User Tag List

Sayfa 12/30 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
555 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Trafikte ölümüne Kavga Kamerada(Taksici vs Motorcu)

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he motor kullanan kımse de baska motorcuya bu sekılde hareket yapmaz. cunku algıların cok degısıyor kımın nerden gelecegını motorun nereden cıkacagını cok daha ıyı bılıyor oluyorsun.
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben haklıysam kovalamaktan vazgeçmem abi,otobüste olsa kamyon da olsa elbet bir kırmızı ışık denk gelir. Otobüsü kamyonu görünce geri vites mi yapalım yani ?
    yok hacım demek ıstedıgım motora carpıp barıyere surukleyen arkadaslar agır vasıtaya bu sekılde cozum bulamıyor ama demek ıstedım agır vasıtaya buldugun cozumu motora da bul bence. hareket halındekı motora vurmak cok cok cıddı bır olay.
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selçuk abi fk2 ile giderken dalgınlığına geliyor ve solundaki motoru görmüyorsun ve saniyelik üzerine kırma meyilimi gösteriyorsun. sonra el işareti ile kusura bakma diyorsun ama motorcu kafasındaki goprodan aldığı yetki ile aynanı alıp gidiyor. Senin içinde hiç kötülük yok ama malına zarar verip gidiyor bir anlık hatan yüzünden. yakalayıp dövme şansında yok napacaksın ? bırakırım nere gidiyorsa gitsin deme inanmam
    valla fk2 olmasına gerek yokkı dıger arabalarımda ucuz degılkı fk2 harıc ıkısı elektrıklı ayna daha kalın para, olmadımı dedıgın oldu? elını kaldırıp pardon demek yeterlı oluyo merak etme

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlıslıkla (!) aynanızı kıran agır vasıtaların da uzerıne kırabılıyor musunuz mıkerım boy, yoksa mıkerler aynayı dıyıp devam mı edıyorsunuz
    aklıma gelen sahne

Sarı Mercedes-Kamyoncu Sahnesi - YouTube

kimi için ayna kimi için canı değerlidir.

biz videolarda el kaldıran adama elini biyerine sokarım diye bağıran motorcularda izledik

tanımadığınız motorcu için kesin yapmaz etmez gibi ifadeler gerçeği yansıtmaz keza aynı sekilde tanımadığımız taksici içinde.

videonun başı yok. olan görüntüye göre konuşursak aynayı kıran bütün ihaleyi alan kişidir.

tez zamanda iyileşip durumu anlatır inşallah
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla fk2 olmasına gerek yokkı dıger arabalarımda ucuz degılkı fk2 harıc ıkısı elektrıklı ayna daha kalın para, olmadımı dedıgın oldu? elını kaldırıp pardon demek yeterlı oluyo merak etme
    bi onu bildiğim için onu örnek verdim. Pardon demek yeterli olmuyor Youtube de motovlog çekenlerin çoğu araç sürücüleri özür de dilese kaskındaki kameraya güvenip sataşıyor. balmumcudaki taksicinin aynasını kırma olayında taksiciye konuşma fırsatı bile vermeden aynasını kırıp devam etmişti motorcu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu videodaki anası belli olmayan motorcunun yaptığı doğru mu şimdi ? adam belli ki kasten olmayacak şekilde yolu ortalamış giderken motorun geldiğini sonradan fark ediyor ve sağa geçiyor. hatta konuştukları sırada daha da sağ şeride kayıyor motorcu da onun şeridinde oluyor. Sürücü sadece yola bakıp tartışmamasına rağmen motorcu sırf prim olsun diye adamın malına zarar veriyor. Şimdi yukarıda yazıyorsunuz motorcular özür dileyenin arabasına zarar vermez diye. Ayna kırma yönteminin bir savunması yoktur bence.

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2006 yılından beri motor , 18 yıldır da araba kullanıyorum. trafikte canımı tehlikeye atan araba yada motor fark etmez kim olursa ayna yada her ne ise gerekeni yaparım. fakat hiçbir sebep olmadan da kimsenin malına yada canına zarar vermedim , vermemde.

YALNIZ araba süren arkadaşlar şunu bir türlü anlayamadı ; motorlar şeritten gitmezler. gitmemeleri lazım. YADA motorlar trafikte 2 araba arasından geçebilirler. neden geçmesinler ? sen geçemiyorsun diye adam da geçmesin mi ? yada emniyet şeridinden neden gidemesin ? gitse emniyet şeridinde trafik mi oluşacak ? hasta hastaneye yetişemeyecek yada acil bir durumda polis olay yerine geç mi kalacak ?

Bizim milletimizde ben yapamıyorsam oda yapamasın , ben binemiyorsam oda rahat binemesin mantığı var. Malesef çekememe durumu. Türkiyenin en büyük otomobil bilgi platformu olan bu sitede bile , sözde herkes akli selim olur ama olay motorculara gelince ölsün gebersin deniyor. Yahu arkadaşlar , her önüne gelen kaskına cam takıp geziyorsa bunun sebebi trafikte yaşadıkları sorunlardır. Adamlar çok mu mutlu kafasında kamerayla gezmeye ? zevki için hafta sonu motora binen bir kişi 2 saatlik ulaşım süresince kaç kere tehlike atlatıyor kaç kişi ölüm tehklikesi yaşıyor biliyor musunuz.. binmeyin kardeşim o zaman diyecek beyinsizler çıkacaktır elbette. adam neden yaşama sevinci olan motora senin gibi beyinsizler yüzünden binmesin ? sen değiş kardeşim. sen saygılı olmayı öğren. sen trafikte sıkıştırma. sen yol vermeyi öğren. bunları yapmak sana ne kaybettirir. aksine saygılı bir birey olmayı öğrenmiş olursun. bu toplum böyle olduğu için bu insanlar da manyaklaştı. eskiden ayna kırmamı vardı ? kafada camla video çekip salak salak vloglar hazırlayan motorcular mı vardı ? kimse kusura bakmasın. bu insanların bu hale gelmesindeki etken siz duyarsız araba kullanıcılarısınız. laflarımı üzerine alınan yazsın. yoksa gayet saygılı , efendi , bilinçli kişileri tenzih ediyorum.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu videodaki anası belli olmayan motorcunun yaptığı doğru mu şimdi ? adam belli ki kasten olmayacak şekilde yolu ortalamış giderken motorun geldiğini sonradan fark ediyor ve sağa geçiyor. hatta konuştukları sırada daha da sağ şeride kayıyor motorcu da onun şeridinde oluyor. Sürücü sadece yola bakıp tartışmamasına rağmen motorcu sırf prim olsun diye adamın malına zarar veriyor. Şimdi yukarıda yazıyorsunuz motorcular özür dileyenin arabasına zarar vermez diye. Ayna kırma yönteminin bir savunması yoktur bence.
    tamamda fatıh bu tam oc yanı

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

o'... oğlun da plaka da yok. Biz baskılı mühürlü orjinal app ile gezmeye bi yerimiz yemiyor. Adamlarda ki özgüven patlamasına bak . Video'nun altındaki yorumlar zaten düşmanlığı gözler önüne seriyor. Böyle yaparak antipati topluyorlar farkında değiller ,o'... nun oğlu adam zaten arabayı iyice kenara çekmiş nerdeyse kaldırıma çıkacak daha ne istiyorsun haa o'... oğlu .

Laleye bak,kendi motoru kaldırımda park halindeyken biri yere düşürse olay yaratır,milletin arabasına zarar veriyor . Böyle video'ya almaları güzel bence,iki gün sonra güzel dayak yeme videoları çoğalır inşallah.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamda fatıh bu tam oc yanı

peki bu abi
    Motorcunun motoru sürüş tarzından videoluk pozisyon aradığını fark edebiliyorsunuz. Opelin döneceğini görmesine rağmen fren yapmayıp dibine kadar girip korna basıyor bilerek. kendi yanındaki ford fren yapıyor bekliyor dönüş yapanları ama motor olduğu için durma gereksinimi göstermiyor. opeli süren adam hiç soluna bakıp tartışmaya girmiyor laf atmıyor ama aynasından oluyor. Şimdi bu aynasına zarar verilmesi doğru mu

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motosiklete kimler karşıdır.

1 almak istemiş ama alamamışlar.
    annesi babası veya eşi tarafından engellenen kişiler. hani duyarsınız ya alacaktım ama annem yemin verdirdi. bunlar en tehlikeli olanlar. kendilerinin motosikleti kullanıp hatta onu uçurma kabiliyetine sahip olduklarını düşünürler ve gördükleri her motosiklete bir zarar verme peşinde olanlar. her türlü imkana sahip olup engellenen kesim çok tehlikelidirler.
    2 para durumlarından dolayı almayanlar.
    imrenerek bakar ve yardımcı olamaya çalışırlar. zarar vermezler.
    3 almış fakat kullanmayı becerememiş tiplerdir.
    motosiklet umurlarında olmaz gereksiz olduğunu düşünürler. motosiklete zarar verdikleri görülmemiştir.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son iki video ibretlik, düzgün kullanan adama lafım elbette yok ama bunun gibi haysiyetsizlere o aynayı sapıyla monte etmek lazım.

Madem adamsın madem delikanlısın niye kaçıp gidiyorsun. Sorun bunun gibi şerefsizlere prim verenlerde. Milletin başına iş olurlar başka bir şey değil.

Trafik yapısı gereği her türlü duruma müsait, istemeden de karşı tarafı zor durumda bıraktığımız oluyor, iyi niyet çerçevesinde özür dileyip geçmek lazım.

Özür dilediğim halde o elini g. sokarım derse biri tamam kardeş gel sok mu diyeceğiz ?

serkanaygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

peki bu abi
    Motorcunun motoru sürüş tarzından videoluk pozisyon aradığını fark edebiliyorsunuz. Opelin döneceğini görmesine rağmen fren yapmayıp dibine kadar girip korna basıyor bilerek. kendi yanındaki ford fren yapıyor bekliyor dönüş yapanları ama motor olduğu için durma gereksinimi göstermiyor. opeli süren adam hiç soluna bakıp tartışmaya girmiyor laf atmıyor ama aynasından oluyor. Şimdi bu aynasına zarar verilmesi doğru mu
    Hadi Diğerleri neyse de bu tam sopalık, insana kriz geçirtir sokakta. Belli ki adam oradan çıkacak bas frene dur olsun bitsin. Acı acı kornaya basacaksın bir de gidip aynasını kopartacaksın üstüne de marifet gibi videoya ay elim çarptı kolum çarptı yazacaksın. Dayak arsızı bi tiptir bu kesin.

aRSLaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2006 yılından beri motor , 18 yıldır da araba kullanıyorum. trafikte canımı tehlikeye atan araba yada motor fark etmez kim olursa ayna yada her ne ise gerekeni yaparım. fakat hiçbir sebep olmadan da kimsenin malına yada canına zarar vermedim , vermemde.

YALNIZ araba süren arkadaşlar şunu bir türlü anlayamadı ; motorlar şeritten gitmezler. gitmemeleri lazım. YADA motorlar trafikte 2 araba arasından geçebilirler. neden geçmesinler ? sen geçemiyorsun diye adam da geçmesin mi ? yada emniyet şeridinden neden gidemesin ? gitse emniyet şeridinde trafik mi oluşacak ? hasta hastaneye yetişemeyecek yada acil bir durumda polis olay yerine geç mi kalacak ?

Bizim milletimizde ben yapamıyorsam oda yapamasın , ben binemiyorsam oda rahat binemesin mantığı var. Malesef çekememe durumu. Türkiyenin en büyük otomobil bilgi platformu olan bu sitede bile , sözde herkes akli selim olur ama olay motorculara gelince ölsün gebersin deniyor. Yahu arkadaşlar , her önüne gelen kaskına cam takıp geziyorsa bunun sebebi trafikte yaşadıkları sorunlardır. Adamlar çok mu mutlu kafasında kamerayla gezmeye ? zevki için hafta sonu motora binen bir kişi 2 saatlik ulaşım süresince kaç kere tehlike atlatıyor kaç kişi ölüm tehklikesi yaşıyor biliyor musunuz.. binmeyin kardeşim o zaman diyecek beyinsizler çıkacaktır elbette. adam neden yaşama sevinci olan motora senin gibi beyinsizler yüzünden binmesin ? sen değiş kardeşim. sen saygılı olmayı öğren. sen trafikte sıkıştırma. sen yol vermeyi öğren. bunları yapmak sana ne kaybettirir. aksine saygılı bir birey olmayı öğrenmiş olursun. bu toplum böyle olduğu için bu insanlar da manyaklaştı. eskiden ayna kırmamı vardı ? kafada camla video çekip salak salak vloglar hazırlayan motorcular mı vardı ? kimse kusura bakmasın. bu insanların bu hale gelmesindeki etken siz duyarsız araba kullanıcılarısınız. laflarımı üzerine alınan yazsın. yoksa gayet saygılı , efendi , bilinçli kişileri tenzih ediyorum.
    1) Amaç izlenme alarak tıklanma yoluyla 3-5 kuruş kazanmak ya da hit kasarak kendini değerli ve popüler hissetmek.
    2) Doğru olmasa da kör noktasında kalmış dalgınlığına gelip geç fark etmiş birinin aynasını da kırar mısın? Köşe dönüşlerinde bile motorlar da arabalar da karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaların üzerine sürüyorlar o zaman yayalar da hakkını o şekilde arasın. Mesela bi sopa çıkartıp durmayıp üzerine gelmeye devam eden motorcunun önüne doğru uzatıp beklesin ya da arabanın arkasından sert bir cisim fırlatsın, lastiklerine doğru geçtiği yönde çivi atsın.
    3) Aradan geçme konusunda ise otobanda akan trafikte aradan geçmeye hakkın yok. Bazen benim bile şoför koltuğundan sıçradığım oldu egzoz sesinden ötürü. Duran trafikte tabi ki aradan geçebilirsin ama geçerken de geçeceğim diye aynama elciğin ile dokunma/çarpmaya hakkın yok. Trafikte aradan geçecek boşluk yoksa az bi müsaitlik için sabredeceksin. Yol vermiyorsa isteyeceksin, ufak bi egzoz hırıltısını duyan çoğu kişi yol verir. Üzerine sürüyorsa ya kenara çek dayak at ya da kamerandaki görüntülerle şikayetçi ol.
    4) Kenarda durup yolcu indirme durumu söz konusu olacaksa gerçek bir motor kullanıcısı bunu tahmin eder ve sağ şeridin kenar tarafındaysa kendini ona göre ayarlar. Otobüs, taksinin sağından geçilecekse dikkatli geçerler.

Dip not: Üstüme alınmamıştım, zaten durum el verdikçe yol veririm ancak insanlara beyinsiz yazıp da kendinize neredeyse ambulans düzeyinde geçiş üstünlüğü hakkı tanıyınca kayıtsız kalamadım. Yazdıklarım hakaret ya da artistlik değil kendi düşüncelerim ve gözlemlediklerimdir.

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ordaki motorcu ben taksicide sen olsaydinda kilitleseydin kolumu yerlere vuraydin kaskimi :
    Teke tek kafes hangisini istersen go 05076974834

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

peki bu abi
    Olm motorcu oc dedim ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teke tek kafes hangisini istersen go 05076974834
    Merminin tanesi 5 lira...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olm motorcu oc dedim ben
    Abi aynı motorcu değil ki niye hepsine oc diyon. Ben kimse kimsenin malına kasten zarar veremez diyorum. Biri önüne kırdı ve sen kazayı atlattıysan yanına gider ikaz edersin dingoluk yapıp uzatırsa delikanlıysan indirir döversin ama ayna kırmak kırdıktan sonra da basıp gitmek pek erkek işi değil. Şimdi en az 6 ay mapus yatarı olmayanlar yazmasın kasıyor diyenler olabilir de aileden dolayı neyin ne olduğunu yakinen idrak ettik zamanında.

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yazdığın bir çok şeyde haklısın.

Mesela motorların emniyet şeridinden gitmesine karşı değilim. Özellikle İstanbul gibi bir şehirde eminim ki motor kullanıcılarının bir çoğu trafikten kaçmak için motora biniyor. Ayrıca ayrım yapamayanlar için, emniyet şeridinde 100 tane motor olsa bile sıkışıklık yaratmaz ama 10 tane araba olsa sıkışıklık olur ve geçiş üstünlüğü olan ambulans vs. gibi araçları etkiler.

Yazlıkta scooter haricinde trafikte hiç motor kullanmadım, isteğim de olmadı. Ama trafikte özellikle dikkat ederim, şerit değiştirirken, dönerken vs. Kendi malımdan ziyade motor kullanan arkadaşın canı için dikkat ederim. Yalnız öyle tipler var ki, aracın yanından silme geçmeler, özellikle gaz vermeler vs.

Evli değilim dolayısıyla çocuğum yok ancak abimin bir oğlu var ve yengemde araç kullanıyor. Kadınları biliyorsunuz biraz daha ürkekler trafikte. Şimdi senin düşüncen gibi " istediğim aradan geçerim" mantığında ilerleyip son gaz silme geçse ve heyecanlanıp direksiyonu kırsa, kaza yapsa, ona, cocuğuna bir şey olsa?? Gücüm yeterse kaskını da kamerasını da bir tarafına sokarım. Gücüm yetmezse çeker vururum.

İşin özeti; dikkatsiz, kıskanç vs. nasıl adlandırırsak artık, araç sürücüleri ne kadar suçluysa, sırf motora binip özgürlüğünü ilan eden ve saygı bekleyip saygı göstermeyen motorcular da o kadar suçludur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler