Kayseri'de patlama

Thread: Kayseri'de patlama

1. Kayseri'de patlama

M3CSL said:
    Quote Originally Posted by 34btr1907 View Post

hocam boş konusuyorsun,allah sana şunu yaşatmasın bu kadar L olunmaz,'gereği kadar' mesela ? dozu ne bu gereğinin ? vallahı beyin zehirlenmesi başka bir şey değil,neden diye soruyorum bu kadar kör bu kadar biatçı olmak (kesimin %90 ı bu kafada) üzülüyorum ama elden gelmiyor bir şey.
    Herkesin yaşamdan beklentileri tarzı farklıdır, dozu akıl vicdan arasında bir yerde dengeyi bulur. Daha fazla bir şey yazmamak lazım bakış açıları farklı gerçekten. Tersten bakılınca garip durması normal.Bu dünyada bazı insanlar hep sıkıntıya düşmüştür insanların çoğunluğu karşısında.Socrates yada başkaları, ve peygamberler..
    "Kim haksız yere bir can alırsa tüm insanlığı öldürmüş gibidir"

2. 34btr1907's Avatar

34btr1907 said:
    Quote Originally Posted by M3CSL View Post
    Herkesin yaşamdan beklentileri tarzı farklıdır, dozu akıl vicdan arasında bir yerde dengeyi bulur. Daha fazla bir şey yazmamak lazım bakış açıları farklı gerçekten. Tersten bakılınca garip durması normal.Bu dünyada bazı insanlar hep sıkıntıya düşmüştür insanların çoğunluğu karşısında.Socrates yada başkaları, ve peygamberler..
    "Kim haksız yere bir can alırsa tüm insanlığı öldürmüş gibidir"
    nedense çoğunlukla sıkıntıya düşenler hep garibanlar hep fakirler,fakirlere şükretmesini öğrettiler ki zenginlerin huzuru bozulmasın , hala da devam ediyorlar şehit diyerek olayları milliyetçiliğe vurup meşrulaştırdılar resmen,tersten bakmıyoruz,ne için öldüklerine bakıyoruz kadere inanıyor olmamız salak gibi yolda yürürken patlayıp ölmeyi gerektirmiyor sıkıntı bunun sorgulanmaması,yapılabılecek seylerın yapılmaması,kimse ölümsüz değil tedbir bizden tevekkül allah'tan

3. wolrath's Avatar

wolrath said:
    adamlar tapiyor, yeri geliyor peygamberin allahin yerine koyuyorlar, siz coluk cocuk anne baba acisi diyorsunuz
    bu biat degil, baska bir boyuta gecmis durumda...

4. Gunes G.'s Avatar

Gunes G. said:
    Bugun bu yasadiklarimiz aptalliktan meydana geliyor, cehalet filan kurtarmaz. Bu halkin buyuk bir cogunlugu maalesef aptal, yapacak birsey yok...
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

5. KÖROĞLU's Avatar

KÖROĞLU said:
    Vallahi kanım dondu. "gereği kadar" yazmış adam. Sen bildiğin gibi devam et arkadaşım.

Ben de kendimle inançlı bir insanım ama birileri zırhlı araçlarıyla fink atarken ağızlarından çıkan, yaptıkları / yapmadıkları şeylerden ötürü masum insanlar ölüyorsa ben o kadar rahat olamıyorum kusura bakma.

Allah beyin vermiş sorgula diye. Sorgulamaman gereken kuranı Kerim'in ayetleri. İnsanların saçmalıkları değil.

6. vectra-tuner's Avatar

vectra-tuner said:
    Şehitlik makamı elbette çok yüce bir makam ancak siyasetçiler içinde ilk yardım seti.. "Alimin mürekkebi şehidin kanından evladır" bol bol şehitler olmayınca Cuma hutbelerinde buda sık sık söylenir..
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

7. turboman's Avatar

turboman said:
    İnsanın başına gelmeden en yakının en sevdiğinin veya en değer verdiğin...
    Sadece küfür edip bela okuyup sinirlenip sakinleşiyoruz belli bi süre sonra. Sonra unutuyoruz belkide allah bu acıyı yaşayanlara sabır versin ateş yine düştüğü yeri yaktı herzamanki gibi.....
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

8. CNR's Avatar

CNR said:
    beyaz scirocco golf ihbarı falan var sanırım istanbulda

Beşiktaşta ağaçlı yolda yanımda bi kız arkadaşımla ilerlerken 2.30-3 gibi sivil çakarlı caddy tarafından seyir halindeyken durduruldum,arkasından hemen bir tanede resmi araç durdu ehliyet ruhsat sorgulayıp devam ettirdiler, ihbar var vs. vs. dediler.

9. Kayseri'de patlama

MDeniz said:
    Adana da 5 tane var deniliyor bombalı araç şuan . Dediklerine göre doğru zamanı bekliyorlarmış Adana da tekrar patlayabilir.
    YamahA Xmax 250 ABS

10. Kayseri'de patlama

jeffy said:
    Quote Originally Posted by M3CSL View Post
    Bana demediğini tabikide anladım, pişkinmi görünüyorum oradan Kimse bilemez o anki durumu ama soğukkanlılığımı korumaya çalışırım.Üzülürsün ama Gereği kadar
    Vay anasını arkadaş..

Şu mesajı okuyunca Şehit babalarına nasıl KARAKTERSİZ diyebildikleri , Kardeşini kaybetmiş Yarbay ın feryadını nasıl başka yerlere çektiklerini bir nebze olsun anlayabildim sanırım..

Senin Hiçbirşeyden habersiz , Suçsuz , Günahsız evladın paramparça olacak ve sen gereği kadar üzüleceksin öylemi?

Hakikatten ne dediğinin farkındamısın?

Bilader sen İnsanlığından , Adamlığından , Duygundan , Sevginden nerde ne zaman ve ne için vazgeçtin gerçekten merak ettim...

Çünkü bu kadarı makarna kömürü aşar...

11. Berkan's Avatar

Berkan said:
    Quote Originally Posted by ulas79 View Post
    2005 de yaralandığımdan beri işimde fırtınalar dinmedi evlendim çoluğa çocuğa karıştım ama içimdeki kor bir türlü sönmedi

ama elimden birşey gelmiyor kanımın intikamını alamıyorum ,birde bu haberleri görünce aklımı kaçırıp haberlere konu olacak şeyler yapacağım diye kendimden korkuyorum,burada olanlar bir süre konuşur sinir olur vs ama orada yaralanmış olan kişilerin psikolojisi ömür boyu düzelmez.

uyuyabilirse bütün gece bişeyler patlayacak sıçrayacak hatta yanındaki eşinin gırtlağını sıkacak ,ömür boyu eksik kalacak bir de oturup düşünecek bu yaşadığı ülkeyi kendime getirdiği ve yaşadığışey iyi günlere çıkmamıza yaradımı ama görecek ki bir hiç uğruna yaşamış olanları ve boşuna yarım insan olmuş.........yazacak çok şeyim var ama lisanım yetmiyor sadece lanet olsun diyorum
    Gereği kadarcı arkadaşlara arada kaymasın diye alıntı yapıyım birdaha Bu konunun önceki sayfasında abimiz yazmış ki Allah korumuş hala hayatta olmasına rağmen

1881 - 193

12. Anıl E.'s Avatar

Anıl E. said:
    Bu hafta ankara'ya gideceğim sınav için,hiç gidesim yok valla ''gereği kadarcı'' arkadaşlar kadar delikanlı olamadık demek ki .
    @M3CSL usta sen benim yerime git nasıl olursa korkusuz adamsın,ölümden de korkmuyosun bizim kadar. Bir şey olursa ''gereği kadar''üzülür konuyu kapatırız biz de .
    imzasız..

13. clioGT's Avatar

clioGT said:
    ekonomiyi, siyaseti, başkanlık seçimiymiş, cb imiş, bb imiş, onu bunu geçtim de artık, askerime, polisime yanıyorum, sebepsiz yere ölen vatandaşıma yanıyorum o kadar. ailelerine, sevdiklerine yanıyorum...

bir de ne zaman bu olaylara sebep olanların destek verenlerin, bir şekilde dün ya da bugün bunların yanında olanların cezalarını çekeceklerini merak ediyorum.

hepsine Allah rahmet eylesin. ufacık çocuklarmış her biri, çok yazık
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

14. Seyfettin777's Avatar

Seyfettin777 said:
    Ailemi, kız arkadaşımı ve arkadaşlarımı uyardım Adana'da ikamet ediyorlar.Terörle Mücadele Şubesi'nde çalışan bir tanıdığımız var, kendisi kalabalık yerlerden, cemevlerinden ve özellikle AVM'lerden uzak durulması gerektiğini söylüyor.Duyumu almışlar fakat aracı teyit edememişler, Adana'da oturan varsa, bilgilendireyim.

15. semavi's Avatar

semavi said:
    Bir masumu öldürmek, tüm insanlığı öldürmek gibidir... (ayet)

Devletin bekası için bazı ölümler caizdir (kardeş katli bu anlayışın en popüler örneği)

Biri dini kelam, diğeri insanın ürettiği "devlet"in kutsallaştırılması... tezatı görmek lazım....

Olan masumlara oluyor...
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

16. Dragger's Avatar

Dragger said:
    Gereği kadar ne demek kardeşim?

İnsan 80-90 yaşındaki hasta dedesi ölünce bile aylarca yıllarca üzüntü çekiyor, 20 yaşında Aslan gibi evladını teröre kurban vereceksin sonra gereği kadar üzülürüm vay be...

Ben Hakkari'de askerken mayına basmış askeri arabadan hastanenin 2. katına çıkardım geri indikten 5 dk sonra öldüğünü öğrendim, aylarca ağladım. Hala üzülürüm içim acır rüyalarıma girer.

Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın. Hele ki bu şekilde Allahım korusun.

Annem hep der sen Hakkari'de şehit olsaydın, cenazede 1 tane hükümetten adam istemezdim, ellerimle onları boğardım diye. Ben de aynı düşüncedeyim.

Akp, chp, mhp hiç farketmez, hepsini topla 5 kuruşluk insan değiller...Herkes cebini doldurma derdinde, Vatanımıza zerre faydaları yok.

14 tane 20 yaşında gencecik can gitmiş, adam çıkmış Kahramanmaraşta havalimanından bahsediyor. Allah belanızı versin.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

17. ES353's Avatar

ES353 said:
    'GEREĞİ KADAR'

Şu lafı eden kim olursa olsun İNSANLİGİNİ sorgulamasi gerekir.

18. Anıl E.'s Avatar

Anıl E. said:
    Kayseri'de unutuldu hemi
    imzasız..

19. GokhanRS's Avatar

GokhanRS said:
    Quote Originally Posted by Anıl E. View Post
    Kayseri'de unutuldu hemi
    Unutulacak tabii ki, ne bekliyorduk ki başka? Bugün ki konumuz rus büyük elçiyi türk polisinin pardon daha kimliği belli olmadan söyledikleri fetö polisinin öldürmesi. Birkaç saatte sıkıldım bundan da üfff.. Yok mu şöyle milyonluk soykırım tarzında bi katliam? Artık atom bombası atıcaz deseler bizim mallar reis uçağa bindi havada kafa ayıcak der.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)