İnsanlar araçlarını düzgün bir şekilde neyi var neyi yok diye emanet ediyorlar başlarına gelene bak.. Emanet e bu şekilde yaklaşıyorlarsa kazandıkları para haramdır.
Geçmiş olsun . hepimizi Allah böylelerinden korusun.
İnsanlar araçlarını düzgün bir şekilde neyi var neyi yok diye emanet ediyorlar başlarına gelene bak.. Emanet e bu şekilde yaklaşıyorlarsa kazandıkları para haramdır.
Geçmiş olsun . hepimizi Allah böylelerinden korusun.
Abi ilk okurken 350 yazısını görünce şaka zannettim ta ki yazıyı okuyup bitirip videoyu açana kadar. Ulan ülke davardan geçilmiyor yeminle, bırak 525'i m5le 350 bile cesaret ister dynoda da olsa. Geçmiş olsun mu desem hayırlı olsun mu desem bilemedim, ucuz atlatmışsın Allah'tan. Tahmini masraf ne çıkar acaba ortalama bir fikir var mı merak ettim?
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Benzin deposu hortumları
Abs fren kabloları
Arka koltuk birleşme podyaları
Jant lastik
Tampon
Davlumbaz
Görünenler
Şanzuman dif motor ne durumdadır o konuda bir malumat yok
Mustang tek lastik bizim olay çift lastik
Bir diğer konu daha paylaşayim
Dynoda motor düşer turbo patlar filan hepsi mal sahibine kitliyorlar
Bu da aklınızda bulunsun en temizi boya ölçme makinesi almak![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Dynamometer denen cihaz güç ölçümü için var.Dynoya çıkan aracın gücü de son vitesten bir düşük viteste alt devirden basarak ölçülür diye biliyorum.Dynoda fabrikasyon verilerine yakın güç veren araç zaten katalogta yazan hızı da görür.Dynoda örnekte olduğu gibi boşa çevirip top speed görmek ağır eşekliktir.Hız limitörünü iptal ettirmişsindir denersin,hadi son vites oranını çok merak etmişsindir denersin (denemeden de hesaplanabilir) ama bu tamamen gerizekalılık.
Ben alıcı olsam almam yalan olmasın.Araba yine boyasız olsun trameri olmasın vs. bu durumda kendimi alıcı yerine koyuyorum daha direksiyona geçmeden jant lastik kırık patlak tampon yerde buz gibi olurdum arabadan almazdım.Ha ben alıcı olsam 300 bas da demezdim.
Geçmiş olsun Yiğit, komple video olsaymış dedirtti. Haberlere de satardık, 3-5 ordan gelirdi, expertiz merkezinin de adı duyulurdu daha fazla can yanmaması bakımından.
Şuna bir netlik getireyim,
Oranı 1 'e en yakın olan viteste ölçüm yapılır. Yada vites oranı doğru girilerek her viteste ölçüm yapılabilir, illa sondan bir önceki olacak diye bir şart yok.![]()
Memlekette;
"Abi araba ekpertizde %95 güç verdi %5 kayıp varmış bu yaştaki araba için çok iyi"
"Abi arabayı hız testine sokmazsan ben almam" gibi düşüncelerde olan bi b*k bilmeyen insanlar olduğu sürece çok normal..
Öküz orda araba ne kadar hız yaparsa motorun sağlıklı, arabanın düzgün olduğunu sanıyor..
Bende direk isim vereyim Bursa yalova yolunda ki dynomoss gözümün önünde en az 5 aracı halat,zincir hiçbirşey bağlamadan direk dyno'ya soktu.. O arabanın ordan kurtulup neler yapabileceğini düşünemeyen çok meraklı insanımızda önüne toplanmış arabayı izliyor..İçindeki test eden arkadaşta bi okadar rahat ve ralli pilotu edasında havalar tavalar.. Genel merkezlerine şikayet ettik böyle iş olmaz vs diye ama ne yaptılar bilmiyorum.
Alıcı harbiden kral adammış.
350 basmak nedir ss değil bu akıl var mantık var
geçmiş olsun.
350 basmak vay bee vites bayaa bayaa uzunmuş. İnsan hayret ediyor
Lastikler RFT değilmiydi ? Böyle bir anda yok olması için kesildikten sonra janttan tamamen ayrılmışlar herhalde ?
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Dynolarda vites oranlarını sapır saçma girip, ölçüm öncesi değiştirmedikleri için böyle hızlar görünüyor malesef. İnananlar da vardır elbette.......
Okumadan imzalamam.....
abi bir bölümde birkaç podya kırıldı yazmıssın nedir tam anlayamadım merak ettim , tahmni hasar ne durumda adam satsada acayip zarar edicek bunun kanuni bir yaptırımı olmalı bu expertizlerin sorumluluğunda olan bir alanda onlar tarafından yapılan ve firma güvencesinde bir haraket bunu değer kaybı vs gibi konulardada karşılamalılar bence
Bende C180 satarken oraya götürdü alıcı arabayı.
1 değişen 1 parça boya vardı araçta. Değişeni söylemediler yazmadılar raporda. TAbi ben öncesinde alıcıya söylemiştim.
10-15 dakika kadar değişen var yok tartışması yaptık. HAtta öyle ki, tramere mesaj atsalar, sol arka kapı değişmi olarka parça listesinde çıkıyor.
Tuhaf bir yer, uzak durulması tavsiye edilir..
Masrafı 10.000 tl çıkar sanırım borusanda belki daha fazla
Onlar kendi servisinde yapacaklarmış ne çıkar bilemem
Değer kaybı da şöyle sadece arka tampon boyanacak
Kaporta birşey yok ama iç kısım arka koltuk alt bölümde sacdan ayrılma var podyalardan
Tramere işlenmeyecek aslında kapıt üstünde değer kaybı yok
Ama adam hemen elden çıkaracağı için değer kaybı olur firma karşılamazsa dava açılacak
Bakalım gelişme oldukça yazarım
Ama dyno benim için bitmiştir net![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
bu 'dyno'ya sokrak araba kontrol etmek nedir arkadaşlar? hiç bir geçerliliği yok ki? adam gibi motoruna baktırırsın arıza kodlarını görürsün, yağın suyun seviyesine ve çalışma esnasında durumuna bakarsın, akan kokan var mı duman koku vs var mı vs vs liste uzar gider ama bu listeye dyno verisi eklemek tamamen saçmalık olur... 300 hp lik aracı turbo olduğunu söylemedik, adam normal verileri girdi 110 hp çıkarttı meselabüyük geçmiş olsun, daha beteri de olabilirdi...
İş olsun diye yapılıyor dynolar expertizde, galerilerle anlaşmalı çalışıp 90 model mercedes motor durumu %95 diyeni gördüm. Özellikle bağcılar dolaylarına dikkat edin ümran haricindekilere güvenmeyin.
Kafama takılan bişey saha var, 350ye kadar uzuyormu vitesler,?
Gıcıklığına arayıp hergün benim araba 350 basıyor dynonuzda bi deneyebilir misiniz diyeceksin
Ama harbiden alıcı adammış dur bi tlf açıyım diye uzayacaktır çoğu kişi alıcının heykelini diktirmek lazım oraya![]()
#RenaultSport Clio-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)