Ya parasını geçtik
Trafikte ki yeni türkiye vatandaşları yüzünden araba kullanmak sıkıntılı
Sabrı az olanın başı belaya girer :)
Printable View
Ya parasını geçtik
Trafikte ki yeni türkiye vatandaşları yüzünden araba kullanmak sıkıntılı
Sabrı az olanın başı belaya girer :)
aşağı yukarı hepimiz aynı fikirdeyiz,evler ayrı dert araçlar ayrı dert çocuklarımıza diyorum süper bir gelecek bırakıcaz dah doğmadan ev taksitine girmek gibi, en dandirik arabayı almak için 20 sene çalışması gibi,babam bütün gün atv izler ne kadar rahat ekomimiz şöyle oldu böyle oldu oraya buraya kafa tutuyoruz diyo bende yanında sinirden ne yapacağımı bilemiyorum sinirden dişlerimi dökücem bakıyorum kendi bütçeme etrafıma lan diyorum nasıl olurda borçsuz rahat yaşarım ama olmuyo yapamıyorum mk daha arabamın muayenesine sigortasına 2 sene var ama onu bile düşünüyorum nasıl öderim diye,acaba diyorum bende şu eski müptezeller gibi sakal bırakıp saf değiştirp din ticaretinemi girsem adamların sülalesi rahat
Tam kimse buna değinmemiş diyecektim ki son sayfada piyango oldu. :)
Aynen öyle, gerçekten insanlar inanılmaz saygısız, bunca eğitimsiz insana ehliyet verilip altlarına da şirketlerce arabalar verilince trafik muazzam sıkıntılı bir hale geldi.
Asla sinyal vermeyip yol isteyenler, vermeyince direk üstüne kıranlar, sinyal verip aynaya bakmadan direk üstüne kıranlar, daha sarıda kornaya sonuna kadar abananlar, dörtlü yakmadan önünde duranlar, emniyet şeridini normal şeritmişçesine kullananlar... Say say bitmiyor.
Fiyatların, vergilerin, sigortaların rezilliğinden bahsetmeyeceğim bile.
Bırakın araba kullanmayı, bu ülkede her akşam sağlıklı biçimde evine dönebilmek zor ki fiziken sağlıklı olsak da psikolojik olarak çok da sağlıklı insanlar olduğumuzu düşünmüyorum artık.
Motorumu öylesine almıştım. Konya yolu eskişehir yolu gibi koskoca arenalarda aslanların ortasındaki gladyatör gibi olacam sanıyordum.
Şimdi geçen hafta full soğuk ve yağmurlu diye motora binemediğim için üzgünüm. Bugün çıkıp avmye gidip yemek yedim geldim akşam. Çünkü inanılmaz rahat.
Ufaktan kesip biçip modluyorum da. Nebiçim.
bence baştan aşağı ülke kabak tadı verdi :(
Hepinizden çok özür dilerim.
Ülkeyi 15 yıldır Ali Baba'nın çiftliği gibi yönettim, ekonomi mekonomi kalmadı.
Yakında ambargo neyin de gelir diye aklım çıkıyor, o yüzden zırt pırt cambaza baktırıyorum sizi.
Alnı secdeye değerken fotoğrafı çekilenler ile pek eğlendik, ama yolun sonu görünüyor maalesef.
Şu memleketi tarihinin en büyük borç yükü altına sokmayı başardık. Ne de olsa siz ödeyeceksiniz.
Kabak tadı vermiş diyorsanız, o kabak bayatlayalı çok oldu.
Kaç şirkete vergi verdirmediğimi görseniz ağlarsınız, o derece.
Neyse, tekrar özür dilerim. (Ama başka bir şey de yapmam, ne yapabilirsiniz ki zaten?)
Köprü ve tünellerden Geçmek için aracımı satmıyorum.. Çünkü onlar yol yaptı yaav..
Şirket aracı olduğundan kendi aracımı haftasonları keyifle kullanıyorum..Tabi benzine vermiş Olduğum her Kuruş bana koyuyor..ama araba hastasıyız,satmaya kıyamıyorum..
Bende trafikte kural,saygı bilmez öküzler Yüzünden araba kullanmaktan soğuyanlardanım..
Haklısın geçen perşembe istanbula geldim, optimum'un önünden kadıköy yönüne sırtında çantasıyla bir bayan arkadaş usul usul gidiyordu.
Neden bilinmez mutlu oldum o an. Arada dükkandaki vespa çakması mondial'e biniyorum nazi kaskıyla kısa seyahatler için güzel ama çok titreşim var motorda o da kesin dandik olduğundandır.
Motor büyük rahatlıkta. Birde çalmasalar. Çalınma olayları çok arttı son zamanlarda.
sabah gördüm benzin 5.40 olmuş ne güzel. ne zaman 10 olacak?
Her şeye rağmen yine "evet" çıkacak ya ona yanıyorum...Her topluluk hakettiği şekilde yönetiliyor işte.
vergi + muayene + sigorta + uluslar arası dolaşım green card = koskoca 150 Euro ödüyorum. Başka hiç masrafım yok. Geçen işte 200 euroya ağır bakımını yaptırmıştım ki o da 50bin km gider.
bence susmaya devam edin. hükümet tü kaka konusu açmayın. sadece susun ve keyif alın.
hatta bence boğaz köprülerine zenci talep edin. ne gerek var isyan etmeye. sonra memnun arkadaşlar rahatsız oluyor açtığınız konulardan. arkanızdan vatan haini diyeni bile var.
Diğer koprüler değil Boğaz köprülerinin ucuz oldugunu söyleyen zatı muhteremden sonra iki köprüde 7 TL ye çıkmıştı. Birde bunun üstüne cift yönlü para alınacak muhabbeti dönüyor simdi nekadar doğru yanlış bilemeyiz tabide eğer oda olursa aynı fıkradaki gibi köprünün ortası kalmış olacak birtek @GokhanRS
Bu konuyu görürlerse motosiklet vergileri de artar. Sessiz olun biraz.
bu benzin fiyatlarına rağmen hala trafik nasıl gırtlak dolu bir düşünün :)
Halk neye yönelirse onu vergilendirir devlet ,kısaca yönetim değişmedikçe çokta bir kaçış yok.