User Tag List

Sayfa 4/23 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
432 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Otoyollarda Hız Koridoru Uygulaması

Cgungor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E5 için çok heveslenmeyin.. Trafiğin üzerine bir de zırt pırt yol çalışması yaparlar, mecburen Çevre yoluna gider herkes.
    Abi valla aklımdan geçeni yazmışsın. Ona da bi kulp bulunur. Bahaneden bol ne var.

ercan26esk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam ikiz plaka takarsa nasıl olacak peki ? uyanık çok maalesef..

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E5 için çok heveslenmeyin.. Trafiğin üzerine bir de zırt pırt yol çalışması yaparlar, mecburen Çevre yoluna gider herkes.
    Muhtemelen otoyola koydukları radarlarıda E5 e kaydıracaklar, eskisinden daha fazla radar olacak, yol çalışması olmasa dahi hızlı gitmek hayal olacak yine.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    E-5 de millet kaçar istanbulun trafik yükü ağırdır çünkü ama uzun yolda misal istanbul izmir arası yolda pek sanmıyorum.. zira otoyol tali yola göre bildiğim kadarı ile km bazında çok daha uzun ve git git bitmiyor mola yerleri belli alternatif yok..

izmir istanbul arasındada her yaz çok yerlerde yol çalışması oluyorda öyle trafiği felç edicek yada yoğunluk yaratıcak ölçekde değil gene akıyor arabalar 90-100 rahat gidiyor.. her sene 4-5 kez yazlığa git gel yaptığımdan iyi biliyorum..

birde eski alışkanlıkları olan insanlar var benim gibi ben illa yasa tesislerinde giderken dururum dönüşdede yörsanda dururum köfteci yusuf yada mirzabey beyde dururum. giderken yol üstü köylünün kendi bahçesinden sattığı tezgahlardan kiraz kavun alırım.. benim gibi olanlarda vardır..

Alıntı Cgungor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu kafaya göre 300 400 basan arabayı geçtim 200 basan arabaya bile gerek yok. Yemişim torkunu, beygirini, aerodinamiğini mühendisliğini. yapın maksimum 120 basan bitane araba, gidelim koyun sürüsü gibi. Hatta tek renk olsun o da beyaz. 120 basan buzdolabına dönüşsün bütün yollar oh mis. Ne dert ne tasa hiçbişey kalmadı bak.
    120 yapan araba yapmaya gerek yok zaten 120 yapamayan araç yok 40 yaşında 1.4 araba al o bile 120 yapar .. 150 c.c lik motorlar bile 120 yapıyor ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Cgungor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=

120 yapan araba yapmaya gerek yok zaten 120 yapamayan araç yok 40 yaşında 1.4 araba al o bile 120 yapar .. 150 c.c lik motorlar bile 120 yapıyor .. [/QUOTE]

120 nin üzerine istesek de çıkmaması lazım haha Çevre yoluna gireceğimiz zaman tuğla mı koysak pedalın altına

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu uygulama kaçağı tavan yaptırır + otoban kullanımını da azaltır. Yakında iptal ederler bence. Uygulanabilir bir şey değil yani.

Millet plakayı sıvayıp ogs yi söküp gazlar , üstüne geçiş ücretini de ödememiş olur devlete daha büyük zarar olur. Okunmayan plaka cezası 90 lira. İndirimli 70 küsür lira sanırım. O da yakalanırsan tabi.

Drive Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çözüm
    Drive Fast Live Young
    One Love E39
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı baba yaşın 30 falan dinlemem izmirin ortasında soda şişesine oturturum seni

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @oguzedr

Kank 238km olan kısım ist merkez yani Eminönü olması lazım bdüzü 120 sabit gidince net 1 saat 50 da 2 saat arası sürüyor Bahçeşehir trafiğine girmeden çünkü
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben ist Ankara arası 209 la radara girdim daha da basmam zaten, şu koridor muhabbeti sonrası acelem de olmazsa e5 ten devam en azından gezerek giderim hedefe

Edirne ist arası da gişeden gişeye 215km civarı 2 saat altında giren yanar sanırım
    baamı didin
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu uygulama kaçağı tavan yaptırır + otoban kullanımını da azaltır. Yakında iptal ederler bence. Uygulanabilir bir şey değil yani.

Millet plakayı sıvayıp ogs yi söküp gazlar , üstüne geçiş ücretini de ödememiş olur devlete daha büyük zarar olur. Okunmayan plaka cezası 90 lira. İndirimli 70 küsür lira sanırım. O da yakalanırsan tabi.
    minareyi çalan kılıfı hazırlar herhalde .. emin ol senin bu düşündüğünü onlarda düşünmüşdür .. canlı izleme ekipleri falan vardır herhalde anında gişe çıkışındaki polislere haber verirler hani motor falan olsa aradan dereden belki bir yerden kaçar giderde arabayla sen daha gişelere varmadan doğum günü pastan hazır olur
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E5 İstanbul içi için ücretli yolu kullananlar olabilir. Yol çalışması, radar vs... nedenlerle ücretli yol kullanımı neredeyse mecburi hale getirebilirler. Zaten İstanbul içi kaç kişi süre altında gişeden gişeye ulaşabilir ki yolun boş olması gerekiyor. Şehirler arası seyahatlerde durum değişiyor. Örneğin Ankara - Gaziantep arası birkaç defa araçta hgs yok uğraşmayım diye kırkkale-kayseri-maraş yaparak gittim.Km olarak 60-70km daha kısa olmasına rağmen ücretli yol güzergahına göre tempolu bir sürüşle daha geç vardım. Ama neye göre tempolu şehir merkezi, köy, kasaba geçişlerinde ışıklar ,mecburi sürat düşürme-artırma , özellikle pınarbaşı-maraş arası geliş-gidiş tek şerit yol , yolun yapısı ne kadar tempolu gidiyorum desemde ortalama hızım ücretli yola göre düşük çıkmıştı. Şimdi +10km/h hız için gereği var mı yok , ücretsiz yolda daha çabuk gitme şansım da var. Ama trafik kazası riski daha yüksek tabi ki. Radar mı ben bu zamana kadar yokuş yukarı veya virajlı yola yerleşen radar görmedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben hem yokuş yukarı hemde viraj içine akşam vakti konulmuş çevirme gördüm önümdeki kamyonu sollamamla viraja girip çevirmenin tam kucağına düşmem bir oldu hatta az kalsın çevirme dubalarına vurucakdım yaladım geçdim öyle bir süratli girmişimki polis eliyle panikle yavaş yavaş hareketleri yapıp geri kaçdı .. hayatta basmayan adamım bir yerde basdım kamyonu geçmek için tam yerinde basdım .. netice şampiyon olduk ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    minareyi çalan kılıfı hazırlar herhalde .. emin ol senin bu düşündüğünü onlarda düşünmüşdür .. canlı izleme ekipleri falan vardır herhalde anında gişe çıkışındaki polislere haber verirler hani motor falan olsa aradan dereden belki bir yerden kaçar giderde arabayla sen daha gişelere varmadan doğum günü pastan hazır olur
    Benim tahminim kısa süre içerisinde ya uygulama iptal edilir ya da otoyol hızları tekrar belirlenir. Aksi halde önceki mesajımda belirttiğim gibi kaçak patlatacağını ve otoyol kullanımını azaltacağını düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de bu işin gece kullanımı var. Yarın öbür gün İzmir İstanbul otobanı açılacak. Gecenin yarısında girip 360 km 3 şerit yolu 120 km hızla gitmek...

CemBerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir-Çeşme otobanına koymamışlar galiba koysalar kan çıkardı.

arabasızadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir Aydın otobanını yanılmıyorsam 2saat 10dk'dan önce geçilirse cezası varmış.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    topcase almanın vakti geldi anlaşılan uzun yolculukları da motosikletle yapıcaz artık anlaşıldı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hem yokuş yukarı hemde viraj içine akşam vakti konulmuş çevirme gördüm önümdeki kamyonu sollamamla viraja girip çevirmenin tam kucağına düşmem bir oldu hatta az kalsın çevirme dubalarına vurucakdım yaladım geçdim öyle bir süratli girmişimki polis eliyle panikle yavaş yavaş hareketleri yapıp geri kaçdı .. hayatta basmayan adamım bir yerde basdım kamyonu geçmek için tam yerinde basdım .. netice şampiyon olduk ..
    Sizi bilmem ama hizli gelen kuka filan birakmamisdir buyuk bir ihtimal viraj cikisi duzlukteki olcume göre anlik yapmislar demek ki benim bildigim virajda olcum yapamadiklari genelde yokus asagi veya yokus asagi duzlukte oluyorlar mevki neresiydi

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    girişi yada cıkıstan birinden biri okumazsa yeterli gelir heralde . giriş kısmı olursa geçtikten hemen sonra herseyi düzeltip devam. çıkısta enfazla girecek olan en uzak mesafe ücreti olur
    1881 - 193

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı korki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizi bilmem ama hizli gelen kuka filan birakmamisdir buyuk bir ihtimal viraj cikisi duzlukteki olcume göre anlik yapmislar demek ki benim bildigim virajda olcum yapamadiklari genelde yokus asagi veya yokus asagi duzlukte oluyorlar mevki neresiydi
    Gecen bana da tam viraj icinde yazdilar. 462tl idi sanirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler