Birileri fiyat zammına dikkat çekmişte, arkadaşlar zam yemeyen araba mı kaldı Allah aşkına, aralıkta 59 bin liraya pazarlık edip siparişini geçtiğim, daha sonra 15 günde aracı beklerken 2 kere zam yiyip 65 lira olupta, tekrar 61 e pazarlık ettiğim, 1.2 TSi Style bomboş leon, 76.400 TL şuan bilginiz olsun.
Bu zam sırasında ÖTV mevzuları vardı ama Leon baz olduğu için ÖTV sınırının altında kalmıştı, o yüzden söğüş oto fırsat bu fırsat geçirdi tabi.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Navigasyon markalarının ömür boyu ücretsiz güncelleme yaptığı gibi honda da ömür boyu ücretsiz göçük çekme yapar yavf hemen şiiyapmayn asdakdfjaksş
honda eleştirilince direk vwye geçilmesi çok komik geliyor) hepimiz müşteriyiz, her markada var diye bir şey olabilir mi yav, audi bmw honda vw opel toyota farketmeksizin, bu işi düzgün yapsınlar, aramızda vw ya da hondaya ortak olan varsa da, bi kampanya yapsın da foruma indirimli araba alalım
)
(chevrolet cruzsporluyum, aldıktan 15 gün sonra chevy çekildiğini açıkladı)))
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Honda'yla dsg nin ne alakası var onu anlamadım şimdi
Toyota'da e15 kasa Corolla'larda gaz takılması sorunu olmuştu adamlar kabul etti ücretsiz servis imkanı tanıdılar müşterilerine.
Honda'nın ki apaçık müşterilerini keriz yerine koymak oluyor.
Dsg patlar onu savunuruz HondA patlar onu savunuruz Nissanlarda şanzıman arızası olur onu savunuruz .. İyice delirdik valla ,
Mahkemeye verilsin diyen arkadaşlar internette verenlerin çektikleri çileyi ve satın alınan bilirkişileri okusunlar .. Memleketin bilirkişisi bile tarifeli)
Öle boktan bir durumdayız ki kimse kullandığı malına şaf söyletmiyor başına gelinecede veryansınn ..
Sırf bu yuzden araba alamaz hale geldim.. Herkez her aracı kötülüyor nasıl iş yav bu?
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
Fd6 rulezzz![]()
Akşam bir tane denk getirdim park halinde siyah renk. Baya baya dalga dalga olmuş bahsedilen yer. Sıfır almış olsam sürekli gözüme batar benim.
Ah bi Vtec 2 olacaktı kiiii üstüne honda gelmedi hondaaa.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)