User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Cep telefonu fiyatları artacak

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amaçları gerçekten telefon tüketimini azaltmak olsa anlarım;ama bizi düşünen birileri olmadığı için hiçbir zam olayını desteklemiyorum.

Dün otobüsle ankaradan sivas'a dönerken petrol ofislerinde benzinin fiyatını gördüm tekrardan . Ne zaman batarız sizce ?

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla açık söyleyeyim telefona gelen zamlara seviniyorum diyebilirim
    zam derken vergi yani
    hatta 4 katına çıksın daha iyi olur

bizim kadar ruh hastası millet varmı acaba bu dünyada emin değilim
    telefonu=statü zanneden
    telefonu pahalı olunca kendini bi mok zanneden
    masaya pahalı telefon koyunca bi tarafı kalkan
    bir telefona 4000 tl verebilen
    varmı başka millet?
    Abi tamam senin dediğinde doğru millet telefon uğruna böbreğini satacak ama ihtiyacı olanlara da dokunuyor bu durum. Mesela telefonumun(L735) ekranı paramparça oldu adam yatırmaya 300tl çekiyor yaptırıp satsam 200'e alırlar. 1.5 aydır telefon almıyorum bu yüzden, 250 dolarlık telefona 1100 1200tl vermek istemiyorum.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10-15binlik arabaya binen adam cebinde 4binlik telefonla geziyo memlekette. Bunu aşağılamak vs için söylemiyorum ama bellik bi saaçmalık var bu işte yani. ama telefonun zamnlanması bişey değiştirmicek o cebinde para olmadan gidip 4000e telefon alan andavallar 6000 olsa yine gidip alıcak. bunu demek onlarınn benzin 5 değil 7 lira olsun ben nasıl olsa hep 50 liralık alıyorum, arabam mı var zaten falan demesine benziyor yapmayın etmeyin..

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şunu yeni paylaşmışlar internette.

AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hükümeti eleştirip aynı zamanda insanlar asgari ücrete çalışıp 3-4 bin liralık telefon alıyor oh iyi ki zam yapmışlar daha çok yapsınlar demek bana saçma geliyor.

Yapılan zamların herhangi bir mantıklı açıklaması yok. Birilerinin cebi yine yeniden biraz daha fazladan dolacak sadece. Hazineye birkaç yeni gmc falan alırlar belki. Bilemiyorum.

İsteyen istediği telefona istediği kadar para versin. Kimse size demiyor kardeşim üstüne başına almıyosun arabanın motoruna yatırıyosun veya dışarıya hiç çıkmıyorsun bütün kazandığın arabana gidiyor vs.

Aynı hesap. Adam belki pahalı telefonu olunca mutlu oluyor. Ödeyemese de kendi düşünsün.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nekadar zam gelirse gelsin farketmez

1 halk ekmek

2 iphone

7,7 plus yok yetiştiremiyoruz şaka gibi

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde ekran çatlak bakınıyorum bırak bin tl yi 700-800 tl ye bir ton iyi telefon var

Bana güven vermeyen bazı markaları es geçiyorum Lg xiami meizu asus lenova generalmobile samsung huawei çok marka var.. donanımlarıda ram işlemci ıps ekran olması gayet yeterli..

Bende 128gb sd card da var.. hafıza sorunumda yok 16gb hafızası olsada olur yeterki sd card girişi olsun..

özellikle zenfone2 , G4, lenovo k5 ,k10 , general mobile gm5 (bunda saf android var) , huawei p9 lite bunları araştırıyorum sanırım bunlardan birini alıcam..
    Ben de zenfone alacagım sanırım, annem de zenfone 5 var hergün oyun oynuyor, çatır çatır çalışıyor telefon. Çok beğendim. Fiyatı da epey uygun gibi. Herkes iphonedan sonra android zor gelir diyor ama bi telefona da minimum 2bin vermek çok saçma geliyor şu halde..

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen banka hesabı açtırmak için bankaya gittim, bankadan hat alırsanız 1 euro karşılığında microsoft lumia 650 veriyorlardı. Vay ulan dedim.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Rtzon59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    illa biyerden vergi almaları gerekiyor burdan olmasa başka bir yerden ama bu kadar fazla olması neden esas soru bu

zgnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Egitim seviyesi yerlerde olan bir halk tabi ki arabayla telefonla itibar kazanma pesine duser. Adam bilgiye birikime sahip degil ki itibar gorsun, her zaman ki gibi kolaya kacip gunu kurtarmalik telefonla, parliament paketiyle, ben bilirimle denyo denyo islerle kendini onplana cikarmaya calisir. Halkinin boyle oldugunu bilen hukumette dayar da dayar zamlari, cunku biliyor sesini cikaracak kimsenin olmadigini. Bizi rahatliga alistirmislar, eskiden boyle mi idi

