User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Cep telefonu fiyatları artacak

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    helal olsun valla milletde allah korkusu kalmamış.yazık günah valla.

gerçi geçen sene nişan yaptım.kuyumcudayız hanımın tanıdığı kuyumcu.laf lafı açtı şöyle bir olay anlattı.

bir çift nişan yapmış nişanda takılan bütün takıları gelip bozdurmuşlar.kuyumcuda sormuş hayırdır zormu yaptınız nişanı borçlarımı kapatcaksınız demiş çift demişki yoo iphone 6 alıcaz demişler.

düşünün ne haldeyiz.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hazır konu zamken sorayım, 1000 liraya telefon kaldı mı? Tavsiyesi olan var mıdır? 4s kullanıyorum, yada kullanmaya çalışıyorum diyeyim

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hazır konu zamken sorayım, 1000 liraya telefon kaldı mı? Tavsiyesi olan var mıdır? 4s kullanıyorum, yada kullanmaya çalışıyorum diyeyim
    ios derseniz o paralara yok yanliz adroid alirim derseniz

Meizu pro6 oneririm iphone gibi tek tusla cikiyorsunuz.Super bir telefon

http://www.hepsiburada.com/meizu-pro-6-pm-telcepmeipro6
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir tık fazlasına xaomi var baya iyidir. 2. el temiz lg g4 bulunabilir. 8 aydır kullanıyorum memnunum.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ya benim aklıma takılan bir şey var lan ona zam buna zam şuna zam eeee bizim kazandığımız paralarda bir değişim yok bu orantıda bir terslik yokmu bu hiçmi düşünmüyorlar hiçmi acımıyorlar insana. Neyse bizim halkımıza daha da geçirsinler. Hani şu düşüncedekiler varya ben kullanmıyorum 3310 da işimi görüyor artsın fiyatı alamasınlar artsın amk sevinsinler kına yaksınlar.... Umursamıyorum artık çünkü biliyorum bolonu ne kadar şişirirsen şişir bir gün patlıcaktır patladığı zamanda görücem bunları.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mi5 tavsiye ederim, huwai p9 lite, g4 olabilir ama en son ghost screen ve bootlop durumu ne oldu bilmiyorum.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya benim aklıma takılan bir şey var lan ona zam buna zam şuna zam eeee bizim kazandığımız paralarda bir değişim yok bu orantıda bir terslik yokmu bu hiçmi düşünmüyorlar hiçmi acımıyorlar insana. Neyse bizim halkımıza daha da geçirsinler. Hani şu düşüncedekiler varya ben kullanmıyorum 3310 da işimi görüyor artsın fiyatı alamasınlar artsın amk sevinsinler kına yaksınlar.... Umursamıyorum artık çünkü biliyorum bolonu ne kadar şişirirsen şişir bir gün patlıcaktır patladığı zamanda görücem bunları.
    Şuan doların bu son artışıyla mevcut 1300tl olan asgari ücret, alım gücü olarak 71$ değer kaybettiği açıklanmış.
    71$ şuan tam 249,71tl para ediyor, yani devlet asgari ücrete şuan 250tl sözde zam yaparsa işçiye kaybettirdiği eşeğini geri buldurmuş olacak. 1600tl yaparsa işçiye alım gücü olarak 50tl zam yapmış oluyor. Zamda yok tabi asgari ücrete aldık mı yine 3'ün 1'ni mal kafaların cezalarını bizim gibiler çekiyor.
    AC/DC Back In Black

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan doların bu son artışıyla mevcut 1300tl olan asgari ücret, alım gücü olarak 71$ değer kaybettiği açıklanmış.
    71$ şuan tam 249,71tl para ediyor, yani devlet asgari ücrete şuan 250tl sözde zam yaparsa işçiye kaybettirdiği eşeğini geri buldurmuş olacak. 1600tl yaparsa işçiye alım gücü olarak 50tl zam yapmış oluyor. Zamda yok tabi asgari ücrete aldık mı yine 3'ün 1'ni mal kafaların cezalarını bizim gibiler çekiyor.
    Devlet o zammı yaparken bir de iş verenide düşünmüyor. İş verende ya batacak yada maliyeti artırıcak öyle oldumuda hadi bolona puf de lambaya puf de.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10.000 dolar bozdurup dekontunu getirene,zamsız eski fiyatından zararına telefon satışı yapılacaktır.

Çorbada tuzumuz olsun,TL'miz değerlensin yeter ki.

Saygılar.
    imzasız..

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Reis bence huawei"ye falan para verme.

2 hafta huawei p8 lite kullandım, şu anda Sony Xperia M4 Aqua kullanıyorum dünya varmış.

huawei"nin ses kalitesi falan berbattı kurtuldum sonunda.

Bence kesinlikle Sony Xperia M4 Aqua, kirlenincede direk elimi suya sokup telefonumu siliyorum.

Su geçirmiyor zaten, çok rahat kullanımı var.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Reis bence huawei"ye falan para verme.

2 hafta huawei p8 lite kullandım, şu anda Sony Xperia M4 Aqua kullanıyorum dünya varmış.

huawei"nin ses kalitesi falan berbattı kurtuldum sonunda.

Bence kesinlikle Sony Xperia M4 Aqua, kirlenincede direk elimi suya sokup telefonumu siliyorum.

Su geçirmiyor zaten, çok rahat kullanımı var.
    m4 aquada çok eski işlemcisi eşşek gibidir şimdi ki modellerle kıyaslarsak
    AC/DC Back In Black

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay mk ne kadar cahilsiniz, alınan vergilerle gizli silahlar geliştiriliyor. Hatta yeni geliştirdiğimiz bomba patladığında sonra yeniden birleşip tekrar eski haline dönüyor.

Böylece sonsuz bombamız oluyor,

cl_bob 0

sv_gravity 9999

mission completed.
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m4 aquada çok eski işlemcisi eşşek gibidir şimdi ki modellerle kıyaslarsak
    Yok reis pc mark"ta video düzenleme vb işlemlerde birçok güncel cihazı tokatlıyor.

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi yanlış anlamada bende asgari ücretle çalışıyorum benim ne günahım var şimdi bu yavşaklar yüzünden bende mi yanayım?
    yok kardeşim niye yanlış anlayım zaten iş böyle giderse hepimiz yanacaz o ayrı mesele. Ben kendi adıma konusuyorum mesela ; oy vermiyorum ama adam her türlü benden alacağını alıyor. Oy verdiğim halde alsa çok fena koyardı onu demeye getiriyorum. Ama bu yandaşlar henüz bunu anlamış değil onu anlatmaya çalıştım
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

Dean's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallahi 10.000 de olsa alacaklar. Çünkü biz üretim değil tüketim toplumuyuz. Zaten tembelliğe , üç kağıda vs işlere kafa yorduğumuz için çalışmadan çabalamadan tüketmek hoşumuza gidiyor. Son yıllarda da bayağı bir artış var tüketim bakımından. Üretim konusuna gelince de zaten üretim yapmak isteyene de destek sağlanmıyor. Aynı sigara zammı gibi düşünelim. 50 TL de olsa nasıl içeceklerse bunda da alacaklar. Çünkü teknoloji de bir bağımlılıktır. O yüzden ülke de ki vergi sistemi böyle çalışıyor. Bağımlılıklardan kazanıyorlar diye düşünüyorum. Tüketim toplumu olmaktan vazgeçmek de istemiyoruz. Çünkü yerli mala talep az. Bunun sebebi yerli tüketimden kaynaklanan bir sorun da karşınızda muhatap bulamıyorsunuz. Ve malzemeden çalma , düşük kaliteye de gelmek istemiyoruz.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benimde ekran çatlak bakınıyorum bırak bin tl yi 700-800 tl ye bir ton iyi telefon var

Bana güven vermeyen bazı markaları es geçiyorum Lg xiami meizu asus lenova generalmobile samsung huawei çok marka var.. donanımlarıda ram işlemci ıps ekran olması gayet yeterli..

Bende 128gb sd card da var.. hafıza sorunumda yok 16gb hafızası olsada olur yeterki sd card girişi olsun..

özellikle zenfone2 , G4, lenovo k5 ,k10 , general mobile gm5 (bunda saf android var) , huawei p9 lite bunları araştırıyorum sanırım bunlardan birini alıcam..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw bunlar kansiz namussuz yurtdisi telefonlarindan 138 tl kayit parasi aliyorsun simdi onada zam gelicekmis. her pasaporta senede 1 kere isletme hakkin var lan zaten vergisini aliyorsun bari senede araba gibi insanlara her pasaporta 3 tane hak verin sonucta sen yine vergini pesin aliyorsun dumbuk.
    ne yapsalar haklilar sigir bi toplum oldugumuz icin onumuze ne koyarlarsa yiyoruz
    Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
    KARS Atasözü..

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 4S'imi artık değiştireyim diyordum madem zamlanacak yılbaşından önce almakta fayda var.
    Büyük telefon sevmiyorum, tabi hızı da önemli.. Iphone SE hakkında düşünceleriniz neler?

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla açık söyleyeyim telefona gelen zamlara seviniyorum diyebilirim
    zam derken vergi yani
    hatta 4 katına çıksın daha iyi olur

bizim kadar ruh hastası millet varmı acaba bu dünyada emin değilim
    telefonu=statü zanneden
    telefonu pahalı olunca kendini bi mok zanneden
    masaya pahalı telefon koyunca bi tarafı kalkan
    bir telefona 4000 tl verebilen
    varmı başka millet?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler