Darıcada da hdp binasına saldırmışlar..
Saldırının çapının domino etkisiyle büyüyüp alakasız sivillere felan zarar verme ihtimalini kimse düşünmüyor mu acaba ya
Printable View
Darıcada da hdp binasına saldırmışlar..
Saldırının çapının domino etkisiyle büyüyüp alakasız sivillere felan zarar verme ihtimalini kimse düşünmüyor mu acaba ya
Askerliğini yapanlar iyi bilir, özellikle doğuda yapıyorsanız bırak haftayı aylarca o izne çıkmayı beklersiniz. Hazırlanırsınız kapıya kadar gelirsiniz güvenlik sebebi ile koğuşlara geri dönersiniz. O çarşı izni, o dikenli tellerden birkaç saat de olsa çıkış öyle güzel birşeydirki her gece hayalini kurarsınız. Birkaç saat özel hayatınıza dönmek, sevdiklerinizle doyasıya konuşabilmek, birşeyler yemek içmek, 2 sivil insan yüzü görmek dünyanın en keyifli şeyi gibi gelir askerken...
Yazık o keyfi yaşayamadı bu aslan parçaları, hepsi kahpece bir pusuya kurban gittiler.
Teröre açılım yapan, cesaretlendiren, her tür desteği veren herkesin Allah bin türlü belasını versin.
bunlar bizi yöneten adamlar . bunu yapan bir çocuk değil koskoca bakan. kendi kendine fake hesaptan twit atıcam diye uğraşmış onuda becerememiş . aynısını geçen hafta bursa belediye başkanı da yapmıştı. linkte var.
mehmet ozhaseki'nin kendine attığı twit - gundem - ekşi sozluk
400ü vermezseniz terör tırmanır. Verin 400ü kurtulun dedi dedi dinlemediniz, bak ne oldu şimdi?
Allah belalarini versin. Bu sabah kahvaltida gazino da gordum haberi. Carsim vardi carsiya cikmadim. Ancak sivil halka silahsiz askerlere gucleri yetiyor ve kallesce saldiriyorlar. Allah tez zamanda huzur gostersin insallah bu ulkeye.
Versinler guneydoguyu kessinler butun hizmeti elektrigi suyu yatirimlari. Bos araziye tum pkk ve yandaslarini vatandasliktan cikararak gondersinler. Kendi pisliklerinde ne b.k yerlerse yesinler.
Gerci buda cozum degil. Bop da artik son noktalara geldiler istedikleri alinmadan bu kan durmayacak
Bu yazi moral olsun hepimize arkadaslar..
Durun gitmeyin! Siz kardeşsiniz! | AnlatanAdam Yazıyor
O ***** bakan kayserinin eski başkanı. tüm kayseri halkı bilir alt geçitlerin, yol çalışmalarının neden yapıldığını, nasıl zengin olunduğunu.
tamam şehitlik yüce bi makam. siz olun. Bakanlar olsun, onların çocukları da erişssin bu makama, bilal vurulsun gazi olsun mesela..
Benim yaklaşımım tedbir alınmaması tabiki değil bunu okuyanlar zaten anlamıştırda, insanın iradesine inanırım yapabileceği çok şey var ama yapamayıcağı çok şeyde var, işte bu sınırları karıştırıyoruz biz bence.
Şehitlik başka bir kavramda dediğin gibi, ama takdir gelmişse ne bir ileri ne geri gidebilirsin.
Depremde yapıyı kötü yaparız altında kalır ölürüz yada bitik lastikle yağmurda çıkarız patlarız bir yere vs ancak yolda kimin kimi patlatacağının garantisi yok.
Kimse bunu yaşamadığı için garanti edemez ama bu konularda inancımı anlatabildim inşallah..
İnş. "insanlığa" hizmet ederken ölüm nasip olur bize..Erken geç önemli değil.
Sana demedim..
Anana dedim, bacına dedim..
Kokusuna doyamadığın evladına dedim..
Çocuklarının anasına dedim..
Yanıbaşlarında bomba patladığında ve morgta beden parçalarından teşhis etmeye çalışsan o zaman da bu kadar rahat, umursamaz, pişkin olabilecek misin dedim.
Benim evladım karım anam bacım
Parçaları ile morgda teşhis durumum olsa
Arayan devlet büyükleri varya cenazeye davet eder
Kafalarına sıkarım cenazede sonrada kendime sıkarım
Gereği yapar vicdanlara su serperim
Üzülürsün ama gereği kadar mı?
Ben arkadaşımın yaralı olduğunu öğrendiğimde ne yapacağımı şaşırdım başımdan aşağı kaynar sular döküldü be...
Ailemden birisi olsa ne olurdu ne yapardım kim bilir?
Böyle bi üzüntünün gereği ne olabilir?
Dün patlama yerinde eşini çocuğunu alıp orda bekleyenleri gördüm, valla bu vatan yıkılmaz helal millete demedim.
Hiç uğruna, bilerek ölmek aptallıktır. Savaşarak bi amaç uğruna ölürsen zaten söylenicek söz yok.
Bilmiyorum hala etkisindeyim gece 1 damla uyku girmedi gözüme, lütfen samimiyetsizce gerekirse ölünür tarzı yorumlar yapıp, gereğini kendi kafanızda ölçümlendirmeyin..
Provakatörler var aramızda bulaşmayın.
Trabzon'da kış tatili en iyi nerde yapılır?
http://i.hurimg.com/i/hurriyet/90/77...3c0e595ce8d9ce
hocam boş konusuyorsun,allah sana şunu yaşatmasın bu kadar L olunmaz,'gereği kadar' mesela ? dozu ne bu gereğinin ? vallahı beyin zehirlenmesi başka bir şey değil,neden diye soruyorum bu kadar kör bu kadar biatçı olmak (kesimin %90 ı bu kafada) üzülüyorum ama elden gelmiyor bir şey.
Aynı şeyi düşündümde, heralde çevremde ne kadar pkkya azda olsa sempati duyan varsa bir gecede temizlerim, Allah kimseye yaşatmasın böyle acılar bu ülkenin insanının gözü döndümü benzemez ona buna. Gitmeyi düşünen bile öyle bir durumda sessizce çekip gitmez eminim