şöförler cemiyetine gittim annemide alıp belki bastırabilirim plaka diye olmuyomuş öyle emiyetten randevu alıp plakam kayboldu çalındı v.b dilekçe yazmak gerekiyomuş mahallede galerici bi abimiz var ona gittim orjinalleri olmayınca sıkıntı çalıntı kaybolana falan aynı plakayı vermiolarmış yeni plaka çıkıyomuş ruhsat muayene sigorta kasko ıvır zıvır değişiyomuş haliyle. ruhsat fotokobimi aldı halletmeye çalışcam dedi ama eskisi gibi değil artık dedi bakalım halleder inş
Bende de halen appler durmakta geçen gün tofaşla Esenboğa'ya gittik girişte şüpheli araç diye çevirdiler. Polis geldi bu plakaları değiştir yasak artık dedi bagajda orjinaller var ama çok kötü durumda gösterdim takim istersen bunları dedim neyse dursun şimdi ama aklında olsun dedi. Bakalım nereye kadar gidicez.
arkadaşlar ucuz yollu mühürlü istanbul çerçeveli app yapan tanıdıgımız varsa bana ulaşabilirmi?
özelden yazsın 7/24 cevap veririm
Şimdi baştan söyleyim, eksilediklerim oldu, onlar da boş durmasın eksilesinler tabi ama bu kadar da "değişik" yorum nedir yahu? "Değişik" demekle yetiniyorum çünkü kalp kırmak istemiyorum. Yok stickeri, yok partisi, yok halkını ..... ülke falan, yahu bunları konuşanlar imkanları varsa çıksın da bi zahmet arabalarıyla fakirinden zenginine birkaç ülke gezsin de görelim. Afedersiniz ama elleri arkalarında yüzlerce euro ceza yemeden/rüşvet yedirmeden girebilirler mi acaba geriye Kapıkule'den içeri? Görsünler bi resmi muameleyi, en basitinden yağmurlu havada "arka plakan kirli" diye yazılan cezaları, merhametsiz polisleri de öyle konuşsunlar. Tabi biz alışmışız çevirmede lakırdı yapmaya, memur yüz vermiş, ilgili-ilgisiz soru sormuş şımartmış vs vs. Arabanın kaç bastığını, ne kadar yaktığını sorup yollayan polis oldumu iyi hoş, ceza yazan olunca tu kaka, kahrolsun hükümet, soyguncu devlet, öyle mi? Yahu biraz da iğneyi kendimize batıralım gözünü seveyim.
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
benim eksilediğin mesajım
iyide bu yazdıklarının konuyla ne alakası var ? şuanki app plaka olayında ciddi manada hak yeniyor , arada yokmu haklı kesilen ceza var ama boş yere yiyenler ne olucak ?
sistemin bu hale gelmesinin sebebi kim
mesajımda yazdığım gibi ben bakırkoyden plaka alıyorum sıfır aracıma bağcılarda polis çeviriyor bu sahte diyor ? diyorumki emminiyet nezamandan beri sahte plaka işine başladı kem kum diyip filmden ceza yazıyor ?
ve ayrıca burda gorevini düzgün yapan polise zaten kimse birşey diyemez dedirtmezlerde olayları birbirinden ayırmak gerekiyor
şuanki sistemdeki açığı kapamak emniyetin gorevi devletin gorevi bunu kafasına gore polis memurunun belirlediği kişilere ceza yazarak yapamaz kimse kusura bakmasın
standart getirsinler yayınlasınlar ihtyarını çekip sure versinler ondan sonra çevirip bu plaka yasalara aykırı diyip ceza kessinler boyle yapılsa kim itiraz eder konu açar
sticker olayına gelince nekadar yok olmaz oyle şey desenizde oluyor daha yeni 4 günlük olay bir arkadaşın eşini bir iş goruşmesine soktuk devlet kurumunu diyelim onemli değil , rte kimdir , kime oy veriyorsun , evet mi hayırmı , eşin ne düşünüyor vs gibi şeylerle mulakatı geçti vasfıymış bilmemnesiymiş fasa fiso
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Troller eksiyi basmış bana yine
APP plakaların hepsi terörist beyler birde böyle düşünün
Bombaları patlatan araçların hepsi app
Bu ülkede ne doğru ki bunu düzeltmek için uygulama yapılıyor
Bütün sorunlar bitti trafikte app sıkıntımız kaldı
İnsanlardan bir tomar araba için vergi al
Keyfinin içine de et
AB mok at ona özen
Ya bir gün gelecek inşallah bitecek bu ızdırap![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Benim ön plakam düşmüştü camın oraya koymustum polis çevirdi benimde plakam baya kötü durumdaydı yenisini cikarttiracam bilgi almak için sordum bu app olayını cevirmede trafik polisine sordum app plakayi legal olarak veya illegal olarak basan çok yer var ve ipin ucu kaçtı sahte plaka basma olayları çok arttı terör olaylarinda da genelde sahte plaka kullanıldığı için devlet böyle bir önlem aldı sahte plaka basan yerlerin onune gecmek istiyor sende dikkatli ol plakayı cemiyetten çıkartır bu app olayi cok sıkı tutulacak demişti
Sahte plaka gerçekte 34abc01 olan aracın plakasını 34cba01 takarak gerçekleşir
App plaka gerçekte 34abc01 olan aracın plakası 34abc01 kalın punto şeklinde takılmasıdır
Biri bunu şu cahillere anlatsın
Polis kontrolünde durmayanı idam etsinler bak ona evet basarım![]()
Dr.ECU
Gel ben seni biriyle tanıştırcam
Senin galerici abin biraz işler yolunda aş
birtane daha konu var appden men dıye gormussundur orada nasıl olacagını anlattım.
cok basıt kendın yapabılırsın malıyetı 40 lira orada 50 liraya muamelecı halledıyo ıstersen olede yapabılırsın.
burada da yazayım.
Trafık tescıle gıdıyorsun. Dılekce verıyorsun plakalarım yıpragındıgı ıcın yenılerıyle degıstırılmesının geregı dıye. yanına da ruhsat ve kımlık yada ehlıyet fotokopısı.
oradakı memur zaten plakaları soruyor sna verıyosun kendı plakalarını o da sana makbuz verıyor gıdıyorsun soforoler dernegıne makbuzu verıyorsun canlı 40 lirayı da verıyorsun 15 dk da yenı plakaların elınde.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Dr.ECU
Yasak yasaktır, uymayan cezayı yer eyvallah ta enis başgan.
"App plaka" diye bişeyin ortaya çıkma sebebi, devletin bastığı dandik plakalar değil mi?
BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Yukarıda yazdığın şehirlerde şöyle bi plaka gördün mü?
WhatsApp Image 2017-03-15 at 12.22.23 by os, on Flickr
Şu manzarayı göre göre iğneyi kendime niye batırıyorum?
Düz adam___
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)