karışılacak vs vs.

Örtülü savaş var diyen arkadaş'a bir sorum var yanıtlarsa sevinirim.

Beşiktaş ta / ankara da / kayseri de hayatını kaybedenlerden biri senin yakının olsaydı. Cenazesini bile alamayıp birkaç parça ile adli tıp tan mezarlığa gitseydin bu kadar pozitif olabilir miydin ? Cevabı buraya yazmasan da olur zihinden geçir ben duyacağım.
    Ayetlerle cevap verelim biraz madem
    "Kotulukler nefsinizdendir,iyilik Allahtandir"
    "Allah kimseye kaldiramayacagi yuku vermez"
    "Her zorluktan sonra kolaylik vardir"
    Bu uc ayete gore insanlarin basina birsey geliyor biz onlardan daha cok uzuluyoruz o insanin neler yasadigini bilmeden yorum yapiyoruz.
    Fazlasi icin tarihte kotuluk problemi hakkinda biraz okuyun, insan kaynaklimi yoksa insan iradesi disinda Allah kaynakli ama ser bildigimizin hayir olabilecegimi?

Eray35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bizim insanımızda da problem var.Kendi canına tanıdığına bi şey gelmeden sesi çıkmıyo cidden o kadar bayat geliyor ki bana tweetler instagramdan paylaşımlar lanetlemeler... Biz gezi zamanıda indik ama asıl inip bağırıp çağırıp sesimizi duyurmanın zamanı bu keşke yeniden birleşebilsek sesimiz duyulsa en azından bi şeyler değişir belki.Whatsappdaki motosiklet grubumuza mesaj geldi motorlara bayrak bağlayıp alsancağa vs vs sürelim dikkat çekelim diye üşüyorum diye gelmeyen adam sayısını tahmin edemezsiniz.Her neyse inşallah güzel günlerimiz olucak bir gün herkes empati yapıp düşünmeyi öğrenebildiğinde bana dokunmayan yılan bin yaşasın demeyi bıraktığında.

Leonardo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazik valla yazik elimizden birseyde gelmiyor cok aci bi durum allah ailelerine sabir versin. Ailemin abimin 300-500 metre yakininda patlamis artik siramizi bekliyoruz gibi hissediyorum. Ama yenik dusmeyelim bu itlere 2 kurusluk itlere allah karsima cikarmasin boyle bi iti sukurler olsun o kadar genis degilim , saygi duyacak kadar goruslere allah sehitlerimize rahmet versin.

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya başkanlık yada kaos diyenlerin degil

ya istiklal ya ölüm diyenlerin

torunlarıyız biz

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Duragin adini sehitler duragi yaparız konu kapanir gider.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Her şey yolunda beyler

Panik yapacak bir durum yok

Veriyorsun başkanlığı bitiyor bu dertler tasalar

Diyenlerin allah belasını versin
    Dr.ECU

EfeTopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    JDM Kayseri - Patlama Anı goruntuleri .. | Facebook

Videonun 0:29 saniyesinde otobüsün hemen önündeki gri 307 babamın arabası. Yaklaşık 3km boyunca otobüs ile yan yana gelmişler. Evden normalde çıkması gereken saatten 10 dakika erken çıkmış kader bu işte. verilmiş sadakamız varmış Rabbim babamı bizlere bağışladı hayatımız pamuk ipliğine bağlı. olayın şokunu daha yeni yeni atlatıyoruz. Rabbim şehit olan tüm kardeşlerimin mekanını cennet eylesin, ailelerine sabır versin. Yaralı kardeşlerimize de Allah'tan acil şifa diliyorum.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EfeTopcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Videonun 0:29 saniyesinde otobüsün hemen önündeki gri 307 babamın arabası. Yaklaşık 3km boyunca otobüs ile yan yana gelmişler. Evden normalde çıkması gereken saatten 10 dakika erken çıkmış kader bu işte. verilmiş sadakamız varmış Rabbim babamı bizlere bağışladı hayatımız pamuk ipliğine bağlı. olayın şokunu daha yeni yeni atlatıyoruz. Rabbim şehit olan tüm kardeşlerimin mekanını cennet eylesin, ailelerine sabır versin. Yaralı kardeşlerimize de Allah'tan acil şifa diliyorum.
    büyük geçmiş olsun kardeşim, videoyu izlerken elim ayağım titredi, arkadan gelen şerefs.z o r o s p u çocuğunun bomba olduğunu hemen anladım zaten gidişinden belliydi p.çin!!!
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geceeeer alisirsiniz... askerlik bu fitratinda var. bu ulke de yasam sartlari bu begenmiyorsaniz yuruyup gidersiniz cok sevdiginiz avrupaya.
    İroni mi yapıyosunuz ? ciddi mi yazıyosunuz anlamadım. Bi açığa kavuşturun da ona göre yazayım

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Patlamayı duyup uyandım, evime 1-2 km lik yer. Her gün işe giderken geçtiğim yer,

10 dakka içinde oraya ulaştım, ilk başta plastik parçaları sandığımız şeyler insan parçası çıktı, akşam dönerkende kuşların o bölgede biriktiğini gördüm, hesap edin ne kadar ufak parçalar olduğunu..

Niye yazıyorum bazı kahpe dölleri hala halep için yanıyor. Bi Türk olamadınız, olmayında..

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Patlamayı duyup uyandım, evime 1-2 km lik yer. Her gün işe giderken geçtiğim yer,

10 dakka içinde oraya ulaştım, ilk başta plastik parçaları sandığımız şeyler insan parçası çıktı, akşam dönerkende kuşların o bölgede biriktiğini gördüm, hesap edin ne kadar ufak parçalar olduğunu..

Niye yazıyorum bazı kahpe dölleri hala halep için yanıyor. Bi Türk olamadınız, olmayında..
    Görüntüleri izlemeye içim elvermiyor. Arabanın patlama anı askerlerimizin otobüsten kaçışları.
    -2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-

Kullanıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin.

O savunan Ak koyunlara soruyorum neden iran'da patlama olmuyor? (bizim sınırlar kerhane gibi, o savundunuz araplar gondiklesin sizi)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EfeTopcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Allahın sevgili kuluymuş

Keşke şehit olanlarda baban gibi şanslı olaymış

Geçmiş Olsun
    Dr.ECU

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ayetlerle cevap verelim biraz madem
    "Kotulukler nefsinizdendir,iyilik Allahtandir"
    "Allah kimseye kaldiramayacagi yuku vermez"
    "Her zorluktan sonra kolaylik vardir"
    Bu uc ayete gore insanlarin basina birsey geliyor biz onlardan daha cok uzuluyoruz o insanin neler yasadigini bilmeden yorum yapiyoruz.
    Fazlasi icin tarihte kotuluk problemi hakkinda biraz okuyun, insan kaynaklimi yoksa insan iradesi disinda Allah kaynakli ama ser bildigimizin hayir olabilecegimi?
    Söz hakkı olduğu için yazıyorum yoksa din temalı tartışmalara girmekten hoşlanmıyorum.

Öncelikle kimin neyi ne kadar okuduğunu oturduğun yerden tayin edemezsin.
    2. si Kur'an-ı kerimden alıntı yaptığın ayetlerdeki helak ve felaketler kendilerine elçi gönderilen toplumlardan Allah'ın resülu tarafından doğru yola davet edildiği halde o yolu seçmeyenlerin başına gelmiştir. En güzel örneklerden birisi lut kavmidir. Örnekler çoğaltılabilir.

Senin yaklaşımına göre hiçbir şey yapmadan bekleyelim başımıza gelene razı olalım.
    Takdir tedbiri bozar diye bir laf var özü şu sen kul olarak tedbirini al eğer takdir olan bir şey var ise o zaten olur.

Bu demek değil ki sen körü körüne hiçbir şey yapmadan bekle.

Kaldı ki ölüm haktır hepimiz bir gün tadacağız ama ben hiçbir canlının sözde Allah'ın adını ağzına alarak tekbir getirerek kendini patlatıp suçsuz insanlara sebep olmasını kabul etmiyorum.

Maalesef kavram kargaşası yaşıyoruz ölen herkes / katledilen herkes tutturulmuş bir şehit adı altında anılıyor.
    Böyle bir şey yok kandırmayın kendinizi şehitlik mertebesinin ne olduğu apaçık bellidir.
    Sokakta yürürken patlayan bombadan ölen insan şehit olmaz.

Daha fazla yazarız ama senin baktığın optimis pencere benzer durum eş/dost/akrabanın başına gelen kadar açık kalır.
    Rabbim yaşatmasın ama eğer olursa böyle bir şey burada en çok bağırandan daha çok çıkar bağırırsın.

İnsanların inancını sömürmekten vazgeçin artık.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler