giriş honda gelişme dsg sonuç amerikanlar da çok yakıyo verimsiz.
Find what you love and let it kill you
Benzer problem yıllar önce renault 9 larda vardı yakıt deposunun ağırlığından çamurlukla arka kapının kilit tarafı benzer şekilde göçerdi.
her aracın artı eksileri var, tartıya alıcı koyacak cebine mantığına hangisi yatıyorsa onu alacak... ama bu farklı bir durum, ev alıyorsunuz bir anda duvarı çöküyor, ne yaparsınız? hanım duvarları fazla mı yıkamış dersiniz? ev kuzey cephedir eyvallah, pencereleri küçüktür eyvallah balkonda manzara yoktur ona da eyvallah bunlar alıcıyı bağlar, kör müydün derler adama ancak kimse duvar yıkılacağını tahmin etmez çünkü o alıcının kullanıcının bilebileceği bir şey değildir... haa kanunen de müteahhit dibine kadar sorumludur sattım bitti olmaz...
Honda'nın burada yaptığı biraz şark kurnazlığı, yıkama hatası nedir yahu? adam gibi hatayı kabullenmesi gerekir ama bunun çözümü yok gördüğüm kadarıyla, tavanın kesilip araya güçlendirme yapmaları gerekir hani bizde 2-3 arabadan toplanan tofaşlara yapıldığı gibi... gerçekten büyük hata ama Türk mahkemeleri bununla alakalı olumsuz bir karar vermez, adam fabrikamı toplayıp gidiyor der diye korkulur...
GOCUKLU honda 80 e alınır güzel sektörkapı direği nazarlık oraya hayvani bir cam rüzgarlığı uydurulur
![]()
Gocukler 150km ustune cikildiinda arabayi daha iyi yere bassin diye olusuyormus yanlis bilgilendirme yapmayalim.
Ayıntap27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba; bir arkadaşım ile birlikte yeni honda civic fc5 elegance AT aldık. Araçlarımızı alalı 3 aydan fazla oldu. Bugün arkadaşım moreli çok kötü durumdaydı. Neden canının sıkkın olduğunu sorduğumda , aracın ön alt cam cıtasından tutulduğunda kapının çıta ile birlikte ayrıldığını gördük. Kendi aracımda da denedik aynı şekilde ayrıldı. Öyleki aracın kaportasını ince yapıldıgını farkettim. Kapıyı güçlendirmek için çıta veya bariyer bile atılmamış.
Konun hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yazabilirmi? Tşk.
??????????????????????????
"Yok ağabey ne kroniği Allah aşkına!Otobanda yardırdım gidiyordum,kuş sen gel çarp."
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
.:: FC5 kasa Hondalar değerinde alınır / satılır ::.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
büyütmeyin bu kadar yaw. hepsinde yok zaten olandada 15 dk da düzeltiliyo. hemen hemen çoğu model arabanın bi kronik sorunu var zaten.
Honda sorun onda
Caponcuları kötülemek için yapılmış fetöcü almancıların işi bu kesin montaj komplo tanımayız böyle birşeyi!!
O kadar para verdiğim arabanın kaportası çökecek, üretici yıkarken olmuştur gibi saçma bi bahane üretecek sonra biz mi büyütüyor olacağız ? Bir de hadi göçük düzeltmeyle çekilmiş da 2 gün sonra tekrar olmayacağının garantisi var mı ? Yüksek ihtimalle 2 gün sonra tekrar olacağı ortada ki Honda sorumluluk kabul etmiyor. Yoksa onlar da 15 dakikada düzelttirmeyi düşünmüşlerdir herhalde ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)