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de zenfone alacagım sanırım, annem de zenfone 5 var hergün oyun oynuyor, çatır çatır çalışıyor telefon. Çok beğendim. Fiyatı da epey uygun gibi. Herkes iphonedan sonra android zor gelir diyor ama bi telefona da minimum 2bin vermek çok saçma geliyor şu halde..
    android yıllardır kullanıyorum asla vazgeçmem.. android bir kere özgürlük.. para vermeden her tür şeye ulaşabilirsin .. hafıza derdin yok isterse telefonun 8 gb olsun tak 256gb lık sd card oldu bitti.. birde ayarlardan her tür veri yedeklemesini sd carda yap diye işaretle tamamdır..

kur offline navigasyonunu öyle para verip interneti kullanama gerek yok.. kur snesi telefonun olsun sana gameboy ..
    at sd carda yüzlerce klip binlerce mp3 telefonun olsun sana media player.. bunlar için en ufak bir para vermessin..

daha say say bitmez.. ekranım kırılmasa vr gözlük de almışdım çok güzel takılıyordum ..

androidi de kullanmak hiç zor değil .. gayet yalın ve sade .. eski sürümlerde biraz ustalık istiyordu karmaşıkdı ama şimdi yeni sürümlerde gayet kullanıcı dostu ve sade..

android in tek kötü yanı apple gibi telefon için yazılım yapılmıyor .. yapan tabiki var google phone gibi.. eski nexusler gibi.. ama normalde toplama telefonlarda adamlar en stabil romu atıyorlar neticede o rom bile o telefon için yazılmadığı için sorunlar çakışmalar nadirde olsa oluyor çok rahatsız etmiyor.. son nesillerde baya bir iyileştirme yapdılar artık yok denicek kadar az oluyor..

androidi çözen bir insan kolay kolay ios a bir daha geçmez.. ama ios daki stabilitede hiç bir zaman google phone gibi telefona özel yazılım lı android telefonlar dışında diğer android telefonlarda olmaz..

o stabilite için vermeye değermi 2-3 bin tl fark oda insanların maddi durumuna kalmış ben vermem hayatta..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .
    Birçok android cihaz üreten firma kendi arayüz/işletim sistemini geliştirmiş durumda abi. Meizu da flyme os, Xiaomi de Miui gibi.

Şimdi hafızasının artırılamaması apple için eksi gibi gözükse de, isteyen ihtiyacı kadar olan depolamayı seçeceği için sd kart bana mantıksız geliyor açıkçası. Adam 256gb lık telefon yapmış, hafıza kartı da takılmayıversin.

Navigasyon, mp3, video konusunda öyle apple da bunlar için de ekstrem bir ücret ödenmiyor. Yandex Nav. indirip bir güzel kullanılıyor, ücretsiz. Giden kb lar da çok dert olmaz heralde, akıllı telefon kullanıyoruz sonuçta, birkaç yüz mb dan kaçmak ip7 alıp kontörsüz gezmek gibi olur tabiri caizse.

Aylık 1-2 liraya spotify kullanılabiliyor, olmadı kendi müziklerinizi zaten atıp ipod gibi kullanabiliyorsunuz.

Stabilite farkı için 2-3 bin lira demişsin abi ama, apple ın güncel telefonlarının rakipleri 'Tr' piyasasında apple dan ucuz değil. Yeni amiral gemileri 3000 liradan merhaba diyor android tarafında.

Ben eski android fanı - apple alanlara akılsız gözüyle bakan bir insandım, uhauhau bendeki telefonun yarı donanımı yok ne para veriyolar diyordum, birçok android cihazı kullandım (dönemin son çıkan amiral gemileri), ama bir kere apple sahibi olduktan sonra insan oh be diyor. (Nasıl soktular ama diye )

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dodiiş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .....

ben hafıza artırılmama olayını apple için demedim sadece androidede hafıza kartı olmayan modeller var.. genele yazdım..

mesela isteyen istediği kadar depolamayı seçer diyorsun ama pek öyle olmuyor misal bende ilk 32gb hafıza kartı vardı bir zaman sonra yetmemeye başladı fotoğraflar videolar v.b .. 64 gb aldım sonra oda yetmedi 128gb aldım.. ama telefonu değiştirmedim.. hafıza kartı olmayan makinede ya cloud yada google drive a atıcak yada telefonu satıp bir üst hafızalı modelini alıcak..

hafıza kartının bir güzel yanıda şu taşınabilir bir bellek. yani bir nevi taşınabilir bir hard disk. yeni bir telefon aldığında eski fotoğraf yada diğer verilerini ya clouddan atıcaksın yada çok zor çoğu insanda uğraşmıyor cloud falan telefonla gidiyor.. şu muhabbet bizde çok döner o eski telefonla gitti ya falan denir..

navigasyonuda ben parasal anlamda demedim.. kastamonuda misal yandex kullandık bir arsaya bakmaya gitmişdik zaten internet bir edge geçiyor bir 3g ye geçiyordu adam gibi çalışmıyordu yandex cortladı bizi hiçliğin ortasında gösteriyordu .. bendeki igo yu açdık çatır çatır yolumuzu bulduk ..

diğerleri için bir diyiceğim yokda android gerçekden ayrı bir özgürlük.. yani sim kartı çıkart telefonu gene en kötüsü media player ibr cihaz olarak , oyun makinesi olarak bir navigasyon cihazı olarak kullanabilirsin sim kartsız yani telefonun işlevindne bir şey yitirmez ..

yani en kötüsü walkie talkie olarak bile kısa mesafe kullanabilirsin. yani o telefon çöp olmaz bir işe illaki yarar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende beter olalım diyorum artık. sıkıldım eleştirmekten.

ancak telefon zammına sevinen arkadaşlara söylemek istediğim bir şey var, telefon dediğiniz şey artık günlük hayat. Eskiden bilgisayar ayrı telefon ayrı alırdık, şimdiyse iyi bir telefon alarak bilgisayar olarakta kullanır olduk. telefonda yapamadığımız şey yok. buralarda yurtdışı çoğu yerde yani, telefon hava atma aracı değil çünkü ucuz.

Türkiyede statü v.s görenler var ise emin olun pahalı olduğu içindir. insanlara kızıyorsunuz ama insan oğlu pahalı bir şeye sahip oldu mu hava atmayı sever yapısında var. neden bir çok ülkede bırakın iphone u porsche ye bile sahip olsa suratına bile bakmazlar? çünkü porş veya aypon ulaşılamaz değildir. Türkiye de herkes ulaşılmaz olan şeylere ulaşmak ister içimizde var, adam bi porşeye ulaşamayınca ne yapacak? pahalı olan aypon gibi şeylerle artislik yapıcak.

Yani emin olun fiyatlar daha ulaşılabilir olsa hiç bir şey hava atma sebebi olmaz.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..
    abi uzun zaman android kullanmış sonrasında ios'a geçmiş biri olarak görüşlerimi yaziyim. Ben ilk android kullanmaya başladığım zaman bu akıllı cihaz modası yeniydi henüz, hatta büyük ekranlı cihazlar yok denecek kadar azdı benim kullandığım htc'ye bazlama tahtası, evden tv söküp getirmişsin falan derlerdi çevremdekiler. Piyasada bulunan android cihazların hep en üst seyisesini kullandım, türkiye piyasasında olmuyordu en yeni ve güçlü cihazlar genelde bu yüzden yurtdışından alıyordum hatta o dönemler.

bana göre en büyük artı stabilize cihaz kullanabilmek, istisnasız tüm android cihazlarda belli bir zaman sonra stabilite sorunları yaşadım. benim için en önemli unsur cihazın stabil olması, donma kasılma vb sorunlar yaşamamak. zaten telefonun benim pc'de yaptığım mesleki işlerimi karşılaması zaten mümkün değil. fakat gündelik her işimi yapabilmeme imkan sağlıyor aynı zamanda da.

Hafıza olayına gelirsek ben mümkün olan en büyük hafıza seçeneğini alıyorum ki sorun yaşamayayım. Cepteki cihaz 4k foto çekebiliyorken 16gb hafıza zaten komik olurdu, 32 bile yetersiz gelecektir uzun süre kullanımda bu yüzden 64gb en makulü. Ben hafıza olayının cihaz alınırken dahili hafıza ile çözülmesi taraftarıyım, harici olanlarda sorun çıkarma, yavaşlamaya müsait sistemler. bunun dışında basit bir apple music üyeliği ile her türlü müzik indirmeden depolanabiliyor, ben aile üyeliği kullanıyorum hem hanım hem anneler de kullanıyor kendi cihazlarında (ikisi ios ikisi android )

hafıza kartı olayının bellek olmasına konusunda da bütün cihazlar iphone dahil bir usb kablosu ile birer taşınabilir bellek durumunda, kaldı ki zaten bir usb ne boyutlarda artık. bu konuda bir cihazın diğerine üstünlüğü olduğunu düşünmüyorum.

navigasyon konusunda da sygic çok memnunum beni 7-8 ülke gezdirdi şuana kadar, istediğiniz ülkeyi offline olarak indirebiliyosunuz. ömür boyu üyeliği 50lira falandı avrupa için 100lira da dünya içindi sanırım. 2 sene kadar önce indirdim hala kullanıyorum, başka cihazda açabiliyosunuz. ios kullanıyosanız cihazlarınızı eşleyebiliyosunuz zaten falan filan. yani ios da offline harita kullanımı yok değil.

genel olarak kişiselleştirme dışında ios için bir dezavantaj yok bana göre android arasında, kaldı ki zaten özelleştirme durumunu da aramıyorum cebime koyduğum telefon nihayetinde. Her cihazı amacı için kullanmak taraftarıyım ben biraz, bunu aldım hem arama yapsın hem ekmek kızartsın gibi uç şeyler aramıyorum açıkcası.

iphone Türkiye şartlarında pahalı olabilir, fakat rakip sınıf cihazlarda ucuz değil. Her kullanıcının sizin gibi internetten uygulama indirme özgürlüğü yok, ben burada orjinal kullanmak zorundayım internetten uygulama indirdiğimde cezasını yolluyolar adresime. Hadi ben yurt dışındayım, her kullanıcı sizin gibi internetten uygulama torrentten film muzik indiremez, bilmez bunları. ios bunları düşününce rahatlık bana göre. ben hanıma kullandığı lg g3ü alırken dedim iphone al rahat edersin, yok mok dedi. şimdi gitti ip7 aldı oh be dünya varmış diyo.

ilk ios cihaz 5s aldım ben, sonra boyutlar büyüdü 6da, benim iphone deneme amacım boyutunun ve tasarımının bana iyi gelmesiydi zaten. se çıktı arada o da mantıklı gelmedi çok yakın cihaz. Öyle olunca 7 bekledik onda da küçük alternatif çıkmadı, ciddi şekilde telefon değiştirmek istiyorum ama değiştiremiyorum (kasası çok yıprandı tek sebep değiştirmemde) senelerce android kullandım, nasıl uzaklaştımsa artık elim gidip alamıyorum tekrar düşünün yani

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @exca- LG3 zaten iphone aldırma sebebi bir telefon zaten

evde pırıl pırıl yatıyor g3 yazılımı sürekli göçtüğünden ifrit etti. sanırım 1 yılda bozuldu entegresi. s7 ile filan kıyaslancak telefon değil lg ler.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @exca- LG3 zaten iphone aldırma sebebi bir telefon zaten

evde pırıl pırıl yatıyor g3 yazılımı sürekli göçtüğünden ifrit etti. sanırım 1 yılda bozuldu entegresi. s7 ile filan kıyaslancak telefon değil lg ler.
    alırken dedim yapma etme, bi baktım eve geldi cihaz iki gün sonra kargoyla. Bana göre zaten boyuttan kaybediyo bu cihazlar da, küçük cihaz kalmadı piyasada. ön cebe koysan şey gibi çıkıyo ordan, arka cebe koysan ayrı çirkin görüntü. Ceketin cebine koysan sürekli temas eder koluma vs ayrı rahatsız eder.

valla çok yakın arkadaşım tanıdığım en çok tel değiştiren insan s6 aldı ana avrat sövdü, aynı anda hem apple hem samsung hem asus cihazı var şuan ip7, s7 , asusun neyi bilmiyorum model. Alırken dedim bak yine samsung aldın fena söveceksin, hiç şaşmıyo çünkü mutlaka bi bokluk oluyo. Bakalım bi kaç aya bırakır s7yi diyorum ben. Artık tövbeliyim ben android, önce gözümle görmem lazım düzgün çalışıyo olduğunu.

ha bu arada beyaz eşya olarak samsung kullanıyorum, marka ile ilgili takıntım yok yanlış anlaşılmasın. hatta memnun olmadığını yazanlar görünce de baya şaşırıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lg, g2 ile çok güzel bi sahalara geri dönüş yaptı, marka imajını çok güzel tazeledi lakin g2 den sonra g3 ve g4 bence ikisi de para etmeyecek telefonlar. g5 güzel, ama o da fiyattan kaybediyor.

g2 birkaç kronik sorunu harici android tarafında zamanının en mantıklı cihazıdır bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski bir Nokia fanatiği olarak ilk iphone um 4 oldu. arada android, windows mobile cihazlar da kullandım. Kesinlikle hiçbiri iPhone un yerini tutamıyor, birde utanmadan yakın paralara satılıyor. Şunu düşünmek lazım, ben her sene cihaz değiştirecek miyim? Cevap "evet, sürekli yenilensin, değişiklik olsun" ise iphone pahalı gelebilir. Cevap "hayır, ben sorunsuz iyi sağlam cihaz kullanmak isterim" ise kesinlikle pahalı değil.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler