Fena sallandı. Ve yerinden kötü Allahim.
istanbulda ben cok az hissettim fakat annemler yazlikta turgutreiste yer yerinden oynamis 17 agustosa yakin sallanmislar
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
İzmirde ben hissetmedim.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Hanım Kos'lu adada durum bizdeki kadar iyi değil oldukça fazla hasar olmuş. Çatlamayan ev kalmamış bir çok akrabası merkezdeki evleri terk edip dağa çıkmış durumda.
Annemler Marmariste tatilde gece deprem esnasında aradı beni zar zor kendilerini otelden dışarı atmışlar. Sabah 8 tekrar konuşurken artçı oldu yine çıktılar otelden.
Allah beterinden sakınsın.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Kos Earthquake! Pray for Kos! - Mark Oliver Williams | Facebook
Şu profilde resim var baya, bildiğin yer yarılmış
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Meydandaki Camii malesef yıkılmış![]()
Δημήτρης Δρόσος | Facebook
2 ölü biri Turk dediler kanks![]()
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
Bütün Ege'ye geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun...
orda karılar cıbıldak geziyor, herkes sarhoş geziyor çok normal tabii Allah'ın gazabının orayı vurması!
diyecek ilk kişiyi merak ediyorum...
Abi dün bir video izlerken gördüm bütün küf beyinliler bu şekilde yorumlar yazmıştı. Sanırım doğum günü kutlaması mı ne, biri şarkı söylüyor sonra birden deprem oluyor. Bir kaç kişi bismillahirahmanirahim demiş sallanırken. Hemen yorumlar senin dediğin gibi yazılmıştı. var yani yok değil hepsi kindar gençlik.
74 model sehpa...
Çok geçmiş olsun. Kendi ahlaksız duygularını tatmin eden kindarlara da lanet olsun.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)