Bu video benim çok zoruma gidiyor ömür boyuda gidecek bu kadar basit bu köpekler helikopter düþürüyor.
Misilleme yapamayacak kadar acýz hükümet þu an Suriye de yerleri belli salla fuzeyi yemez
Bu video benim çok zoruma gidiyor ömür boyuda gidecek bu kadar basit bu köpekler helikopter düþürüyor.
Misilleme yapamayacak kadar acýz hükümet þu an Suriye de yerleri belli salla fuzeyi yemez
Göremedik þu elektrik tellerini bir türlü. Hani adamlar devamlý þurdan geldi, buraya gitti, bilmem ne oldu diyen adamlar?
Tele takýlsa döne döne düþmez mi? 1 kiþi bile kurtulmaz mý en azýndan?
Iþýd ile mücadelede tanklar içinb teknik arýza dendi, vurulma videolarý çýkmadý mý sonradan?
Okumadan imzalamam.....
Haberleri izleyen vardýr. O bölgenýn muhtarýyla röportaj yaptýlar. Adam akþam saatinde dýsardaydým canlý gördum dýyo cuma namazýný kýlmaya gýderken dýyo çok alçak ucuyordu falan dýye sonra toparlýyo aksam namazý diye. Bildigin saçmalýyor saçmalatýyorlar
Sen o kadar operasyona katýl, o kadar çatýþmalara gir,o kadar baþarý elde et
Gel bi elektrik direði senin kaderin olsun
Ýnsallah halkýmýza bu tarz acý yasatanlar öbür tarafta cayýr cayýr yanar srfszler!
Þu komutanýn geçmiþine bir bakýn
Daha fazla söversiniz
Valla böyle komutanlar gittikçe ordu zayýflýyor
Bundan daha gelir mi gelmez
Eþref Bitlis kokusu alýyorum ve küfür ediyorum
Ýnsanlar ikiye ayrýlýr. Ýþine gelenler iþine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakýn için Kuran'ý oku, vatanýn için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnýz kalmayý göze alacaksýn...
Dr.ECU
Okumadan imzalamam.....
Mekanlarý cennet olsun. Kuru sýký atmaktan bir hal oldular her gün ama caný yanan yine askerimiz oldu biz olduk. Tel falan hikaye.
Tel hikayesine inanmýþ olursak þu habere çýldýrmamak elde deðil.
Odatv helikopter kazasına neden olan ihmali acıklıyor
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)