yanar döner renk var mı ? şundan
![]()
Aynı sıda var daha güzelide var
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Abi merhaba,
Plastik parçaların butonlarkn üstündeki baskıları korumak için uygulayabileceğim vernik tarzı ürün bir çeşit ürün varmıdır?
TR - B13
Şeffaf sprey gayet iş görür
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
İnternet sitenizden 2 adet siyah plasti dip aldım, uygulamayı yaparken etiketin rengi soluk geldi ve kaldırdım, altından başka marka çıktı. Ürüne güvenemediğimden kurur kurumaz söktüm, söktüğüm yüzeyi de matlaştırdı zarar verdi. Bilginiz olsun.
Plasti Dip Turkiye - Cok Yonlu Lastik Kaplama
bu site kendi siteleri değil yanlız bu çakması malesef bu spreylerden bende maketlerde kullandım plastik yüzeyi kavurup matlaştırıyor.. ama orjinalinde hiçbir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar
Siteye fotoğraf yükleyemiyorum, mailinizi ya da telefon numaranızı özelden yollarsanız size atayım. Siz yardımcı olur yüklerseniz diğer arkadaşlar da görmüş olur.
Konuyu okuyunca benden 3.bir tekil şahıs gibi bahsedildiğini görüyorum. Olsun yinede merkezde şikayetlerle ilgilenen arkadaşlara sordum herhangi bir telefon yada mail şikayeti almamışlar. Şimdi bende bu forumdayım; bir maduriyet varsa bile bana ulaşmanın zor olduğunu düşünmüyorum. Yoksa ulaşılmaya çalışılmış benmi yanıt vermemişim???
Arkadaşa itimad etmedim daha önce kullandığım ve memnun olduğum için. Ama söyledikleri harfi harfine doğruymuş. Dandik folyo kaplanmış başka markanın üzeri.
Daha önce de aynı arabanın aynı parçasında kullanmıştım ürünühiç sorun yaşamamıştım. Hatta direksiyon düğmelerini vs de boyamıştım. Renk farkı olmasın diye airbag kapağını bile boyamıştım. Demem o ki uygulamada hata yapmış olsam o zaman da yapardım.
Uyguladım boyayıkurumaya bıraktım ilk kat. Bi geldim sonuç bu.
Bu da söküldükten sonra. Tepkime oluşan yerler sökülmüyor zaten zımparaladım ama hala izleri gitmedi uğraşıcaz baya.
![]()
Pronto Mix mi o? Eco Service falan bir kaç marka ile aynı yerin ürünü ve spreyleri berbattır. İki sıkarsın uç tıkanır, sprey başı kopar, aniden sprey olduğunu unutur su tabancası gibi püskürtür...
Önceden farketsen bunu sıkacağıma leş gibi kalsın daha iyi derdin. Bari normal sprey olsaydı. En azından işe yarardı.
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
Satıcı redmotek firması nasıl açıklıyor bu konuyu?
Okumadan imzalamam.....
Redmotek zaten Tarkan Abinin kendi firması. Ayrı bir branş olarak redüktör vs satışı yapıyorlar. Ben araba aldığımda 4-5 sene evvel beni de orada ağırlamıştı.
PlastiDip'i eşine devretti butün marka ile o ilgileniyor diye biliyorum. Kendisi 1 aydır foruma girş yapmamış. Valla bende çok sasırdım hiç beklemezdim.
Bi açıklama yapması gerek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)