User Tag List

Sayfa 13/15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon
276 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Katar Arap Aleminden Atıldı!!!

Focus4171 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu son 2 postta yazdıklarınızı biri mi söyledi size ?

Eğer ciddi ciddi yazıyosanız bunları, kendi düşünce iradenizde sıkıntılar olduğunu düşünüyorum.
    En az sizin kadar irade sahibiyim kendi düşüncelerimi yazacak
    eleştiri gizli hayranlıktır.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Focus4171 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen söylemek istediğimi anladığın zaman yazarsın Ben gücü mü kastettim yoksa senin söylediklerini mi?

Vereceğin örnek ülke o zaman,suriye olsun ya da ırak. Mısır,pakistan ,tacikistan vs.. Onlarla eş değeriz çünkü farkımız yok . O yüzden uc noktalarda örnek verirsen haliyle yanlış anlaşılırsın. Söylediğin şeyler çok çelişkili
    imzasız..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu kadar mutlu olsak yeterdi bee....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    isviçrenin silahlarla olan ilişkisini biraz araştır derim.
    İsviçre Medeni Kanunu neden tercih ettiğimizi bilinmesi yeterli benim için. Bu güzel ve başarıyla atılmış en güzel örnek bizim için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsviçre Medeni Kanunu neden tercih ettiğimizi bilinmesi yeterli benim için. Bu güzel ve başarıyla atılmış en güzel örnek bizim için
    "Hiç konuşmayan Danışman en son söylediği söz; Hiçbirşey bilmiyorsunuz, aklınızın erişemeyeceği şeylere karışmayın, boşa yorum yapmayın der."

birilerinin size böyle demesi de yeterli o zaman sizin için ?

aklının ermiceği şeyleri araştırma sana denileni yap. Bu mudur yani ?
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En az sizin kadar irade sahibiyim kendi düşüncelerimi yazacak
    samimi olarak soruyorum, bizler fetoş derken fetoya, siz yine düşünmemeyi mi tercih ettiniz? bilmediğimiz çok mu şey var dediniz?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12 sayfadır okuyorum bu tarz konuşulara girmeyi çok sevmem ama herkes hükümet üzerinden yürümüş olaya. Taraf olanlar tamam Katar'a tamam demiş, karşıt olanlar her zamanki gibi ne işimiz var orada demiş(ABD'nin, Rusya'nın ne işi varsa bu coğrafyada onuda bilemiyorum, onlar süper güç vs.). Fakat unutmayın ki Devlet Aklı diye birşey vardır. O ne sizde nede bende vardır. Sabaha kadarda tartışsanız işin iç yüzünü hiçbir zaman bilemeyeceksiniz. Yakın bir zamanda Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başdanışmanlarından biriyle sohbet eden arkadaşımın başından geçenleri anlatayım kısaca.
    Arkadaşım yine buradaki gibi fikir yürüterek Suriye olayları vs. ile ilgili konular hakkında yorum yapıyor ve tartışıyorlar ortamda. Hiç konuşmayan Danışman en son söylediği söz; Hiçbirşey bilmiyorsunuz, aklınızın erişemeyeceği şeylere karışmayın, boşa yorum yapmayın der.
    Kısacası Devlet aklı ve bizim aklımız bir olamaz. İşi bilenler konuşsun, duygusal taraf olanlar değil.
    Zuhah.

Ben de söyleyeyim o zaman buna benzer bir şey. Bana da inanın.

Hiç biriniz hiç bir şey bilmiyorsunuz. Bildiğimiz bir şeyler var ona göre davranıyoruz. Aklınızın erişemeyeceği şeylere karışmayın, boşa yorum yapmayın. Olay benim kontrolümde.

Hadi parti kuruyom şimdi oy verin.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başbakan iki cümleyi bir araya getiremiyor, danışmanı aklınızın erişmeyeceği şeylere karışmayın diyor ve diğeride taaam abii diyor.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Adam sevgili öğrenciler yazamadı tahtaya siz ne diyonuz ne katarı ya..
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ee kolay mı devlet yönetmek Hele ki bu devlet Türkiye Cumhuriyeti ise. Sonuçta savaş, silah yüzü görmemiş İsviçre'yi yönetmiyoruz değil mi?
    O zaman yakininiz ameliyata girse, masada kalsa, doktor size ameliyat yapmak kolay mi hic birsey bilmiyorsunuz dese, tamam oldu diyeceksiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman yakininiz ameliyata girse, masada kalsa, doktor size ameliyat yapmak kolay mi hic birsey bilmiyorsunuz dese, tamam oldu diyeceksiniz
    Elbette öyle demem. Bende doktorla beraber ameliyata girer şurdan şu kadar burdan bu kadar keseceksin, alacaksın, dikeceksin diye fikir beyan ederim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elbette öyle demem. Bende doktorla beraber ameliyata girer şurdan şu kadar burdan bu kadar keseceksin, alacaksın, dikeceksin diye fikir beyan ederim...
    Hahahah vay be toplantilarda techturkey forumu da yer aliyor demek, hic haberim yoktu)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doktoru boş ver de dediğim gibi bu fetoşun henüz nazarınızda FETO olmadığı zamanlarda da beynin yerine sana söylenenleri mi uyguluyordun mesela hiç görüş beyan ettin mi bir yerde bu adamlar hakkında? yoksa o zaman da aynen şimdi bizim yazdıklarımızın sana dokunduğu gibi hoca efendi dediğiniz zata fetoş dediğimizde de dokunuyor muydu sana?

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12 sayfadır okuyorum bu tarz konuşulara girmeyi çok sevmem ama herkes hükümet üzerinden yürümüş olaya. Taraf olanlar tamam Katar'a tamam demiş, karşıt olanlar her zamanki gibi ne işimiz var orada demiş(ABD'nin, Rusya'nın ne işi varsa bu coğrafyada onuda bilemiyorum, onlar süper güç vs.). Fakat unutmayın ki Devlet Aklı diye birşey vardır. O ne sizde nede bende vardır. Sabaha kadarda tartışsanız işin iç yüzünü hiçbir zaman bilemeyeceksiniz. Yakın bir zamanda Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başdanışmanlarından biriyle sohbet eden arkadaşımın başından geçenleri anlatayım kısaca.
    Arkadaşım yine buradaki gibi fikir yürüterek Suriye olayları vs. ile ilgili konular hakkında yorum yapıyor ve tartışıyorlar ortamda. Hiç konuşmayan Danışman en son söylediği söz; Hiçbirşey bilmiyorsunuz, aklınızın erişemeyeceği şeylere karışmayın, boşa yorum yapmayın der.
    Kısacası Devlet aklı ve bizim aklımız bir olamaz. İşi bilenler konuşsun, duygusal taraf olanlar değil.

Bu ülke kpss yle polis olmuşların, odtu lulere AKILLI OLUN LAAAAN dendiğini gördü.

Bu gün başbakan çıkmış, öğretmen istedim olamadım. Bende başbakan oldum diyor

Ben kısaca söyleyim benim aklım var. Bana anlatacagını anlat kimin haklı kimin haksız oldupunu bileyim.

Bu bilmiyorsunuz, bilmediğiniz şeyler var diyenler hep yalan söyleyen. Sıçtığımız boku kurcalamayın kokmasın diyen tipler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doktoru boş ver de dediğim gibi bu fetoşun henüz nazarınızda FETO olmadığı zamanlarda da beynin yerine sana söylenenleri mi uyguluyordun mesela hiç görüş beyan ettin mi bir yerde bu adamlar hakkında? yoksa o zaman da aynen şimdi bizim yazdıklarımızın sana dokunduğu gibi hoca efendi dediğiniz zata fetoş dediğimizde de dokunuyor muydu sana?
    İlk başta hakkında bilgim olmayan kişi ve kurumlar hakkında yorum yapmam. Bu yüzden Feto olayı ile ilgili herhangi bir net fikrim yoktu. Çünkü fikrim olması için onları azda olsa tanımam veya içlerindeki kişilerle konuşmuşluğum olması gerekirdi. Siz bunları yakından tanıyan ve bilen bir kişi olarak bunları söylemişsiniz. Fakat ben neye dayanarak yorum yapabilirdim?

Hem yazdıklarınız bana hiç dokunmuyor tam tersi görüş alıyorum bilgi ediniyorum, fakat benim yazdıklarım dokunuyor gibi malesef Çünkü klavyede anlatılanlarla söylenilmek istenilen şeyler farklılaşabiliyor. Ben böyle bir görüş ortaya attığım için AKP'li oldum sizin için. Fakat daha beni tanımıyor, görüşümü bilmiyor ve yazdıklarımın tamamen sürü piskoloji ile üstüne gidiliyor. Bari bu kadar ortak bir yapınız var burada insanları küçümseyen,alaya alan üye olurken AKP'limisiz diye buton koyun üye yapmayın

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kore ye türk askeri niye gitti niye onca şehidi korede verdik , o zaman korede ne işimiz var diyenlerle bu zaman katarda ne işimiz var diyenler aynı insanlar.. ben hala diyorum korede ne işimiz vardı bizi ne ilgilendirirdide koreye asker yolladık onlarca şehit verdik..

abd rusya dünyanın her yerinde olurlar onlara bu işler koymaz adamlar asker bile kullanmıyor gidin bakalım katardaki ordaki burdaki üstlere üst rütbeliler dışındakilerin hepsi amerikan vatandaşı olmak için zorunlu askerliği tercih etmiş insanlardır. yani amerikalı bile değillerdir.. rusyada öyle gibin bakalım bir sürü kazak çeçen gürcü askerleri görebilirsiniz onlardada üst rütbeliler dışında alt kademe eski sscb ülkelerindeki askerleridir çoğu..

sen ne yolluyorsun halir mulis anadolu evlatlarını... ne için cevapsız.. neden cevapsız .. aslında cevapları varda kimse diyemiyor.. nasıl ki 5 sene önce fetö ye el pençe divan hocaefendi efendi hazretleri v.b diyenler bugün fetö diye bağırıyor aynı kafa yarın öbürgünde bu katardaki askerlerimize bir şey olursa bugün nedenleri diyemeyenler yarın bas bas bağırıp bir suçlu arıycak..

ister ocu ol ister bucu neci olusan ol vicdanını kaybettiysen artık insanlara asker olsun sivil masum olsun birer et parçası gözüyle bakıyorsan insanlığını kaybetmişsin demekdir..

yanlış anlama sana yazmadım son satırı sen derken genele yazdım seni kast etmedim yani..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Comments

SayIn BaSbbganim Cok atesEKKurler. Uzerinde sey varniydi g nin ? Cok derin isler bu isler
    74 model sehpa...

TaxiDriver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kore ye türk askeri niye gitti niye onca şehidi korede verdik , o zaman korede ne işimiz var diyenlerle bu zaman katarda ne işimiz var diyenler aynı insanlar.. ben hala diyorum korede ne işimiz vardı bizi ne ilgilendirirdide koreye asker yolladık onlarca şehit verdik..

hocam şöyle söyliyim, kore döneminde, TC hükümeti, Sovyet çekincesindeen dolayı Nato'ya girmek istiyordu. Bunun için kore savaşı bir nevi fırsat oldu. TC hükümeti ABD'nin yanında yer alarak Güney kore den çıkarma yaptı. Akabinde 1-2 sene sonra Nato'ya resmen dahil olduk. Mağlum, Sovyetler o zaman çok güclüydü ve Osmanli ile çarlık döneminden kalma savaşlardan dolayı ülkemizde çekince olmuş olmalı. benim arastirmalarımdan hatırladıklarım bunlar. yanlısımız varsa affola.

Bugun Güney kore, Ülkemizi en çok seven ülkelerin başında geliyor, Bugunlerde sıra sıra inşa edilen dev projelerin çoğunu güney kore Bankaları kredi ediyor. Çıkardıgımız askerler, bize yol su elektrik olarak dönüyor mu yoksa? Tabi 1 sehidin kanına dahi hiçbir maddi değer bicilemez orası ayrı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk başta hakkında bilgim olmayan kişi ve kurumlar hakkında yorum yapmam. Bu yüzden Feto olayı ile ilgili herhangi bir net fikrim yoktu. Çünkü fikrim olması için onları azda olsa tanımam veya içlerindeki kişilerle konuşmuşluğum olması gerekirdi. Siz bunları yakından tanıyan ve bilen bir kişi olarak bunları söylemişsiniz. Fakat ben neye dayanarak yorum yapabilirdim?

Hem yazdıklarınız bana hiç dokunmuyor tam tersi görüş alıyorum bilgi ediniyorum, fakat benim yazdıklarım dokunuyor gibi malesef Çünkü klavyede anlatılanlarla söylenilmek istenilen şeyler farklılaşabiliyor. Ben böyle bir görüş ortaya attığım için AKP'li oldum sizin için. Fakat daha beni tanımıyor, görüşümü bilmiyor ve yazdıklarımın tamamen sürü piskoloji ile üstüne gidiliyor. Bari bu kadar ortak bir yapınız var burada insanları küçümseyen,alaya alan üye olurken AKP'limisiz diye buton koyun üye yapmayın
    hah iştee ben sonradan aldatılmamak için araştırırım, gerçi bu fetoş un araştırmasına bile gerek yoktu, beyin kullanma kapasitesini yitirmemiş herkes çok rahat anlayabilirdi... devamlı düşünüp fikir üretmeliyiz ki sonradan aldatılmayalım, hani o siz bilmezsiniz diyenler tarafıdan özellikle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler