User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
124 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: İlanlardaki "Kalbini Kırarım" ifadesini tartışalım

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi genel olarak söylediğin doğru birde şöyle düşün adam 20 sene çalışıyor 70-80 bin tl para biriktirip hayalindeki arabayı almak için seni arıyor bilgi almak istiyor fiyat konusunda da belki yardıma ihtiyaç duyuyor maddi gücümüz alacaklı olan arkadaştan fazla diye onu kırmaya hakkımız var mı ? belki bizler al sata alışkınız ama diğer arkadaşın kalbini kırmaya değer mi ? Ben arayan her kim olursa olsun bugüne kadar sattığım araçlar da hep ilgili konuşmaya çalıştım.Mantıksız teklif veren olmadı mı oldu ? kusura bakma o rakama olmaz hocam dedim.Ya işte şurada bu paraya var diyene GİT ORADAN AL BİLE DEMEDİM.Doğrudur abi ama benim istediğim rakam bu dedim.Bence genel olarak hayatta sebep ne olursa olsun agresif olmamak lazım.Ankara da günlük 1 saat motosiklet kullanıyorum.Her canımızı sıkana sert çıkarsak bence yanlış bi hareket olur.
    senin dediğin çok farklı ben öyle insanların asla kalbini kırmam anlatırım bana deseki şurda yada şu ilanda daha iyisi daha ucuza var ki çok dendi ona bile olabilir hayırlısı olsun birde ona bakın diyorum.. karşımdakinin niyeti iyiyse sorun yok benim derdim zaten o kalp kırarım yazısının altında yatanda o arıza takıntılı kumpasçı kendini çakal sanan tipler.. seni 3-5 farklı kişiye aratıp hep aynı cümlelerle psikolojikman ya hakkatten galiba bu araba bu para etmez falan demeye getirtmeye çalışan tipler..

zaten son zamanlarda sahibindende biz araba satmadıkda almadıkda artık daha çok çevremize eşe dosta satıyoruz eşden dosttan alıyoruz sahibinden iyicene galericilerin pazarı oldu..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi genel olarak söylediğin doğru birde şöyle düşün adam 20 sene çalışıyor 70-80 bin tl para biriktirip hayalindeki arabayı almak için seni arıyor bilgi almak istiyor fiyat konusunda da belki yardıma ihtiyaç duyuyor maddi gücümüz alacaklı olan arkadaştan fazla diye onu kırmaya hakkımız var mı ? belki bizler al sata alışkınız ama diğer arkadaşın kalbini kırmaya değer mi ? Ben arayan her kim olursa olsun bugüne kadar sattığım araçlar da hep ilgili konuşmaya çalıştım.Mantıksız teklif veren olmadı mı oldu ? kusura bakma o rakama olmaz hocam dedim.Ya işte şurada bu paraya var diyene GİT ORADAN AL BİLE DEMEDİM.Doğrudur abi ama benim istediğim rakam bu dedim.Bence genel olarak hayatta sebep ne olursa olsun agresif olmamak lazım.Ankara da günlük 1 saat motosiklet kullanıyorum.Her canımızı sıkana sert çıkarsak bence yanlış bi hareket olur.
    Yıllarca para biriktirip araba alacak adam o muhabbetlere girmiyor zaten. Bu muhabbetleri keriz ayıklamaya çalışan çakallar yapıyor.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Darkmoon ve free hifi abiler sizi de tüm numuneler bulmuş. Fotodan bel altı boyalı nedir ya dod muhabbeti de iyiymiş
    Siz araba satmayın abi iş açarsınız başınıza yok yere.

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamen kuru kabadayılık, ali kıran başkesencilik. Günde 100 telefondan 90'ı sırf muhabbet için aranmış insanları tenzih ediyorum lakin biraz insaf ya.
    Kalbimi kırarmışsın? Kalbim kırılmaz, güler geçerim. Kaldı ki o kişinin ilanı yazarken ki klavye erkekliğini tatmin duygusunu ben neden telefonda ona fırsat olarak sunayım ki.
    En güzeli bu tarz adamlardan uzak durmak. Böyle sanki Bir milyon dönüm toprağın ağasıymış gibi konuşan adamların ne ilanını ararım, ne de vaktimi harcarım.
    Ne efendi adamlar var ya, adamın arabasına bakmaya gidiyorsun, nerdeyse kırılacak herif zerafetten. Tamam o kadarıda sıkıcı, samimiyet kuramıyorsun bir şekilde fakat bu ilan örneklerindeki laflarda ne bileyim, okuyanın korkacağını çekineceği felan mı düşünüyor acaba? En güzeli bu modelleri aramamak.
    Mal ortada, bizi bilen bilir bilmeyenin keyfi bilir, semtin gülü, otobanın kralı, alemde tek, plaka ismi yazıp XX Corsa bilen bilirler, vs gibi ilanları hiçbir zaman aramadım. Bilen arasın alsın banane ya diye gülüp geçtim.
    Gittiği yere kendi adetlerini dayatmaya çalışmakla kalmayıp, koskoca sahibinden.com'unda jargonununda anasını ağlattılar zaten.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Darkmoon ve free hifi abiler sizi de tüm numuneler bulmuş. Fotodan bel altı boyalı nedir ya dod muhabbeti de iyiymiş
    bir ben değilimdir o tipler çoğu kişileri arar.. şimdi daha ikinci sayfalarda bak gör millet de ne hikayeler vardır.. arkadaşımı deli ettiler adamın ağzından küfür duymamışım nerdeyse beyfendi adam telefonda küfür ediyordu adama.. ) salon beyfendisi adamı bile delirttiler .. )
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düşük teklif verilmesine alıştık sonuçta ticaret ama asıl kalbi kırılması gereken malı kötüleyerek fiyat kırmaya çalışanlar bence.
    Romeo <3 Giulietta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kabadayılıkla yada klavye delikanlılığı ile ilgisi yok bu işin. İlana "saçma sapan konuşacak adam aramasın" diye yazılıyor sonuçta. Geçen yıldı sanırım. Ben 22.500 ilan vermişim. Adet yerini bulsun diye ufak bir pazarlık yaparız demişim. Adam beni arıyor 93 model araba bu 10 bin lira veriyim daha fazla etmez diyor. Kimse kusura bakmasında 10 bin liradan fazla etmez ise bi s... git arama o zaman niye arıyorsun derler adama. Yada git 10bin liralık arabaları ara. Adam arasa kardeş 22.500 demişsin ama benim 21.500 param var dese ona kimsenin lafı yok. Tamam olur dersin yada kardeşim kusura bakma o fiyat olmaz en son oluru şu kadar dersin. Mal benim para senin kimseye zorla bir şey satmıyoruz sonuçta. Bu arabayı al diye başına silah da dayamıyoruz. Tamam pazarlık yapılır ama her şeyin bir adabı var.
    Mal benim malım fiyatını ben belirlemişim. Eğer o parayı etmez ise aramazsın olur biter. İlanı açmışım aracın boyasını , değişenini , üzerindeki ekstra uygulamaları , yapılan ekstraların fiyatlarını , araca yapılan bakımları , bakımların nerede yapıldığını , parçaların nerelerden alındığına kadar tek tek yazmışım ilana. Adam arıyor arabada boya var mı diye soruyor. Evet abi komple boyalı diyorsun bu seferde senin araban bu kadar etmez bu paraya boyasız satıyorlar diyor. Bu tarz adamlar arayıp sinir bozacağına hiç aramasın daha iyi. Aklı başında adam zaten arıyor ilanı okudum böyle böyle yazıyor , son fiyat nedir , aracı nerede görebiliriz gibi normal insanlar gibi konuşuyor.

O kadar ilan sahibine mesaj attım daha 1 tanesine bile şu kadar veriyim lafını etmedim. Tek söylediğim şu " Son biter fiyatı nedir? " Bunun üzerine adam son fiyatı söyler bende işime gelirse tamam derim işime gelmez bütçeme uymaz ise teşekkür edip hayırlı satışlar dilerim. Adam belki 10 bin liralık arabaya 50 bin istiyordur. Bundan banane ki ? Mal adamın malı para benim param. Başka arabaya bakarım olur biter. İlla o adamı arayıp senin araban bu parayı etmez şu kadar veriyim demek mi gerekiyor.

Mesela şu aralar fiat bis bakıyorum. İlanlara bakıyorum adam 7.500 yazmış 10.000 yazmış 15.000 yazmış. Hepimiz biliyoruz bir bis'in edeceği parayı yada o adamın aracı aldığı ortalama fiyatı ve tahmini ne kadar harcadığını. Ama ben şimdi kalkıp 15.000 yazan adama kardeş bu araba 5000'den fazla etmez 5bin veriyim desem hoş mu olur. Bu terbiyesizlikten başka bişey değil. Herkesin vakti değerli. Ben işimi telefon ile yürüten adamım. O saçma sapan insana telefonda laf anlatırken belki de müşteri kaybediyorum. Müşteriyi de geçtim benim hayatımda o yarı parasını teklif edecek lavuğa ayıracak 10 dakika yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orcun_Simsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kabadayılıkla yada klavye delikanlılığı ile ilgisi yok bu işin. İlana "saçma sapan konuşacak adam aramasın" diye yazılıyor sonuçta. Geçen yıldı sanırım. Ben 22.500 ilan vermişim. Adet yerini bulsun diye ufak bir pazarlık yaparız demişim. Adam beni arıyor 93 model araba bu 10 bin lira veriyim daha fazla etmez diyor. Kimse kusura bakmasında 10 bin liradan fazla etmez ise bi s... git arama o zaman niye arıyorsun derler adama. Yada git 10bin liralık arabaları ara. Adam arasa kardeş 22.500 demişsin ama benim 21.500 param var dese ona kimsenin lafı yok. Tamam olur dersin yada kardeşim kusura bakma o fiyat olmaz en son oluru şu kadar dersin. Mal benim para senin kimseye zorla bir şey satmıyoruz sonuçta. Bu arabayı al diye başına silah da dayamıyoruz. Tamam pazarlık yapılır ama her şeyin bir adabı var.
    Mal benim malım fiyatını ben belirlemişim. Eğer o parayı etmez ise aramazsın olur biter. İlanı açmışım aracın boyasını , değişenini , üzerindeki ekstra uygulamaları , yapılan ekstraların fiyatlarını , araca yapılan bakımları , bakımların nerede yapıldığını , parçaların nerelerden alındığına kadar tek tek yazmışım ilana. Adam arıyor arabada boya var mı diye soruyor. Evet abi komple boyalı diyorsun bu seferde senin araban bu kadar etmez bu paraya boyasız satıyorlar diyor. Bu tarz adamlar arayıp sinir bozacağına hiç aramasın daha iyi. Aklı başında adam zaten arıyor ilanı okudum böyle böyle yazıyor , son fiyat nedir , aracı nerede görebiliriz gibi normal insanlar gibi konuşuyor.

O kadar ilan sahibine mesaj attım daha 1 tanesine bile şu kadar veriyim lafını etmedim. Tek söylediğim şu " Son biter fiyatı nedir? " Bunun üzerine adam son fiyatı söyler bende işime gelirse tamam derim işime gelmez bütçeme uymaz ise teşekkür edip hayırlı satışlar dilerim. Adam belki 10 bin liralık arabaya 50 bin istiyordur. Bundan banane ki ? Mal adamın malı para benim param. Başka arabaya bakarım olur biter. İlla o adamı arayıp senin araban bu parayı etmez şu kadar veriyim demek mi gerekiyor.

Mesela şu aralar fiat bis bakıyorum. İlanlara bakıyorum adam 7.500 yazmış 10.000 yazmış 15.000 yazmış. Hepimiz biliyoruz bir bis'in edeceği parayı yada o adamın aracı aldığı ortalama fiyatı ve tahmini ne kadar harcadığını. Ama ben şimdi kalkıp 15.000 yazan adama kardeş bu araba 5000'den fazla etmez 5bin veriyim desem hoş mu olur. Bu terbiyesizlikten başka bişey değil. Herkesin vakti değerli. Ben işimi telefon ile yürüten adamım. O saçma sapan insana telefonda laf anlatırken belki de müşteri kaybediyorum. Müşteriyi de geçtim benim hayatımda o yarı parasını teklif edecek lavuğa ayıracak 10 dakika yok.
    Şu baştaki cümleden dolayı üzerime alındım ben Problem de değil gerçi, doğru birşey yazmışsın.
    Tekrar belirtiyorum, mesajımdada yazmıştım zaten, geyik yapmak için arananlar yada sizin içine düştüğünüz durum gibi ölücüler için geçerli değil benim fikrim, benimde 20 binlik arabama 10 bin teklif gelse bende çıldırırım, herkes çıldırır.
    He telefonda adabı bozarsın bozmasın o yapı meseleside. Söylediğim şey bu durumlar için geçerli değil. Söylediğim şey karşıdakine bakış açısıyla ilgili. İlanda bu şekilde yazanlara, sen kimsin der geçerim en fazla.
    Bir alfa için adanadaki satıcıyla konuşmuştum. Yoldan geleceğim için, mesajda yazmanıza rağmen kusura bakmayın sormam lazım, son fiyatı nedir gibisinden birşey söylememle, ana bacı dümdüz küfürlere maruz kalmam bir oldu.
    Sonuç? Yaz aylarıydı zaten, mersine gidecektik o ay içerisinde, biraz erkene aldık ve gittik, bende ikinci günde adanaya geçtim oradan. Galeri, dükkanı var felan adamın. Girdim içeri aradığımıda söyledim hatırlattım kendimi, her nedense hatırlamak istemedi, öyle birşeyin olmayacağını, asla bu tarz sözler söylemeyeceğini felan filan tahmin edersiniz işte. Kimse kimsenin kalbini felan kıramaz derken kastettiğimde buydu. 22 binlik arabaya 10 bin teklif etmek ne kadar terbiyesizlikse, ilanlara böyle arkası ahlaksız küfürlere dayanan laflar yazmakta aynı terbiyesizlik.
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu baştaki cümleden dolayı üzerime alındım ben Problem de değil gerçi, doğru birşey yazmışsın.
    Tekrar belirtiyorum, mesajımdada yazmıştım zaten, geyik yapmak için arananlar yada sizin içine düştüğünüz durum gibi ölücüler için geçerli değil benim fikrim, benimde 20 binlik arabama 10 bin teklif gelse bende çıldırırım, herkes çıldırır.
    He telefonda adabı bozarsın bozmasın o yapı meseleside. Söylediğim şey bu durumlar için geçerli değil. Söylediğim şey karşıdakine bakış açısıyla ilgili. İlanda bu şekilde yazanlara, sen kimsin der geçerim en fazla.
    Bir alfa için adanadaki satıcıyla konuşmuştum. Yoldan geleceğim için, mesajda yazmanıza rağmen kusura bakmayın sormam lazım, son fiyatı nedir gibisinden birşey söylememle, ana bacı dümdüz küfürlere maruz kalmam bir oldu.
    Sonuç? Yaz aylarıydı zaten, mersine gidecektik o ay içerisinde, biraz erkene aldık ve gittik, bende ikinci günde adanaya geçtim oradan. Galeri, dükkanı var felan adamın. Girdim içeri aradığımıda söyledim hatırlattım kendimi, her nedense hatırlamak istemedi, öyle birşeyin olmayacağını, asla bu tarz sözler söylemeyeceğini felan filan tahmin edersiniz işte. Kimse kimsenin kalbini felan kıramaz derken kastettiğimde buydu. 22 binlik arabaya 10 bin teklif etmek ne kadar terbiyesizlikse, ilanlara böyle arkası ahlaksız küfürlere dayanan laflar yazmakta aynı terbiyesizlik.
    Söylediklerinizde hem fikiriz. Ayrıca direk sizi kasdederek yazmamıştım yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. Ticaretin bir adabı olması gerekiyor. Bu alıcı için de geçerli satıcı için de geçerli. Burada hep alıcılara laf ediyoruz ama satıcılar içinde de çok fazla acayip insanlar var. Mesela adam ilanı açmış resmini atmış aracın hiç bir şey yazmamış. Arıyorsun adamı abi araç hakkında bilgi alacaktım diyorsun. Yerim şurada gel araç başında konuşalım diyor. Abi ben başka şehirdeyim telefonda bilgi versen de ona göre gelsem diyorsun adam ısrarla gel araç başında konuşalım diyor. Yada ilanda yazmadığı bir şey soruyorsun ne çok soru soruyorsun alıcıysan gel teste sok diyor. Sanki alıcı adam para basıyor evde. 200-300 testlere dağıtacak. Adabı ile arayan adamı hiç bir zaman geri çevirmedim. Yeri geldi yarım saat telefonda konuştum. Araç alacağım zaman hiç ilanda yazan bir bilgiyi sormadım satıcıya yada şu kadar veriyim demedim. Dediğim gibi bir ticaret adabı vardı malesef o artık kalmadı. 1 olur 3 olur 5 olur tamam ama sabahtan akşama kadar bu tarz insanlarla uğraşınca satıcılar bir noktadan sonra bu tarz cümleleri yazmak zorunda kalıyor. Belki bu tarz yazılar yüzünden gerçek alıcılar da kaçıyor ama artık insanlar o kadar bıkmış ki bunu da göze alıyor. Mesela bana deseler ki akşama kadar 5-10 tane böyle adamla uğraşmak mı yoksa aracının 1 yılda satılması mı deseler ben 1 yılda satılması derim. O derece tiksindim yani. Aracımın motoru yapılıp rodajı tamamlandıktan sonra ilan vereceğim satmak için. Şimdiden kara kara düşünmeye başladım. Çünkü biliyorum yine aynı muhabbetler olacak yine sinirlenecem. Sırf bu yüzden keşke çevremden biri niyetlense de 3e 5e bakmadan versem arabayı diyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arayan alıcıların "gariban" olup da o muhabbetlere girdigini hic düşünmüyorum. Burda bahsedilen şey malinizla birlikte sizin aptal yerine konmaniz başka bir sey değil. Kaldi ki bunu 200 bin liralik araca teklif verirken de yapıyorlardır eminim. Gerek alim yaptim gerek satim, hicbirinde makul fiyatinin altinda fiyat soylemedim utanirim zaten adami salak yerine koymak olur. Aliciysan fiyatını bilip ararsın. Beğenmişsin ki teklif veriyorsun. Ya da askim sensini denemek istersin son olur sorarsin, uyar alirsin. Ha su da var 60 bin isteyen saticinin arabasini 45e verdigini de gördüm. Düşüren düşürüyor. Onlar da bunu ariyor zaten... Kime tutarsa... O yüzden benim gibi bu tur muhabbetleri takip gun boyu gereksiz yere strese gireceğinize daha basindan açık açık tavrınızi koymanız bence de mantiklisi. Bende en başından belirtiyorum kendini zeki sanan galerici ölücü tayfa aramasın adam olana pazarlik yaparim diye... Üstüne alinan aramaz alinmayan arar adam gibi gelir bakar konusur alir veya almaz gider. Bu is böyledir...
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben bu aracın adını AT SKİ koydum.jet ski hesabı,At ski mustang

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orcun_Simsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Söylediklerinizde hem fikiriz. Ayrıca direk sizi kasdederek yazmamıştım yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. Ticaretin bir adabı olması gerekiyor. Bu alıcı için de geçerli satıcı için de geçerli. Burada hep alıcılara laf ediyoruz ama satıcılar içinde de çok fazla acayip insanlar var. Mesela adam ilanı açmış resmini atmış aracın hiç bir şey yazmamış. Arıyorsun adamı abi araç hakkında bilgi alacaktım diyorsun. Yerim şurada gel araç başında konuşalım diyor. Abi ben başka şehirdeyim telefonda bilgi versen de ona göre gelsem diyorsun adam ısrarla gel araç başında konuşalım diyor. Yada ilanda yazmadığı bir şey soruyorsun ne çok soru soruyorsun alıcıysan gel teste sok diyor. Sanki alıcı adam para basıyor evde. 200-300 testlere dağıtacak. Adabı ile arayan adamı hiç bir zaman geri çevirmedim. Yeri geldi yarım saat telefonda konuştum. Araç alacağım zaman hiç ilanda yazan bir bilgiyi sormadım satıcıya yada şu kadar veriyim demedim. Dediğim gibi bir ticaret adabı vardı malesef o artık kalmadı. 1 olur 3 olur 5 olur tamam ama sabahtan akşama kadar bu tarz insanlarla uğraşınca satıcılar bir noktadan sonra bu tarz cümleleri yazmak zorunda kalıyor. Belki bu tarz yazılar yüzünden gerçek alıcılar da kaçıyor ama artık insanlar o kadar bıkmış ki bunu da göze alıyor. Mesela bana deseler ki akşama kadar 5-10 tane böyle adamla uğraşmak mı yoksa aracının 1 yılda satılması mı deseler ben 1 yılda satılması derim. O derece tiksindim yani. Aracımın motoru yapılıp rodajı tamamlandıktan sonra ilan vereceğim satmak için. Şimdiden kara kara düşünmeye başladım. Çünkü biliyorum yine aynı muhabbetler olacak yine sinirlenecem. Sırf bu yüzden keşke çevremden biri niyetlense de 3e 5e bakmadan versem arabayı diyorum.
    Tamamen katılıyorum, yanlış anlaşılma yok, lütfen sadece bir tık daha açıklama ihtiyacı hissettim kimse yanlış anlamasın diye. Hakkımızda hayırlısı ve sabırlı günler diyelim Teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    herkes orda kimin yada kimlerin kast edildiğini iyi biliyor .. kalp kırarımı normal iyi niyetli temiz adam gibi adamlara denmiyor.. zaten öyle insanlar düzgün ararlar düzgün efendi insan gibi sorucaklarını sorar sohbet ederler kapatırlar..

50 bin liralık araca 30 bin veriyim demezler .. 20 bin liralık araca 10 bin veriyim demezler.. üç beş farklı kişiyi aratarak algı oyunları yaratıp psikolojik baskı yaratmaya çalışmazlar .. daha bu tiplerde çok oyun entrikalar var..

o kalp kırarım bu tiplere mesajdır.. o üç kağıtlıklarınızı sahtekarlıklarınızı bana yapmayın çok pis saydırırımdır o lafın açılımı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel abicim sen henuz karsilasman gereken kisilerlr karsilasmamissin demekki. Oyle laflar duydumki telefonda, yuz yuze olsak ciplak elle girtlagini sokup alacak duzeye getirdiler insani. Sanki o beni araba almak icin aramiyoda ben arabami ona satmak icin yalvariyorum gibi hissettigim oldu benim o sekilde degisik insanlar var

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 yıl bir fiil kendi işyerimde ticaret yaptım.Araba satmakta bir ticarettir.Kar edersin veya zarar edersin neyse... Birşeyi satarken hertürlü alıcı çıkar karşına.İnsan olan hiçbir durumda kalp kırmaz küfür etmez.Eğer 30 liralık arabana 10 lira verene küfür ediyorsan satmıcaksın arabanı aga.. Turşusunumu kurarsın veya kardeşine yiğenine ver.Ha satmam lazım diyorsan bu işi senin yerine yapan insanlar var arabanı ver onlara ne sen incin ne müşteriler.Tanımadıgı muhabbeti olmayan insanın yüzüne ticaret yüzünden küfür eden adam agzı bozuktur zaten.Herşeyi bozuktur.. Ha sinirlenmek ayrı konu ben mal satıyorum sahibinden de gittigidiyorda ne acaip mesajlar la adamlarla karşılaşıyorum.Geçen ay biri gece 3 de aradı... Uykumda fırladım birine bişey oldu sandım.Kardeş xxx en son ne olur diyor... Söyledim fiyatı kapadım.Ha kapadıktan sonra sövdüm o ayrı ama yüzüne olmaz.Çünkü 1 gün sonra sattım o elemana *** gibide para kazandım.Ticaret budur kaldıramayan yapmasın kısaca..
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben gereksiz mesajları görmezden geliyorum. Sinir stress etmeye gerek yok kendine. Cevap vermeye çalışmaya vs. =)
    Instagram: mutusgarage

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugune kadar hicbir ilanimda gerek Tr gerek USA telefon numarami vermedim. Ciddi olan zaten mail ile ulasir, yazdigindan az bucuk anlasiliyor zaten niyeti. Emir kipleriyle konusanlara zaten cevap bile vermeden siliyorum ne yazdigini bilen, tel no birakan olursa ariyorum. Vaktiniz bos beles tayfaya laf anlayacak kadar degersiz olmasin.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Çok irrite edici buluyorum bu üslubu aracı mükemmel de olsa o ilanı direkt kapatmama sebep oluyor.
    Al bendende o kadar.
    ilana o yazıyı yazanında o yazıyı yazdıranında karakterini analiz edip tez vermek lazım.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki sana bir şey soracağım sence bazı insanlar kalp kırarken bazılarıda zaten 5-10-20 miyar altını teklif eder veririm diye fiyatı fazla mı yazıyor? Dolayısıyla piyasa mı yükseliyor?

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alıcağım arabayıda satacağım arabayıda elimden geldiğince düzgün bir üslupla konuşarak halletmeye çalışıyorum. Kesinlikle bir aracı beğendiysem ilandan gidip bakana kadar fiyat konuşmuyorum 300-500 düş çingeneliğine yatmıyorum beğendiysem içime sindiyse biter(bütçem el veriyorsa).
    Kısaca bir hikaye anlatayım yaz sonu rx8 imi ilana koydum araçtan wankel den bir haber olan belki 50 kişi aramış yada mesaj atmıştır. Ne kadar yakıyor şöyle öylemi diye her soruya üşenmeden kendi bakış açımla cevap verdim 54 yaşında adam bile rx8 i sormak için aradı ve dediki aradığım 4 üncü ilansın bir sen açıklama yoluna gittin herkes yüzüme kapadı dedi hem mutlu oldum hem üzüldüm. Aracıma yazmışım 68 bin tl pazarlıkla 66 ya bırakıyordum bir tanesi hiç utanmadan 1.5 ay boyunca babası dayısı abisi kuzeni kendi iş arkadaşı herkese bir fiil taciz etti sövmeme rağmen amaç benden arabayı 58 bine almak ! Kimisi inanıyorum ki bilgilenmek meraktan arıyor kimisi gel beni sülalecek döv hepimiz çok zekiyiz fazlayız bu ülkeye diyor.. kısaca adamına göre kime sövüp sövmüyeceğinizi zaten anlıyorsunuz gereksiz sürekli atar söverim keserim biçerim ancak sizi küçültür benim bakış açımla...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler