yenı turkıyeye hosgeldınız
yenı turkıyeye hosgeldınız
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
3-5 yıl evveline kadar sakin bir adam iken, sağolsun ülkede olan her yeni gelişme biraz daha tahammülsüz hale getirdi.
hiç öyle bir şeye denk gelmedim, umarım gelmem. şerefsiz köpekler.
siyasete gireceğdim vazgeçtim
Zaten Kendine güvenen, bastırılmış duygularına yenik düşmeyen, elde edemediklerinin ezikliğiyle davranmayan birisi olsa vizörü de açar kaskınıda çıkartır..
Ama zaten dediğim gibi biri olsa bunlar olmazdı..
Tek başına olsa da gelemezdi zaten bildiğin çakal taktiği...
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Bunlara hazırlıklı olmamız lazım, Yeni Türkiye bu.
Boyun eğersek tepemize çıkarlar, onlar 1 atarlanıyorsa biz 3 atarlanacağız.
Ne yazık ki bu memlekette vaziyet bu.
psn: DAGHAN26
[QUOTE=gökberk;8343290]Denk gelmezler ki şöyle yırtık birine...[/QUOTE
kendileri zaten bulaşmaz uzaktan bakıyolar yerse salça oluyolar ...öyle olgun vs adamın yanına yaklaşamazlar....zaten yukarda denmiş bunların üreme merkezleri belli
Keşke bana denk gelse ( atar gider yapacağımdan değil de fena halde gt edeceğime güveniyorum )
Bir gün kız arkadaşımla (sözlüm) pierlotide oturuyoruz hava güzel falan almışımız manzarayı karşımıza yanyana oturuyoruz sarılıyoruz falan arada öpüyorum normal şekilde. Garson geldi gayet düzgün şekilde görevini yapıyordu bize "Efendim şikayet var" dedi utana çekile. Tamam dedik o an kalakaldık resmen. Arkama baktım bizim memleketin tipik %50 insan tipi(Latife ediyorum genelleme yapmam) O günden beri aklıma gelince geriliyorum nasıl olay çıkarmadım orda diye. Birde yüzüklerimiz falan var yani. Sanane lan karıma nasıl sarılacağımı sana mı sorcam diyemedim dert oldu içime.
Şu ülkede en gıcık olduğum konu bu. Yemin ediyorum gitsin istediği gibi bağnazlıgını kendi içinde yaşasın göz göre göre yanlış yapsın aç kalsın umrumda değil. Ama böyle hem milletin karısına kızına göz dikip hem de kendileri bir şeyler yapamayınca namusuyla yürüyene dahi laf atar sataşır hale geliyorlar ya...
Kaç kez başıma gelmedi ki, istanbula her gidiş gelişimde o haftasonu bir gün beraber çıkardık o zaman sevgiliydik bazı yerlerde resmen insanlar bu iş için varmış gibi sokakta yürürken arkamızdan cık'lamaya, vedalaşırken sarıldığımızda laf atmaya doyamazlardı. Bi iki tanesi hariç uzak durdum. Çünkü tipler belli, ara sokakta tekstilci en az 3 kişiler boş değiller, gelecek kaygısı yok, ölse arkasından ağlayacak kimse yok. Böylelerine kendileri gibi düşman lazım. Düzgün adamın yapacağı iş değil. Gözüne alıp kavga edeyim desen yere düştüğünde çekip bıçağı saplamayacagının garantisi yok.
Sırf bu yüzden yaşadığım şehir ve anadolu insanından nefret ediyorum. Yaklaşık bir yıldır evliyim, beraber çıkıp rahatça yürüyemiyoruz elele ya. Daha geçen hafta buraya çok da uzak olmayan bir yerde gerizekalının biri elele yürüyen iki kişiye salça oluyor, erkeğe dalaşıyor ona bir şey yapamayınca bu sefer kıza kaşla göz arasında tekme tokat giriyor. Kimse de sesini çıkarmıyor, göz göre göre yardım etmiyor... Gel de şimdi rahatça gez. Dışarı çıkıyoruz, yanında ben olduğum halde eşim yürürken resmen baştan aşağı gözleriyle tavaf ediyorlar ****** çocukları ya. Hepsi dindar ama sorsan, ezan okununca bi anlık müslüman olup sonra yine üçkağıda soyunur karı kız keserler aynısının kendi kardeşlerinin eşlerinin başına geldiğinde nasıl hissedeceğini düşünmeden yaparlar bunu. Başa geldiğinde de o önceki adamdan eser olmaz bela tip olur psikopata bağlarlar.
Sırf bu yüzden idealist olmama rağmen gireceğim sınavda bölüm değil şehir bakıyorum.
Özellikle ankaradan doğuşunu ve kuzeyini kesinlikle düşünmüyorum.
Hani şu anadolu insanı merttir yiğittir harama bakmaz geyiğini çıkaranların kulakları çınlasın. Allah belalarını versin
Kardeşim en doğrusunu yapmışsın. Karşındaki adamlar seni sevgilinin yanında dövüp gururunu kırıp iyice kötü bir duruma soktuktan sonra işten paçayı sıyırsalardi daha çok içine otururdu. Devri değiştirmek ve beklemekten başka çare yok.
umarım bu tepkiyi 40 tane çocuğa tecavüz edilen ensar vakfı niye kapatılmadı diye de gösterirsiniz demek lazım
sen iyi yapmışsın genç adamsın, küçük görüp yanında ki kıza erkekliklerini ispatlamak için birde dayak atmaya kalkarlardı diklenirsen. en iyisini yapmışsın pardon de geç. şimdiden de spora kickbox v.s bişeylere başla sen. belli ki ilerde daha çok karşılacaksın bu karaktersizler ile. şimdiden sen dayak atmayı öğrenmeye başla.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Tesekkur ederim hocam sagolun
Abi bi dovus sporuyla ugrasmak+fitness a baslamak gibi bi planim var. Biraz ciliz durunca ses cikaranda cok oluyo. Biraz yapilansak ve teknik sahibi olsak sanirim yari yariya azalir bu tipler. Yada azaltiriz sanirim
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Abicim bunu dovus sporuyla veya fitness la hatta aduket bile atsan cozemezsin. Senlik bir durum yok. Bu durum karsindakinin barzolugu. Fitness yapsan dovus sporu yapsan kavgada bicagi kursuu durdurabilicen mi ? Sen en iyisini yapmisin. Insallah birgun wli beli dolu birine ulan burada duGun oturucan derlerde birdaha hep sondayla iseyecek sicacak duruma gelirler.
74 model sehpa...
Bu kansizlara izin verildikce cosuyorlar tepedekiler sag olsun. Yapicak birsey de yok. 2 yumruk atsan en hafifinden kasi gozu acilsa adam yerine koyucaklar yalandan sicil kaydin olucak.
Bu arada benzer bir olay da besiktasta ki durumce de basima geldi. Garsonla tartisincada 5-6 garson toplasti basimiza. Birsey yapamadim tabi ama aklinizda olsun. O zamandan beri kim gitmek istese kapisindan ceviririm
Bkz: sig p226 nedir-ne işe yarar @MK8800
.
Bunlar laftan anlamaz. Anladıkları dilden konuşmak lazım. Bu tip öküzleri belirleyip akşam kuytuda kıstrıcan. Eşgal vermeden bi güzel dövüp korkutup bırakacan. Neden dayak yediğini de bilecek. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış hesabı...
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Aşırı milliyetçi bir adam olarak varlığım boyunca Türk insanında anlayamadığım tonla şey vardır.
Örneğin bu sarılmalara basit öpücüklere cıcıklayanların baksan varsan %99 u Ankara nın doğusundan gelen yada orada yaşayan halkımızdır. Neden cıcıklıo? Edebine uymuo agamın. Bakıosun aynı abla abimiz akraba evliliği. Şaka değil bak %50 lerde akraba evliliği. Adam kuzeninle evlenmiş aq. Buda biz batıdakine aşırı ters gelen bir durumdur örneğin. Bir diğer yandan bu doğudaki abla abimiz bilmem kaç çocuğu aynı odada 13 kişi yatarak yapıo. Yani bildiğin gece oldumu evin annesini bilmem kaç çocuğu içinde pompişlemeyi bilio aq ama bize cıkcıklıo aq evladı.
Ağır kaçmış olabilir kusura bakmayın. Genelleme olarakta almayın ama çoğunluğun buna yakın olduğunu biliyoruz.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)