2 örnek vereyim. Şirket çalışanımıza 1 hafta önce Vestel bir cihaz aldık. 1 hafta sonra cihaz bozuldu şuan servise gidecek.
Garanti süresi içerisinde onarım ya da değişim ile ilgili vestelden kaynaklı bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum.
Ama cihazı incelemiş birisi olarak o parayı ben vermem. Yerli konusunda olumsuz değilim elbette ama kendi cihazlarını sattırmak için lobi yaptıkları günden beri biraz ön yargılıyım. Arkadaşına ve firma çalışanlarına elinden geleni yaptıkları konusunda inancım tam. Ama senin de belirttiğin gibi referans noktaları çok önemli.
htc-huaweei- xaomi gibi üreticilerden örnek/destek/ortak ürün konusunda destek alsalar çok daha iyi olurdu.
Mesela GM i düşünelim discovery ile aldı götürdü. Şarj soketleri sıkıntılı olmasına rağmen.
Sonra GM 4g çıkardı çevremde çok kişiye tavsiye ettim. Bi kere cihazın google ile anlaşması var. Ben lg g4 kullanıyorum sürüm 6.x 4g nin sürüm and. 7.0
Bu bile almak için bir sebep.
Logitech'e gelirsek aldığım hiçbir ürününden zerre kadar sorun yaşamadım. Ses sitemi - direksiyon - pc için jostick - klavye mouse set.
Kesinlikle sonuna kadar aldığı parayı hak ediyor. Umarım yerli markalarda bir gün bu seviyede üretim yapar onlardan alırız.
Ayrıca pm attım dönersen sevinirim![]()