User Tag List

Sayfa 24/30 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon
555 sonuçtan 438 ile 456 arası

Konu: Trafikte ölümüne Kavga Kamerada(Taksici vs Motorcu)

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim şu *****un motorunu sürmeyi bilmeyen tepesine binmesin.Allah rızası için.
    altında ki 250 cc lik motorun kıçına taktığı 50 liralık egzozu ile ,arkasına aldığı 40 kilo tüy siklet kız arkadaşıyla resmen beni geçmek için ölüme daldı herif..
    Korna kıyamet durdurdum,bana atarlanıyor,baktım aynaya vuracak gibi el her zaman hazır..
    Bunlar hep o s*k*k youtuber mıdır nedir o p*clerın yuzunden oluyor.oralardan görüp öğreniyorlar.Lan öleceksin dedim öleceksin,geberip gidecen 2 kişisin dedim motorda..
    Aynaya bak diyo,lan yanımdasın ne aynasına bakıcam,kafatasına tükürdüğümün iti..
    250 lik motorla neyin kafası bu.Frene basmasam tost gibi kalacaktı arada,noldu sonra , ben karakola lavuk hastaneye.
    Lan inşallah birine zarar vermeden göç olur gidersiniz bu dünyadan !

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edıt:motorculara genel konusmuyorum,o lavuk göçüp gitsin =)

TolgaUs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iyy tükaka motorcu ıyy hep hatalı motorcu ıyy

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaUs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu video'daki motorcunun yaşadığı tehlikeyi şu ölsün çarparım düşürürüm diyenlerin başına gelse ne yaparlardı acaba ?
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ne yapmak lazım şimdi Youtube dan motorcuların hatalı olduğu 3-5 video koyup altına

Iıyyh araba kullananlar hep hatalı ıııyyhh mı yazalım?

Motorcular hep hatalı diyen kim oldu bi göster bi iki alıntı yaparak bizde görelim.. Ama ben motor üstünde dans edip kendini şeride zorla sokup sıkışıyor gözüken motorcu için adam ister dans eder ister gaza basar yazan gördüm...

Hangi kısım daha objektif şimdi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne yapmak lazım şimdi Youtube dan motorcuların hatalı olduğu 3-5 video koyup altına

Iıyyh araba kullananlar hep hatalı ıııyyhh mı yazalım?

Motorcular hep hatalı diyen kim oldu bi göster bi iki alıntı yaparak bizde görelim.. Ama ben motor üstünde dans edip kendini şeride zorla sokup sıkışıyor gözüken motorcu için adam ister dans eder ister gaza basar yazan gördüm...

Hangi kısım daha objektif şimdi?
    Uygun fren mesafesi dicem ama i dont know diyeceksiniz muhtemelen. O yüzden dokunmatiğimi eskitmicem.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlız burda motorcu kör noktada merso görmemiş belliki..Yani böyle düşünmek istiyorum en azından göz göre göre de kırmaz üzerine sanırım

Bu sabah yürüyüş sebebi ile pendik-bayramoğlu arası E5 trafiğe kapatıldı herkes sahile ara sokaklara minibüs yoluna yan yola girdi.İşe gelmeme 200 mt kala sağdaki araçlar gidecekleri yol kalabalık olduğu için bekliyor bizim şeridi açık tutuyorlardı tam geçerken aracın biri yırtık dondan çıkar gibi bir fırladı tersten zor durdum motorla.Ulan dedim alemin akıllı senmisin it bizimi öldürücen dedim akıllıyım lan nolucak dedi motorun ayağını indirdim inicektim bütün millet adama ana avrat küfür edince camını kapatıp sindi aracın içine.Yaptığı hatadan değil ettiği lafta dolayı dövecektim adamı
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baska bir forumda mercedesin sonradan el kaldirim pardon dedigini yazmislar.
    74 model sehpa...

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başka illeri bilmiyorum ama İstanbul'da motor kullanıyorsanız (NE YAZIK Kİ) herşeyi kabul etmiş oluyorsunuz
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uygun fren mesafesi dicem ama i dont know diyeceksiniz muhtemelen. O yüzden dokunmatiğimi eskitmicem.
    Hahaha dur bi google a yazayım uygun fren mesafesi neymiş sende boş durma o dokunmatiğine kıymana gerek kalmadan insanların burda ne tarz motor kullananlara tepki verdiğini tekrar okuyarak anlamaya çalış..

Böylelikle belki bakın motorcu haklı diye bideo koymana gerek kalmaz..

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @TolgaUs Bak ne güzel örnek paylaşmışsın. Mercedesli çok büyük bir hata yapıyor, dalgınlık olsun, üstüne kırma olsun her türlü hata.

Ancak daha önemli olan motorlunun tepkisi. Peşinden gidip ayna kırmaya, sataşmaya çalışmıyor.

Dün akşam trafiğinde babamla işten dönüyoruz. Babam kullanıyor. Sağdan gelen araç sinyal vermişiz ama yol vermedi. Yanımızdayken de önü boşaldı yürüse arkasına girecez uyudu bekliyor falan. Neyse bu yürüdü az sonra ama korna çalındı diye aynaya bakıyor tip tip. Ben de bakacağına yürü diye işaret ediyorum.

Az ilerledi, durdu. Baktım arabadan indi geliyor. Sol camdan geldi, Olüm dalmışem ne vaör dalmışeğm diye bir şeyler söyledi.

Dalmışsan kusura bakma demesi gerekensin ama inip utanmadan geliyor ve dalmışım ne var diyor hanzo.

İşin komik yanıysa, bu gelen tip, 35-40 yaşlarında, 1.60-1.65 boy 50 kilo falan. Babam alsa tek eliyle camdan içeri alır, insem arabayla altlı üstlü tost yapar kars kaşarı diye eritirim onu.

Ne mi yaptık ? Güldük geçtik.
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @TolgaUs Bak ne güzel örnek paylaşmışsın. Mercedesli çok büyük bir hata yapıyor, dalgınlık olsun, üstüne kırma olsun her türlü hata.

Ancak daha önemli olan motorlunun tepkisi. Peşinden gidip ayna kırmaya, sataşmaya çalışmıyor.

Dün akşam trafiğinde babamla işten dönüyoruz. Babam kullanıyor. Sağdan gelen araç sinyal vermişiz ama yol vermedi. Yanımızdayken de önü boşaldı yürüse arkasına girecez uyudu bekliyor falan. Neyse bu yürüdü az sonra ama korna çalındı diye aynaya bakıyor tip tip. Ben de bakacağına yürü diye işaret ediyorum.

Az ilerledi, durdu. Baktım arabadan indi geliyor. Sol camdan geldi, Olüm dalmışem ne vaör dalmışeğm diye bir şeyler söyledi.

Dalmışsan kusura bakma demesi gerekensin ama inip utanmadan geliyor ve dalmışım ne var diyor hanzo.

İşin komik yanıysa, bu gelen tip, 35-40 yaşlarında, 1.60-1.65 boy 50 kilo falan. Babam alsa tek eliyle camdan içeri alır, insem arabayla altlı üstlü tost yapar kars kaşarı diye eritirim onu.

Ne mi yaptık ? Güldük geçtik.
    Like yerine dislike a gitti yanlışlıkla alınmayasın dostum ^^

Ayna kıran motorcuları bir şekilde anlamak lazım. yukarıda paylaştığım videoda motorcu refleks ile kontrayla sağa kırmasaydı muhtemelen duvara yapışıp bir araba tarafından ezilecekti.
    Ayna kırma vesvesesi ölüm korkusu tarafından beyne kan gitmeyen bir zamanda gerçekleştirilen hareket olarak görüyorum.
    En başından beri sadece 1 örnek veriyorum. Sadece 30 dakika boyunca arabayla gittiğiniz gibi şeridinizde sessiz sakin motor sürün. Bu kadar yani.
    Motorcu her zaman normal trafik seyrinin bir tık üstünde motorunu kullanmalı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlız burda motorcu kör noktada merso görmemiş belliki..Yani böyle düşünmek istiyorum en azından göz göre göre de kırmaz üzerine sanırım

Bu sabah yürüyüş sebebi ile pendik-bayramoğlu arası E5 trafiğe kapatıldı herkes sahile ara sokaklara minibüs yoluna yan yola girdi.İşe gelmeme 200 mt kala sağdaki araçlar gidecekleri yol kalabalık olduğu için bekliyor bizim şeridi açık tutuyorlardı tam geçerken aracın biri yırtık dondan çıkar gibi bir fırladı tersten zor durdum motorla.Ulan dedim alemin akıllı senmisin it bizimi öldürücen dedim akıllıyım lan nolucak dedi motorun ayağını indirdim inicektim bütün millet adama ana avrat küfür edince camını kapatıp sindi aracın içine.Yaptığı hatadan değil ettiği lafta dolayı dövecektim adamı
    bu mersoda kor nokta uyarı sistemi yok mu simdi ? ilginc bir donanım eksikliği. hepimiz arac suruyoruz abi kor nokta denen altın bir tehlike kuralı var o aynalara ben hiç bi zaman güvenmem hafifi bi kafa cevirmek lazım inceden.

motorcunun yerinde olsam ki aynı sey benim de basıma geldi bi kac kez yasadıgım korkuyu kelimlerle anlatamam. eger aracın aynasında surucunun kafasını görmüyorsam 2 tık tık yapıyorum kornaya mutlaka ayıktırmak icin.

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında çok güzel anlaşacağız ama genelleme yapıp herkes kendi haklı çıkmaya çalışmasa...

Madem öyle arabasının aynasını seven araç sahipleri de binmesin arabaya çıkmasın trafiğe motosiklet kullanan'larda çıkmasın bisiklete binelim hep beraber
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baska bir forumda mercedesin sonradan el kaldirim pardon dedigini yazmislar.
    ya işte merso surucusu bilerek isteyerek yapmıyor elbette oda oyle olsun istemezdi kor noktada kalmıs motoru gorememis amma velakin motorcu orada olebilirdi? demem o ki sen el kaldırıp pardon abi göremedim dersin ve olaylar senin icin cok normal devam eder ama motorcunun yasadıgı korku anlatılmaz yasamak lazım hic sucu yokken oluyordu adam orada.

yani demek istediğim trafikte karsılıklı saygı hosgoru bekliyorsak arac suruculerinin motorculara oranla 1 adım onde olması gerekli.

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercedes motor olayında. motorlu arkadan gelmiş ve geçiyorken mersonun kör noktasında kalıyor. ama mercedes genede hatalı tabı 1.zaten ondekı aracın sağından gecmeye calısıyor herhangı bır yol ayrımı fılan yok gozuken.

aynaya baktı fakat gormedı ancak motorlu arkadan gelırken gormus olması gerekır dıye dusunuyorum. gelen bır adam gecmedıyse erıyıp buharlasmadı ya.. ama tabı dalgınlık yorgunluk hersey olabılır ki motorluda gayet güzel gidiyormus iyiki birşey olmamış.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Like yerine dislike a gitti yanlışlıkla alınmayasın dostum ^^

Ayna kıran motorcuları bir şekilde anlamak lazım. yukarıda paylaştığım videoda motorcu refleks ile kontrayla sağa kırmasaydı muhtemelen duvara yapışıp bir araba tarafından ezilecekti.
    Ayna kırma vesvesesi ölüm korkusu tarafından beyne kan gitmeyen bir zamanda gerçekleştirilen hareket olarak görüyorum.
    En başından beri sadece 1 örnek veriyorum. Sadece 30 dakika boyunca arabayla gittiğiniz gibi şeridinizde sessiz sakin motor sürün. Bu kadar yani.
    Motorcu her zaman normal trafik seyrinin bir tık üstünde motorunu kullanmalı.
    Dostum başlık içinde bir yerlerde paylaşıldı görmüşsündür. passatlı ya musallat olan 2 motor vardı. hiçte öyle ölüm tehlikesi filan yaşamış gibi değillerdi beyne kan gidip gayette güzel planladı bide kameraya çek bak dercesine hareket ediyorlardı.

yani şunu meşrulaştırmaya çalışmayın.

trafikte hangi 2 araç arasında bunun gibi bir olay gördünüz aynasını kırmak camını kırıp kaçmak gibi bir hareket. yeni yeni şeyler türüyor ve buda normal gibi konuşuyorsunuz

tamam anladık zor trafikte motor kullanmak ama bu tarz hareketler yaparak ta rahatlatmayacak kimse trafiği ya da araç sürücülerini.. daha çok şimşek çekiliyor üstlerine..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu video'daki motorcunun yaşadığı tehlikeyi şu ölsün çarparım düşürürüm diyenlerin başına gelse ne yaparlardı acaba ?
    Öküzlük arabacı veya motorcu olmak değil öküzlük ne olursa olsun canı hiçe saymaktır.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler