biz ucuz vermişiz :)
Printable View
Oldum olası hep tutulmayan araçları sevdim. Özellikle italyanları.
Boşverin ses etmeyin, uyandırmayın otomobil cahillerini o yedi kocalı hürmüzler sayesinde
Alfa , volvo, mazda gibi kaliteli araçlardan faydalanıyoruz :)
Ben chery kimo yu ilana koyduktan 2 saat sonra sattım.
Colt cz3'ü 1 ay bekledim kimse aramadı. (Hasar kayıtlı)
İlanı açtım 2 gün sonra bir amca geldi alayım dedi aldı gitti,binmedi bile. Zorla ekspertiz yaptırttım adama.
Boyasız fiorinoyu 3 ay bekledim satılsın diye.
1. si doğru ürüne doğru fiyat belirlemek lazım. (Siteyi açıp aa o ar aba 20 lira ben yazayım 25 dersen kalır elde)
2. si şans olacak.
3. sü de ben detaycı bir insanım detaylı yazarım ilanlarımı. Bunun da faydası olduğunu düşünüyorum.
"bilgi için arayın" diyen aracı aramam mesela.
Piyasa olayı hikaye.
Allah herkesi tarla ve bağ bahçe traktör tarım aleti takascılardan korusun, ilana eşek kadar TAKAS YOK yazılmasına rağmen adamlar ısrarla arayıp " gardaş şurda 2 dönüm arazi var, he dersen takas edek gözüm" diyorlardı. Bir ihtimal varsa tanıdığa aracı satmak en güzeli.
alfa romeo gibi araçlarla ilgili parçada ufak fiyatta çok pahalı olan parçalar ile ilgili benden yardım istemeye çekinmeyin dostlar. sırbistan alfa cenneti.
Geçen arkadaşa türkiyede beyin + komple motor tesisatına 2500 çekmişler türkiyede. burda 1000 tl yi bulmadı nakliye dahil :)
face de bunu gördüm koptum ya :D
http://i.hizliresim.com/0lEW9V.jpg
İlk arabamı almak için araştırma yapıyordum zamanında. İlk baktığım araçlar Opel'in Omega'sı ve Signum'du. Hatta bir tane 3.0 CDTi Irmscher vardı ve vurulmuştum. O dönem ki danıştığım usta ve çevrem vazgeçirmişti beni. Gidip Astra almıştım. Ama içimde ukde kalmıştı. Astra'yı sattıktan sonra Saab ile devam ettim ve 3 farklı Saab'ım oldu. Kısaca içinizde kalmasın arkadaşlar. Dünya gelip geçici. Kefenin cebi yok.
Herkes temennilerini bitirdiyse artık gidip hayırlı cumalar spec leon veya şirket çıkması jettalarımızı alabiliriz
Çok sevdiğim bir söz var kör atın kör alıcısı olur :) Hiçbir araç elde kalmaz bir şekilde satılır.
bu kadar bence konuşmayalım uyanmasınlar bu insanlar sayesinde arabadan kaliteden sürüş keyfinden donanımdan anlayan insanlar çok ucuza volvo mazda rover saab hatta çok tutan bazı markaların tutmayan ara modelleri misal omega signum safrane v.b alabiliyorlar..
uyandırmayın beyler yoksa bisikletle gezersiniz uyanırlarsa..
Her malın bir alıcısı ona görede fiyatı vardır
Bu konuya gelene kadar pert kaydı boya tramer takla muhabbetleri var
Bu konulardan geçtiyse o araba her türlü satılır merak etmeyin
Arabayı yatırım aracı görüp , tek amaçları ikinci elde kolay satış olan tayfa yüzünden trafikte renkli araba kalmadı . Ya beyaz ya gri var, güzelim kırmızılar , maviler , yeşiller parmakla gösteriliyor artık.
58 binde 2003 elegance boyasız astra g yi 21 e vermiştik galiba sunroof falanda vardı :D
Ben her malın bir alıcısı olduğuna inanıyorum 2015 senesinde 97 doğan slx almıştım satmak için , arabayı 5 6 ay kullandım canını çıkarttım resmen 1 parça değişen 1 parça işlem var diye almıştım o yüzden 13.500 istiyordum , 13e bile vermiyordum , daha sonra 13.250 ye biriyle anlaştım baktırmaya götürdük 7 parça değişen 1 parça işlem vardı ve adam vazgeçti. Daha sonra fiyatı 12.500 e düşürdüm ve arabanın mekanik ve kaporta olarak toplam 1000 liraya yakın masrafı vardı ama kütahyadan gelip 12.000 liraya aldılar aracı(Bu arada arabayı 10.900 e almıştım)
hocam söylediklerin harfiyen katılıyorum fakat sıfır araba fiyatları döviz kuru üzerinden olduğu için ve giderek ulaşışmaz oldukları için ikinci el satan (bit pazarına nur yağıyor) aslında aldığına satsa 2.3 kar etse bile o parası her türlü DEĞER kaybedior. Yani galeri olup alıp bekletip satmadıktan sonra AL-SAT yapmadıktan sonra zaten zarardasın. Amortisman giderleri diolar sanırsam; vergi, sigorta yakıt zaten içerdesin; yedek parçası ucuz olsa nolcak ha 1 ha 3 :D HER DAİM ZARARDAYSAM yani KAÇIŞ YOKSA KEYİF ALMAYA BAKARIM :D ;);););)
Hayatım boyunca hep tek kapı arabalara bindim ve hiç piyasası var mı diye düşünmedim. Paramın yettiği kadarıyla gönlümden geçenlere bindim.
Düzgün araç alıp düzgün bakar ve binerseniz illaki bir gün sizde satabilirsiniz.