https://img1.etsystatic.com/102/0/11...32563_qoem.jpg
ben keyif alıyorsam kullandığım arabadan tutulmuş tutulmamış çok da fifi.
Printable View
https://img1.etsystatic.com/102/0/11...32563_qoem.jpg
ben keyif alıyorsam kullandığım arabadan tutulmuş tutulmamış çok da fifi.
her topal satıcının bir kör alıcısı vardır :) piyasa arabasında seçenek çok olur 3 5 kuruşun hesabını yapıp yorar adamı, beğenen adam özel arabaya 3 5 bakmaz beğendiyse verir alır çünki seçeneğide azdır.
Bir iki marka dışında 3 kuruş ucuza verince satılmayacak araba yok... Hep acayip arabalar kullanan birisi olarak bunu sonuna kadar tartışırım...
mahindra gibi acayip markalarda satışta zorlanılır...
Hele ki piyasası yok diye bilinen bzı araçları 1 lira altına verince megane dan bile hızlı satabiliyorsunuz (Mazda3 gibi)
15 liraya tofas alicagima 18 19 liraya mis gibi corsa alirim.en azindan dizel,yakit yok.Parcasi bol,ucuz.Anlamiyorum insanlari sabaha kadar temizde olsa tofas iste ne olabilir ki.10 liradan fazla edemez
Valla çok da önemli değil ne düşünüldüğü araç hakkında. Kendimden de çevremden de biliyorum. Doğru fiyat verildiğinde her aracın alıcısı vardır zaten.
Yazılmış zaten önceki sayfalarda. Sen satarken zarar etmemeye çalışırsan kullandığını göz önüne getirmezsen elinde kalır elinde kalsın da zaten.
Aracın durumu-mantıklı fiyat ikilisiyle satılmayacak araba yoktur.
bende 1 yıldır rx8 düşünüyorum aklımdan çıkmıyor..az binip öz binmek istiyorum..eğer 2006 yani r3 kasa öncesi rx8 i olan varsa yolcu koltuğunda tecrübe etmek isterim..
geçenlerde porsche cayman 2.7 245 2008 kullandım gaz pedalı tepkisine ve dengesine hayran kaldım..bana göre ucuz yollu cayman rx8 dir..
dediğim gibi yardımcı olabilecek olan varsa çok makbule geçer
Geçen yıl bu zamanlarda kış ve kullanım kolaylığı için 2011 vw tiguan 2.0 tdi 4x4 dsg aldım sunroof haricinden en dolusu kendi park ediyo filan
Arabaya bakarken muadilleri 80den aşağı yok ve epey kaza boyaları mevcuttu
Sonradan şansa googledan(street view aracıydı) araca denk geldim ancak sıkıntı 210bin km olmasıydı ve bagajda ufak bi lokal boya vardı
Hiç beklemeden test edip baktırıp direk aldım bu aralar 250bin km olcak
Çevremde millet o km araba alınır mı tiguan tutulmuyo çok yakıyo arıza çıkarıyo diyordu 40bin km sadece rutin bakım dışında en ufak problem yaşamadım
Şimdi satmaya kalksam 65den aşağı vermeyi düşünmüyorum ancak satsam ne alcam ?
Yurdumun insanı garip gider aynı paraya golf 6 trendline 1.6 tdi dsg alır ancak aynı paralara gidip tiguan almaz neden acaba çok merak ediyorum
Birde bilmeden kullanmadan *** atma durumuna hastayım aracı almadan önce internette araştırdım şanzımana ait yorumların %90ı eski tip dsg6 daha iyi onu tercih edin dsg7 bozuluyomuş(hep muş muş) Yahu tiguan 2.0 tdi 4x4deki dsg7 dediğimiz şanzıman audi rs3deki dq500 kodlu şanzıman yani 600 torka dayanan ıslak kavrama tip daha yurt dışında bunları bozan yok ama eblekler 1.6 tdi daki dq200 sanıyo
Yurt dışında millet s3de golf rda 6 ileri yerine bu şanzımana geçiyo hem çok tork kaldırıyo hemde vites atış hızları yüzünden anlatıyosun hala geliyo ısınıyomuş diyo...
Ben kullanırken parça&usta sıkıntısı çekmeyeyim. Arıza çıkarma sıklığı düşük olsun yeter.
Tutulan, tutulmayan bilmem ne, gelsin tutulsun benim tutulmayanıma :D
tofaş ne arkadaş bizde doganda var getir götür eşşek niyetine biniyorum binmek bile istemiyom keyif vermiyo ,, rover 220 de var inmek istemezsin hep gezmek istersin hız yaptıgında kalp atışların hızlanır degişik bir duygu zevk veriyo yemin ederim doganmı benim sırtımda gidiyo benmi onun sırtında belli degil,,bir kaç kişi roveri sat bana alıyım dedi satmadım 7 senedir bende biniyorum çünki zevkli araba...tofaşın parçası ucuz olması piyasası olması onu kurtamıyo ben böle düşünüyorum
Piyasası yok dediğimiz markalar (volvo , alfa romeo,saab,mazda vb) son 1 yıldır daha çok kıymete bindi, sahipleride bunun farkında. Bende bu tür araçlardan yanayım acaba dedirtse de binip denemek görmek lazım. Özellikle s60,156,159,mazda 6 meraklısından satılık olunca hem tertemiz oluyor hemde aynı fiyata daha modelli b segmenti araca binmek yerine d segmenti araca binilebiliyo.
Ne kadar evlat edinmeyi severmişim onu anladım. Bütçe denkleşirse ya czt ya da forumdaki c70 t5'i alacağım.
Satılmasın önemi yok , vardır bir nasibi. Kaza bela olmasın kafi.
Mitsubishi Lancer'ı alırken ailem ve çevrem bir sürü olumsuz yorum geldi.Yok satamazsın.Yok elinde kalır :D Ben de iyice elimde kalsın diye keyfine komple maviye boyattım tam oldu :D
X-type lara kafayı sardım bu ara. 159 ile takas olursa değerlendirebilirim , bide ona parmak atalım :D
Smart fortwo aldığımda karı arabası , oyuncak bu , salakmısın , son sahibi olucaksın , parça bulamazsın , satamassın dedi herkes.
3 gün içinde pırıl pırıl bir insana sattım ilan üzerinden.
Smart a *** atan adamların eşi dostu smart aldı , sonra forumun eskilerinden bir kaç kişi smart a bindi sonra trend oldu bir anda.
Aynı senaryoyu birebir 500 de de yaşadım. 500 alma fiat a para verilirmi albeanın küçüğü diyen adamlar etraflarında eşi dostu 500 aldıkça aslında güzel arabaymış lan bizdemi alsak demeye başladı.
Var şu an da bir kaç tane böyle otomobil , *** atılacak önce sonra birisi alıp ilgilenince trend olucak 2 3 yıl içinde.
Şimdi yazarken aklıma geldi 1.7 dti lar tek kapı tutulmayan ısuzu motorlu kötü corsa idi bir dönem. Bir anda uçtu gitti şimdi en çok tutulan ekmek yeme aracı oldu.
valla bende s-type var 3.0 şu anda bile talibi var satarsan ilana koyma ben alırım diyen var. servise haber bırakmışlar satarsa haber versin bize diye ... xtype ların hayli hayli müşterisi var 2.0dizellerin ve 2.2 dizeller hemen gidiyor ..benzinlileri ağır gidiyor 4x4 leri onlarda yakıt ve hacimden ötürü ..