User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
124 sonuçtan 115 ile 124 arası

Konu: İlanlardaki "Kalbini Kırarım" ifadesini tartışalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben genellikle piyasa altında fiyat çekenlere... Son fiyatımdır teşekkürler diyorum kapatıyorum. Millet de haklı çünkü 50 binliralık arabaya 70 yazıyor 50 teklif edince ölücü oluyorsun

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Samurai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni trend bu sanirim favori ilanlarimin çoğu kaporasi alindiya dönmüş ama halen duruyor ?
    10 gündür satılmıştır yazan ilanlar var

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fazlasını hakeden insanlar varda site izin vermiyo yazmaya
    bari özel mesaj göndermeme izin ver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arda35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rubicon'u bilemem de telefon fiyatı saçma olmuş. iphone 7'nin sıfırı 3100 civarına çok rahat alınabiliyor şu anda. (2 yıl Apple tr garantili)
    Haliyle 2800 lira da en az 2000 kadar abes bi fiyat.
    Cidden var mı 3100 liralara ? Varsa nereden alınabilir ? (2yıl apple garantili)

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beni irite eden 'kalbini kırarım!' değil, 'KAPORASI ALINDI!'... ulen madem kaporasını aldın aracı neden satıştan çekmiyorsun? daha yüksen veren olsa vereceksin yani kısaca ben 'şerefsizim!' diyorsun, ya da aleni olarak yalan söyleyip hepimizi keriz yerine koyuyorsun!
    Alıntı Samurai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni trend bu sanirim favori ilanlarimin çoğu kaporasi alindiya dönmüş ama halen duruyor ?
    Aynen bu şekilde al sat yapan bir tanıdıgım oldu. Bu şekilde yapmasının sebebini " alıcı olur da vazgeçerse tekrar ilan açıp para bayılmamak adına yaptığını, ayrıca araç kısa sürede satılırsa ilanın açık kalabileceği günlerin yanmaması adına ilanı komple değiştirip güncelleyip, diğer aracı ilana veriyorum" olarak açıklamıştı.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen bu şekilde al sat yapan bir tanıdıgım oldu. Bu şekilde yapmasının sebebini " alıcı olur da vazgeçerse tekrar ilan açıp para bayılmamak adına yaptığını, ayrıca araç kısa sürede satılırsa ilanın açık kalabileceği günlerin yanmaması adına ilanı komple değiştirip güncelleyip, diğer aracı ilana veriyorum" olarak açıklamıştı.
    e tamam böyle iyi niyetliyse neden 'kaporası alındı!' yazıyor ki? ilanı satış olana kadar çekmez olur biter, gerisi yalan dolan, şu an sahibinden.com daki araçların belki yarısının kaporası alınmış durumda
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e tamam böyle iyi niyetliyse neden 'kaporası alındı!' yazıyor ki? ilanı satış olana kadar çekmez olur biter, gerisi yalan dolan, şu an sahibinden.com daki araçların belki yarısının kaporası alınmış durumda
    Abi sanıyorum ki "kapora alındı artık aramayın ilanı kaldırıp yenısını ekleyecek para yok KALBINIZI KIRARIM" ' ın kısa yolu bu

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak_2885 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cidden var mı 3100 liralara ? Varsa nereden alınabilir ? (2yıl apple garantili)

Apple Iphone 7 32 Gb - Apple Turkiye Garantili - n11.com

75 tufa bonus geliyor, donanımhaberden 100 liralık ücretsiz kupon da çözdük mü işlem tamam
    Mesajı yazdığımda vardı elimde kupon, süresi bitti pazar günü.

Kontratlı alıp satanları saymıyorum, onlar 3bine de okutur nakde dönmek içün.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepimiz ilan verip saçma sapan teklifler ile karşılaşıyoruz. Bunları sinir sahibi olmak yerine eğlenceye çevirmek çok kolay

X kişi teklif verir gel dersin adamı yorarsin gitmezsin
    X kişi teklif verir kabul edersin adamın geçirdiği şok ciddimisjn abi vs sonra sie dersin vs
    Livestrong

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bülent abi bazıları arkadaşın dediği gibi, bir kısım galerici dostlarımda, kapora gelse bile ilanı kaldırmıyor, çünkü araba ilandan kalkıp bir kaç gün sonra geri ilana girince, altında başka şeyler aranıyor, bu sebeple bazıları "kaporası alındı" şeklinde not düşüyor ki, başkaları boş yere aramasın diye, ama bizim millet "tüh kaçırdık kız gibi arabayı" kafasında olduğu için, o yazıya rağmen arıyorlar, bazı çakallarda bu durumdan haberdar, o yüzden bu yöntemi kullanmaya başladı, arabaya kapora yatıran olmasa bile böyle not düşüyorlar, millet hücum etsinde hemen satıyım diye, hangisi eğri ve hangisi doğru nasıl ayıracağımızı bende bilmiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler