User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
57 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: polise kimlik sormak :D

OnurS
    Misafir
    Heralde polisle minumum prob,yaşıyan üstüne bide şewkat gören benim=)Ööle çok şirinde bi tipim yok aslında=)3sene önce fln kız arkadaşımla tartışmışım inanılmaz alkollüyüm we moralim bozuk gecenin bi körü göbek kılıklı biyerde arabayı döndürmeye çalışıyorum(ağlamaklıyım,gözler dolu dolu)polis bağırdı megafondan,durdurm geldi yanıma, naapmaya çalışıyosun dedi.Kaza yapmaya çalışıyorum dedim(ama sesimde ağlamakla,tam koma modundayım)Bööle baktı,ne derdin war bilmemde bi etrafına bak dedi,soora baktın mı dedi bikere daha ewet dedim, şimdi git ewine yat dedi gönderdi=)daha 1ay öncede çewirmede deli gibi öküsürüorum hadi git sen baya hastasın dedi başka bi polis.Bikerede arkadaşın kız arkadaşını kemerburgaza bırakıp kalamışa geçicez ama ben kıza uyuz oldum,kemerburgaz-tem ayrımının orda emliyette polis wardı.çektşm yanına rica ettim 2polis yola çıkıp durdura durdura boş taksi buldu kızı bindirip yolladık=)Bence etki tepki meselesi birazda...Ama genede ıssız yerdeki çewirmelerde bende durmuyorum burası Türkiye belli olmaz neyin ne olduğu...

FUA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genelleme yapmak aslında yanlıs bişeydir ama cogusu zıt gidio adama...Atakoy polis karakolunun gerisindeki isiklarda ilk kırmızıyı yanlıslıkla gectim ikincide durdugumda yanıma bi toros geldi niye geciosun kırmızıda diye bende sana ne oluyoki dedim tabi haliylecekte gosteriyim noluo dedi adamlar 3 tane yarma saatte gecti ya dedim git işine bastım gaza ben biraz uzayınca siren sesleri gelmeye basladı direk durdum sireni duyunca silahlarla indiler ellerini kaldır maldır(action arıo bizim polisimiz ) sonra gidelim merkeze dedi dedim once kimligi goster gideriz dedigi laf omrunde kac polis kimligi gordun dedi gosterdi sonra anlasma olduda simdi dusunuorumda bana polisim demedi ben bastım gaza ya arkamdan sıksaydı olayları hep saptırıolar adam polis kursunuyla oluo trafik kazası raporu veriolar...polislerin cogunun psikolojik durumu vahim Allah sonumuzu hayır etsin...

CorsaGSI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polise kimlik sorma yetkisi yeni bir şey değil aslında her zaman vardı bu.
    Şüphelendiğim durumda her zaman sorarım. Gayette güzel gösterirler.
    Hatta üniversite sınavına gireceğimde böle kötü bi semte gitmiştim sınav yerimmiş bakıcaktım iki tane adam çıktı çalılıkların ardından piş pişt gel bakayım buraya dedi arkadaşa baktım ama ben saldırcam direk gasp etcek fln zannettim tam hazırlandık arkadaşlar sivil memur dedi kimliğini gösterdi konuştuk özür diledi rahatsız ettim kusura bakmayın ama görevimiz dedi. görevini yaptıgı için teşekkür ettim.

Hatta 2 gün önce başımıza gelen birşey 320 328 caddede biraz harladık göbekten ikiside yanyan döndü(arkadasın arabdayım) polis durdurdu. Egzosların yasal olup olmadıgını sordu evet yasal dedik tamam dedi.Adam ruhsatı istedi verdik memura. Adam bizimle o kadar iyi konuştu ki anlatamam bakın gençler dedi burası dedi cadde burada olmaz allah korusun dedi sarhoşun biri önünüze atlar fln o kadar iyi izah ettiki durumu pişmanlık duyduk abi dedik söylencek bişi yok çok doğru söylüysun ceza yazmak hakkın dedik. Gençler dedi yapmayın canınızı taşıosunuz dedi haklısın dedik verdi ruhsatları geri. İlkkez böle bi trafik memuru ile karşılaştım Bu olayda karakolun hemen karşısında oluyor

olcay_bora
    Misafir
    Alıntı TURBO CİVİC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu gece basıma bir olay geldi.cok sinirlendim.cevirmeye girdik kimlik sordular ben araba da bırakmısıtım arkın arabaylaydık baya sorun cıkardı polis (t.c kimlik no va rehliyet no var ama kabul etmiyo)ceza var dedi goturcem seni fln dedi 60 kusur cezası varmıs fln.e tabi bende bas psikopat dellendim iyi hadi neyse gereken yap ben bu isin pessini bırakmam dedim, haaa olemi gel bakıyım sen dedi kolumdan sıkıca tutup ekip arabasına bindirdi.o sırada arkadaslar konusmuslar 2 dakka sonra geri indirdi.resmen rusvet istedi ben diklenince bole yaptı.simdi ben bu herifle ugrasmak istiyorum ekip arabasını plakasını aldım kime basvurcam kimle hallederim bu isi?bilen varmı?lanet olsun ya yasadıgım ulkenin durumu bu adam direk artislikle zorla is hallediyo!!!ben bilmiyodum kimliksiz ceza oldugunu goturcegini İNSAN gibi uyar yanında tut bundan sonra de...bolelri gerekmez olmasa daha iyi polisleri hic ama hic sevmiyorum(istisnalar haric)

peşini bırakma bastır sonuna kadar seni çok ii anlıorum böyle olmasada bnm başıma bi kere bi olay gelmişti kadının biri ben düz şeridimde giderkn bana vurmştu bni haksız göstermişlerdi snra gittim buldm ettim plaka da bilmiodum arastrdm
    bi güzl kenara çekmiştik sonra fırçaladılar memurları benden özür dilemişlerdi de rahatlamıştım

TT_BOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen yıl B.evler JFk hospital onunda gece saat12 sularında çevirme yapan bir grup polis memuruna,akıl hastanesi yolundan alt geçit çıkışından bir uçmusum ki arabayla aralarına doğru, hepsi çil yavrusu gibi kaldırımlara zor attılar kendilerini.fakat %70 Alkolluymuşüm tabi silahlar fln patlattılar, benim tampon inmiş yere mecburan durduk.Tabi bi arbede fln polisin parmağı kırıldı kelepçelenirken fln, hala mahkemeliğiz

Partyboy
    Misafir
    Yolda gidiyorum önümdeki araba kontrolünü kaybetti aniden frene bastı bende adama arkadan yapıştırmamak adına yan şeride geçtim.Arkadan hemen 3 tane motorlu polis kenara çek filan diyolar.Açtım camı hayırdır dedim.Sen ne biçim araba kullanıyosun dedi.Önümdeki adama mı çarpsaydım dedim.Bizi takibet dedi,cep şeklinde biryerde durdurdu beni.Aşağı indim,herifler üstümü aramaya kalktı,kimlik sordum bende.Adam daha da sinirlendi.Yanındakilere trafiği çağırın arabasını çektireceğim dedi.Adamlar şehir eşkiyası resmen.Ne alaksı var diorum adamın umurunda değil.Aldım elime cep telefonumu başkomser tanıdık var onu aradım.Basıp gittiler sonra.Birsürü vasıfsız adama birertane silah birerde motor verirsen olacağı budur.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Partyboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yolda gidiyorum önümdeki araba kontrolünü kaybetti aniden frene bastı bende adama arkadan yapıştırmamak adına yan şeride geçtim.Arkadan hemen 3 tane motorlu polis kenara çek filan diyolar.Açtım camı hayırdır dedim.Sen ne biçim araba kullanıyosun dedi.Önümdeki adama mı çarpsaydım dedim.Bizi takibet dedi,cep şeklinde biryerde durdurdu beni.Aşağı indim,herifler üstümü aramaya kalktı,kimlik sordum bende.Adam daha da sinirlendi.Yanındakilere trafiği çağırın arabasını çektireceğim dedi.Adamlar şehir eşkiyası resmen.Ne alaksı var diorum adamın umurunda değil.Aldım elime cep telefonumu başkomser tanıdık var onu aradım.Basıp gittiler sonra.Birsürü vasıfsız adama birertane silah birerde motor verirsen olacağı budur.
    Gelde katil olma işte.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

CallMeInsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FUA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    a...polislerin cogunun psikolojik durumu vahim Allah sonumuzu hayır etsin...
    6 yıl fiilen polislik yapmıs birini mahkeme şahit olarak kabul etmiyor ama bu adamlar bizim emniyetimizi can guvenligimizi sağlıyor

tolga er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallahı ben okulun çıkışında şahıt oldum çocugun bırınden kımlık ıstedıler o da terslendı galıba abıcım çocugu telsızın alt kısmıyla vura vura bır dovduler çocuk tanınmaz hale geldı resmen ya...

DogukanB
    Misafir
    İlk olay, avcılarda polise kimlik soran şahısa önce küfürle yanıt verdiler, daha sonra yumruk atıp, arabadan indirdiler, elini kelepçeleyip tekmelediler. Buyrun burdan yakın.

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi haberlerde izledim
    adam polise kimlik sormuş poliste al sana kimlik diye vermişler odunun gözüne herif komalık göz kafa şiş

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bende izledim aynı haberi, sor şimdi sıkıysa

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ama şimdi sormak var sormak var. Bir kimlik görebilirmiyim demek var. Hani lan senin kimliğin demek var.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Partyboy
    Misafir
    Şimdi sonuçta her insanın iyisi kötüsü olduğu gibi polisin de iyisi kötüsü var ancak çoğunluk insanlarla ilişki kurmaktan aciz,gözümün önünde,şöför polise memur bey diyor,polis adama küfrediyor.Teksas şerifi zannediyor kendini aklı sıra....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Partyboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi sonuçta her insanın iyisi kötüsü olduğu gibi polisin de iyisi kötüsü var ancak çoğunluk insanlarla ilişki kurmaktan aciz,gözümün önünde,şöför polise memur bey diyor,polis adama küfrediyor.Teksas şerifi zannediyor kendini aklı sıra....
    dediğin gibi polis var polis var

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha oncedende sorabiliyodukki zaten.yeni cikan bir uygulama oldugunu sanmiyorum ben bunun..haberciler haber bulamamisttir

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güven Özveri Tecrübe ister

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    normal polise her türlü sorarız ama trafik polisinin kıllık yapacağı her türlü bellidir.. yaz günü zincir sorar, ceset torbası sorar, tebeşir sorar vs. vs. her türlü geçirir

OnurS
    Misafir
    Bugün denedim trafiğe kimlik sordum...Gösterdi ,bende arklarla konuşurken sormak g.t ister dendi diye bi kendimi feda edip denediğimi sööledim=)İtle kopukla uğraştıı yetmiyomuş gibi benle uğraşamazmış, gülerek kovdu gönderdi plakama laf etmekten vazgeçip=)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)