yahu geçen camaro ilanlarına bakıyodum alacağımdan değilde 1 ay olmadı adam 250 bin e ilana koymus antalyadan
başka biri bir ay geçmeden aynı aracı aynı resımlerle 300 bin e koymus piyasayla ilgisi yok adamlar çakmanın derdinde
yahu geçen camaro ilanlarına bakıyodum alacağımdan değilde 1 ay olmadı adam 250 bin e ilana koymus antalyadan
başka biri bir ay geçmeden aynı aracı aynı resımlerle 300 bin e koymus piyasayla ilgisi yok adamlar çakmanın derdinde
Alt sinif araclarda yuzde elli premium luks segment araclarda yuzde yüze varan angutca bi artis var. İsin tuhaf tarafi bunun enflasyon ekonomi ile de alakasi yok yuzde 15 20 ok anlarim. Absürt yani. Son 5 yilda örnek vermem gerekirse cok net hatirliyorum 20bin bile cok deniliyordu clio rs icin fiyati simdi 30lara dayanmis vti icin 35 asla vermem deniliyordu simdi o fiyatin altina vti yok 14 15 olan dti lar 23 25 olmus. Premium ise tam tamina kime geçirirsek... 133bine ilanını gordugum e60 m5 230a konmus. Bir yil bile gecmedi e60 m5 ler 130, krali 150ydi simdi 200un altinda m5 yok. 40 50 koyuyorlar minimum Masallah. Sattigim arabalari ertesi gun +5bine ilanda goruyorum. Tek sebebi isi gucu olmayanin al sat isine girip kullanicilarin da onlardan gorup benim neyim eksik tribine girmesi. Değişmez artik maalesef... Almanya gibi bi dunya savasi gorurse belki...
Fiat Bravo ağır gider derlerdi hep, Perşembe ilan verdim. Cuma kaporo aldım. P.tesi satışını verdim gitti. Ayrıca manuel vites idi.
ilanda 125bin yazan vetteye normal rakam nedir dedim 95bine sizindir dedi , ilanlarda yazan fiyatlara pek bakmayin
3 haftadır Otomatik dizel araç bakıyorum piyasalarını inceliyorum gerçekten fiyatlar baya baya pahalı geliyor. baktığım araçlarda piyasada gitmeyen elinizde kalır o araçlara girilmez denilen markalardan , benim için sorun yok al satci değilim sıkıntı çıkartmasın temiz olsun ailece kullanalim işimi görsün yeter diye düşünüyorum. İlandaki araçlarin %95 i haftalardır öylece duruyor fiyatlar tavan alan yok satan yok gibi.ara ara bir iki araç düşüyor temizliğine göre makul bir fiyata 5-6 gün sonra kalkıyor ilandan.
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Bazı arkadaşlar ısrarla yükselmenin sebebi satıcılar falan diyor. Ben gerçek örnek vereyim size madem, 2011 sene sonu (2012 model geliyordu araç) borusan'dan m pack 320d için fiyat aldık, 105-115 bin TL arası renk ve sadece dış ve ya iç+dış şeklinde olan araçlar vardı. Kafamıza yatmadı başka araç aldık. Şimdi borusanın sitesinde yazan 320d sport plus 271.300TL, M plus 283.100TL
115.000TL ---> 283.000TL aradaki fark 168.000TL yani 2011 yılında 2 tane m pack 320d üstüne bir de 116i sport alınabiliyomuşuz şuan ki 320d M pack parasına. Borusan bu fiyata neden satıyor peki, piyasa şişmiş o yüzden mi? Hayır bu 5 sene içinde ötv zammı döviz kuru gibi direk değişkenler aşırı derecede arttı.
Sonuç ikinci elde ki 320d'lerin fiyatları arttı, şuan ikinci el 2012 model 320d'ler 100-120liradan satılıyor. Sebep piyasanın şişirme balon olması mı sizce? Aaraçların sıfır fiyatı 2katından fazlasına gelmişken ikinci elde suni bi piyasa var aslında fiyatlar %30 aşağısı derseniz doğru olmaz beyler. İkinci el piyasasını belirleyen en büyük unsur sıfır fiyatlarıdır.
Euro yarın 1lira olsun 320d m paketi borusan 70bin tl den satışa koysun, bir tane 2012 model 320d bulamazsınız 100bin tl 'ye. Ama yarın euro 5lira olur ötv oranı biraz daha artarsa o zaman da bu fiyatları ararsınız.
corvette falan mukayese kabul edilecek araçlar diil, 20litre yakan yıllık vergisi kaskosu c sınıfı araç parası tutan bu tarz araçlar hep yazan fiyatın altından el değiştirir. Onun dışında golf 320d gibi gündelik kullanılan araçlarda fiyat şişirme demek gerçeklikten uzak kalmak olur artık.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Linkteki araç 1.5 hafta kadar evvel 01 plaka ile Adana'da bir şahis 24Küsür fiyat çekmişti ve bir kaç hafta ilanda kaldi neredeyse günlük ilanları takip ediyorum, şuanki karşılaştığım manzara muazzamaraca km ve plaka harici üzerine hiç bir şey konulmamış işte bu yüzden galericilerden nefret ettim. İnsan en azından tavandaki folyoyu soket kapı direğinin üzerindeki göçügu çektirir. Yazıklar olsun böyle galerici esnafına!
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Benim de bahsettiğim bu ve bunun gibi adamlar yüzüden piyasanın şişmesi. Yoksa tabii ki 3 yil önce 1.6 olar dolar bugün 4 liraya dayanmış durumda. Ama bu insanların saf yerine konup firsatciliga başvurması demek değil.
İki hafta önce ilk elden e90 320d satti arkadaşım 118e... Alan kişi ısrarla galerici değilim derken aracı ertesi gun 128e ilanda gördük. Ekonomi enflasyon vs değil bu artik tamamen fırsatçılık... Nereye kadar gider böyle bilmiyorum ...
Cayenne'den önce dizel panameralara bakıyordum , favorimde 5 araç vardı rahat 1 ay boyunca sürekli takip ettim satılmayan arayınca ilan fiyatından 10-20 telefonda düşen adamlar son günlerde baya arttırdılar .
290'dan ilana girdi ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
300'den ilana girdi ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
330'du yanlış hatırlıyor olabilirim ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
340'dan girdiler telde 315'e kadar düştü başka bir galerideydi ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
ilkokul 3 sorusu ...
Baba ile oğlunun kütleleri toplamı 76 kg’dır. Babanın kütlesi oğlunun kütlesinin 3 katıdır. Babanın kütlesi kaç kg’dır?
yada
Hasan Dede’nin , her biri günde 7 litre süt veren , 2 tane ineği var. Hasan Dede ineklerinden bir haftada kaç litre süt alır?
umarım anlamışsındır.. daha açık seçik net yazmak istemiyorum..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Her sene marttan itibaren piyasa yükselmeye başlıyor zaten, hele dövizle beraber sıfır iyice artınca artış katlanıyor.
2 ay önce 2015 148 eden c180 amg 158e çıktı mesela. sıfır çıkınca 2016lar doğal olarak artıyor ona bakarak 2015te arttırıyor arz talep.
Arabayi degistireyim diyodum. Neyse su piyasada elimizdekinden bari olmayalim
280 e aylarca ilanda kalan z06...Durum genel olarak böyle..
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Suan elinde mal'i olan kazaniyor... Kimi zaman arac 2 ay yatar ve bu surecte degerlenir piyasa yukari yonludur , kimi zamanda yine yatar ama deger artisi olmaz tam tersine dusus bile olabilir . 1 ay onceye gore elimizdeki olan araclarin fiyatlarini dogal olarak artiriyoruz piyasa o yonlu cunku , musteri ariyip adam mi s*kmeye calisiyosunuz diyerekten telefonu yuzumuze kapatma cesaretinde bulunuyor isin garipi fiyat uygun kalinca yine ariyorlar bu aracta bir ibnelik mi var diyolar fiyati uygun diye.kisaca bu fiyatlari musteriler bazen fazlasinla hakediyor. Tv de gormussunuzdur duster dizel otomatik 82.900den basliyan fiyatlar ile daha ne soylenebilir ki? Kur + otv + talep birlesince rakamlar buralarda ... her segment arac uzerine koydu ornegin yilbasindan beri fluenceler ortalama 5 tl arttti %10
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)