2006 Civic LS AT - 2006 yılında 0 aldık, 55 bin km bindik. Prins lpg taktırmıştık. Pek bir masrafı olmadı ancak bir kez yolda kaldık. İstanbul'a giderken aracın gaz teli yerinden çıktı ve koptu, büyük tehlike atlattık. Servisteki ustalar bile şaşırdı olaya. Emniyet şeridi falan olmayan bir yerde mahsur kaldık. Babam ciddi soğudu araçtan, anında sattı.
2009 Getz 1.5 CRDI - 2011 yılında 30bin kmde aldık, şuan 65bin kmde. Külbütör kapağından yağ kaçırıyordu, değişti. Sıkıntısız kullanılıyor.
2010 207 1.4 hdi - 2009 yılında 0 aldık, 60bin kmdeyken aracı bir akrabamız aldı. 150bin km oldu onun da şuan, hiç bir sorun yok. Bir kez depollution arızası verdi, o da zaten kötü mazottan dolayı.
2011 Fluence 1.5 DCI - 2013 yılında 50bin kmde aldık, şuan 70bine yaklaştı. Hiç bir sıkıntısı yok.
99 Megane Coupe ( Tro kasa- üstelik sarı renk) - Hiç bir sıkıntı yaşamadım, tek sıkıntı her gören taksi diye çeviriyordu. Bir de ***** yakıştırma problemi tabii
2002 Clio Sport - 135bin kmde aldım, bitmek bilmeyen rölanti problemi ile uğraştım. Kaç kere rölanti motoru değişti hatırlamıyorum ancak en keyif aldığım arabalardan biriydi. Şanzumanı biraz narin diyebilirim. Parçası falan çok uygun. Hava filtresi kiti ile inanılmaz bir ses almıştım, çok hoşuma gitmişti.
Şuan 2016 Astra kullanıyorum, henüz 4bin kmde ancak ileride masraf açabilir diye düşünüyorum. Aracın her yeri elektronik, garanti bitince ocağa incir ağacı diker bence.