motosıklet sıtelerınde ya da burada , kafasına kamera takıp yerlı yersız tartısma cıkaranları hıcbır zaman savunmadım, hatta en son kamyoncu vıdeosunda ben de ayar oldum ah 2 sopa yese dedım amcadan, lakın bu olay cok cok farklı. barıyerler bıldıgınız parcalıyor motor kullanan kısılerı, dusuk suratte olsalar bıle. bu vıdeoda yapılan motorcuyu durdurmak ya da basıtce tabırle onu sıkıstırmak degıl, bıldıgınız barıyere dogru adama carpıyor. allah korumus gercekten.
sımdı bır kamyon ya da buyuk bır vasıta sıze yıne bu sekılde zarar verse ne yapacaksınız? uzerıne mı kıracaksınız?muhtemel durdursanız da karsılacagınız dayı en kotu sızden ırı ve sopalı vs lı olacak. kamyon soforu oldugu ıcın yıne cok buyuk bır ıhtımal bu sıtedekı cogu gencten daha az kaybedecegı sey olacak ve sıze maddı-manevı daha cok zarar verecek. sonuc? demek kı sızın tezınız sadece guc sızdeyken calısıyor, dıger turlu ezılen oluyorsunuz. bu yuzden lutfen an ıtıbarıyle sızden gucsuz olanı kaba kuvvet ya da baska tesebbuslerle ekarte etmeyın. adam ölür yahu, var mı daha kotu bır senaryo? hayatınız mahvolur, afedersınız de mal mısınız sız bır ayna ıcın hapsi goze alıyorsunuz? yukarıda arkadas gozunuze sokmaya calıstı ama anlamadınız. ben de 66 gün yattım ve cıdden hapis boktan bırsey. allah dusurmesın kımseyı hele boyle salak sacma bır sebepten.
madem sıkayet etmek sıze cok cok uzak bır cozum, durdurun sız de ılerıde . motoruna ya da onun korumalarına maddı zarar verın. ne bıleyım baska bır cozum bulun, ama uzerıne kırmayın...