Heralde polisle minumum prob,yaşıyan üstüne bide şewkat gören benim=)Ööle çok şirinde bi tipim yok aslında=)3sene önce fln kız arkadaşımla tartışmışım inanılmaz alkollüyüm we moralim bozuk gecenin bi körü göbek kılıklı biyerde arabayı döndürmeye çalışıyorum(ağlamaklıyım,gözler dolu dolu)polis bağırdı megafondan,durdurm geldi yanıma, naapmaya çalışıyosun dedi.Kaza yapmaya çalışıyorum dedim(ama sesimde ağlamakla,tam koma modundayım)Bööle baktı,ne derdin war bilmemde bi etrafına bak dedi,soora baktın mı dedi bikere daha ewet dedim, şimdi git ewine yat dedi gönderdi=)daha 1ay öncede çewirmede deli gibi öküsürüorum hadi git sen baya hastasın dedi başka bi polis.Bikerede arkadaşın kız arkadaşını kemerburgaza bırakıp kalamışa geçicez ama ben kıza uyuz oldum,kemerburgaz-tem ayrımının orda emliyette polis wardı.çektşm yanına rica ettim 2polis yola çıkıp durdura durdura boş taksi buldu kızı bindirip yolladık=)Bence etki tepki meselesi birazda...Ama genede ıssız yerdeki çewirmelerde bende durmuyorum burası Türkiye belli olmaz neyin ne olduğu...