"Hiç konuşmayan Danışman en son söylediği söz; Hiçbirşey bilmiyorsunuz, aklınızın erişemeyeceği şeylere karışmayın, boşa yorum yapmayın der."
birilerinin size böyle demesi de yeterli o zaman sizin için ?
aklının ermiceği şeyleri araştırma sana denileni yap. Bu mudur yani ?
Zuhah.
Ben de söyleyeyim o zaman buna benzer bir şey. Bana da inanın.
Hiç biriniz hiç bir şey bilmiyorsunuz. Bildiğimiz bir şeyler var ona göre davranıyoruz. Aklınızın erişemeyeceği şeylere karışmayın, boşa yorum yapmayın. Olay benim kontrolümde.
Hadi parti kuruyom şimdi oy verin.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Başbakan iki cümleyi bir araya getiremiyor, danışmanı aklınızın erişmeyeceği şeylere karışmayın diyor ve diğeride taaam abii diyor.
doktoru boş ver de dediğim gibi bu fetoşun henüz nazarınızda FETO olmadığı zamanlarda da beynin yerine sana söylenenleri mi uyguluyordun mesela hiç görüş beyan ettin mi bir yerde bu adamlar hakkında? yoksa o zaman da aynen şimdi bizim yazdıklarımızın sana dokunduğu gibi hoca efendi dediğiniz zata fetoş dediğimizde de dokunuyor muydu sana?
Bu ülke kpss yle polis olmuşların, odtu lulere AKILLI OLUN LAAAAN dendiğini gördü.
Bu gün başbakan çıkmış, öğretmen istedim olamadım. Bende başbakan oldum diyor
Ben kısaca söyleyim benim aklım var. Bana anlatacagını anlat kimin haklı kimin haksız oldupunu bileyim.
Bu bilmiyorsunuz, bilmediğiniz şeyler var diyenler hep yalan söyleyen. Sıçtığımız boku kurcalamayın kokmasın diyen tipler.
İlk başta hakkında bilgim olmayan kişi ve kurumlar hakkında yorum yapmam. Bu yüzden Feto olayı ile ilgili herhangi bir net fikrim yoktu. Çünkü fikrim olması için onları azda olsa tanımam veya içlerindeki kişilerle konuşmuşluğum olması gerekirdi. Siz bunları yakından tanıyan ve bilen bir kişi olarak bunları söylemişsiniz. Fakat ben neye dayanarak yorum yapabilirdim?
Hem yazdıklarınız bana hiç dokunmuyor tam tersi görüş alıyorum bilgi ediniyorum, fakat benim yazdıklarım dokunuyor gibi malesefÇünkü klavyede anlatılanlarla söylenilmek istenilen şeyler farklılaşabiliyor. Ben böyle bir görüş ortaya attığım için AKP'li oldum sizin için. Fakat daha beni tanımıyor, görüşümü bilmiyor ve yazdıklarımın tamamen sürü piskoloji ile üstüne gidiliyor. Bari bu kadar ortak bir yapınız var burada insanları küçümseyen,alaya alan üye olurken AKP'limisiz diye buton koyun üye yapmayın
![]()
eleştiri gizli hayranlıktır.
kore ye türk askeri niye gitti niye onca şehidi korede verdik , o zaman korede ne işimiz var diyenlerle bu zaman katarda ne işimiz var diyenler aynı insanlar.. ben hala diyorum korede ne işimiz vardı bizi ne ilgilendirirdide koreye asker yolladık onlarca şehit verdik..
abd rusya dünyanın her yerinde olurlar onlara bu işler koymaz adamlar asker bile kullanmıyor gidin bakalım katardaki ordaki burdaki üstlere üst rütbeliler dışındakilerin hepsi amerikan vatandaşı olmak için zorunlu askerliği tercih etmiş insanlardır. yani amerikalı bile değillerdir.. rusyada öyle gibin bakalım bir sürü kazak çeçen gürcü askerleri görebilirsiniz onlardada üst rütbeliler dışında alt kademe eski sscb ülkelerindeki askerleridir çoğu..
sen ne yolluyorsun halir mulis anadolu evlatlarını... ne için cevapsız.. neden cevapsız .. aslında cevapları varda kimse diyemiyor.. nasıl ki 5 sene önce fetö ye el pençe divan hocaefendi efendi hazretleri v.b diyenler bugün fetö diye bağırıyor aynı kafa yarın öbürgünde bu katardaki askerlerimize bir şey olursa bugün nedenleri diyemeyenler yarın bas bas bağırıp bir suçlu arıycak..
ister ocu ol ister bucu neci olusan ol vicdanını kaybettiysen artık insanlara asker olsun sivil masum olsun birer et parçası gözüyle bakıyorsan insanlığını kaybetmişsin demekdir..
yanlış anlama sana yazmadım son satırı sen derken genele yazdım seni kast etmedim yani..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Comments
SayIn BaSbbganim Cok atesEKKurler. Uzerinde sey varniydi g nin ? Cok derin isler bu isler
74 model sehpa...
hocam şöyle söyliyim, kore döneminde, TC hükümeti, Sovyet çekincesindeen dolayı Nato'ya girmek istiyordu. Bunun için kore savaşı bir nevi fırsat oldu. TC hükümeti ABD'nin yanında yer alarak Güney kore den çıkarma yaptı. Akabinde 1-2 sene sonra Nato'ya resmen dahil olduk. Mağlum, Sovyetler o zaman çok güclüydü ve Osmanli ile çarlık döneminden kalma savaşlardan dolayı ülkemizde çekince olmuş olmalı. benim arastirmalarımdan hatırladıklarım bunlar. yanlısımız varsa affola.
Bugun Güney kore, Ülkemizi en çok seven ülkelerin başında geliyor, Bugunlerde sıra sıra inşa edilen dev projelerin çoğunu güney kore Bankaları kredi ediyor. Çıkardıgımız askerler, bize yol su elektrik olarak dönüyor mu yoksa? Tabi 1 sehidin kanına dahi hiçbir maddi değer bicilemez orası ayrı
hah iştee ben sonradan aldatılmamak için araştırırım, gerçi bu fetoş un araştırmasına bile gerek yoktu, beyin kullanma kapasitesini yitirmemiş herkes çok rahat anlayabilirdi... devamlı düşünüp fikir üretmeliyiz ki sonradan aldatılmayalım, hani o siz bilmezsiniz diyenler tarafıdan özellikle...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)