User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
43 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Michelin Firmasinin Musteri Memnuniyetinden Anladigi

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten oldum olası ısınamadım mişlene bidaha kimseye tavsiye etmem sırf bu yaptıkları götlük için en son aldığım araçta vardı petlas taktım yerine çok memnun kaldım yinede iyi mücadele etmişsiniz tebrikler
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Ewren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buna benzer bir problemi dunlop ile yaşamıştım. adamlar hiç sorun yapmadan çıkarıp parasını geri verdiler. michelin firmasına yakışmamış.

marikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tebrikler. Aynı problem bende de var. En kısa zamanda bende tüketici hakem heyetine başvuracağım. Bu lastik bariz problemli. Bu kadar çabuk deforme olan bir lastik görmedim şimdiye kadar.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz ugrastirmis ama sonucunu almissin gozun aydin
    Bu arada michelini oldum olasi sevmiyorum.

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üstünde durmanız iyi bir örnek oldu bizim için teşekkürler.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kumho'da aynı pu.tluğu yaptı bize.
    Lastiklerde salınım vardı. İade ya da değişim talep ettik. Kendi ar-ge departmanlarında incelemeye aldılar lastikleri. Gittiği gibi geri geldi.. Sorun yokmuş. Biz de zaten bi yerimizden uydurduk lastiklerdeki sorunu.
    Şirket adına fatura düzenlendiği için de tüketici heyeti de ilgilenmedi. Anca mahkemeye vereceksinde, 5 yıl bekleyeceksinde vs. vs...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Farklı zamanlarda farklı kişilerde bir kaç kez daha duydum bu problemi.. Şans değil yani sizinki.. Climate ler sorunlu lastikler bana göre.. Geçmiş olsun..

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı lastikten alacaktım 4 adet bu konudan sonra hayatta michelin kullanmam
    "Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çabanız takdire şayan.Lastikçinin ve Michelin'in tutumu utanç verici.Şaşırdım mı?Tabiki hayır..Eski aracım skoda fabiamda da direksiyonun malzeme kalitesi ile sorunum vardı.Direksiyon soyulmayı bırak kopuyordu.Servisten gelen kullanıcı hatası yanıtı üzerine bende tüketici mahkemesinde almıştım sonucu.Mahkeme kararı ile değişti direksiyon..Bunların anladığı dil bu ne yazık ki.Umarım bir an önce düzelirler.

Michelin'in ise eski kalitesi olmadığı aşıkar.Arabamın üstünde energy saver geldi.Sattım hankook aldım bende.Michelin'e göre çokk memnunum.

aposport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese cevapları için ayrı ayrı teşekkürler. Umarım benzer sorunları yaşayan arkdaşlara ışık olmuşuzdur.

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doblo'nun altında var şu anda bizde bu lastikten.Önler 25 000 kilometrede bitti.Daha önce Brigstone vardı aynı ebatta.47000 kilometre gitmişti.Patinaj falan kesinlikle çektirmeyiz.(Zaten 1.3 90 hp)
    Lastik ya gereğinden fazla yumuşak yada bir hata var.Benim lastiklerde şu an böyle.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bendede aynı lastikten var Octavia üzerinde 42 bin km oldu hala %70 durumda lastik hiçbir problemide yok şimdilik,Kardan ziyade yağmurda aşırı memnunum bildiğin yağmurda gazlama lastiği
    Team PAŞAOĞLU

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkede ve bu yollarda ben fiyat/performansına bakıyorum aldığım lastiklerin. Zaten max. 2 sezon kullanabiliyorum bir takım lastiği, yolların hali de *****, mesela gidip michelin almıyorum o yüzden. Yazık verilen paraya.

Zaten çok üst seviye araçlar harici şehiriçinde bizim ezik 250hpye kadar olan araçlarımızın altında lastiğin pekte önemi yok açıkçası. Hepsi bitene ya da sertleşene kadar aynı. En iyisi 100le giderken 34 metrede duruyorsa en fenası 35metrede duruyor yani. Biri slalomdan 98le geçiyorsa en kötüsü 95 ile geçiyor. Önemsiz farklar.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Michelin bayiliği işletmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki lastiktir üründür kul yapısıdır elbette hatası sıkıntısı olur ama bu kadar köklü bir firma ürününün arkasında durmalıdır. Her bayinin bağlı olduğu bölge müdürleri vardır, bu gibi durumlarda prosedürü hızlandırmak için irtibata geçebilir. Birkaç defa bu tür şikayetler ile bizde karşılaştığımızda yöneticilere ilettiğimizde bayi olarak müşterideki sorunlu lastiği almamızı, müşteriye yeni lastik vermemizi, aldığımız lastikleri ikinci el olarak satmamızı, aradaki bayinin zararını bir dahaki ürün alışında ekstra iskonto ile tolere edeceğini söyledi. Tabi ki durum böyle olunca firma direk taşın altına kendi elini koymayınca, bayi de geri çekilince madur olan müşteri oldu.

Mr.Bilal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Michelin'ın babasını da sevmezdim zaten. Uğraşın karşılık bulmuş geçmiş olsun. Petlas akar
    Life is Too Short To Stay Stock

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2015 aralıkta uzun yola çıkacağım için yerel bir bayiye gidip yola çıkmadan bir gün önce kış lastiği istedim. 225 45 17 ölçüsünde sadece crossclimate vardı, zaten kış lastik sertifikalı al geç nasıl olsa sadece kışın takacaksın yüzde 80'in üstünde kış lastik performansı sergiliyor zaten dedi. Aldım taktım geçtim, o senenin gerisindeki yazında da yazlıkları michelin primacy 3 olarak değişmiştim. Primacy 3'ler 25 bin tamamlamadan patates oldular. Hadi dedim tork fazla ön lastikler çabuk gidiyor da arkalar niye dağılmış diye sorunca baktım bayi yan çizdi. Uğraşmadım-uğraşmak istemedim. Ama crossclimate'lar da böyle çıkarsa direk hakem heyetine geçerim. Daha 2. sezonunda ama şimdiden ezilmeye başladı.

Sizin sonuç almış olmanız sevindirici. Gerçi sizde bariz lastik kaynaklı bir sorun olmuş. Bendeki mesele lastiğin genel yapısı ile ilgili sanırım. Bir daha michelin kullanacağımı sanmıyorum.

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lastik taban deseni olarak çok zor bi tür, seyir esnasında aşırı hareketli bi tabanı var. Çok kuvvetli yanak taban bağları olmalı ki ayrılmasın, buda yüksek ısı ve ileri teknoloji gerektiren imalat maliyeti üst seviyede prosesler gerektiriyor. Ben bu tür desenlerden oldum olası kaçmışımdır. Geçmiş olsun Abdullah kardeşim
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

marikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu sahibi arkadaşın affına sığınarak benim lastiklerin durumunu ekliyorum.
    Temmuz 2015'de aldım. Yaklaşık 25.000km yaptı sanırım. Lastik tabanında yanağa yakın taraflarda bu şekilde parça parça atmalar var. Tabanın iki kenarı içinde geçerli. Başka marka yazlık lastiklerimle daha fazla km yapmış olmama rağmen en ufak deformasyon yok.
    Flickr

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten çok garip, bende mişlen ile basit bir problem yaşadım ve lastikleri hemen geri aldılar, ücretimi de iade ettiler. 350z ilk aldığımızda üstünde kumholar vardı, mişlene geçtik ve aracın yol tutuşu inanılşmaz azaldı. Bayii ile yaptığımız 1-2 görüşme sonrasında lastikleri direk geri aldılar, bence almasalar bile bir hak idda edemezdik. Sonuçta lastikte hiçbir defo üretim hatası vs. yoktu. Dipnot olarak 60k km pilot sport kullandım ondan da çok memnundum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler