Kandırıldık :)
Printable View
Kandırıldık :)
atılan iddialar şaşırtıcı yüklü bir ganimet, bir uzaylı cesedi, ilk incil gibi çok iddialar var. Bu işe birinin el atması lazım Tech bu konuyu en kısa sürede çözer...
o bölgede ilk hristiyanların yerleşimleri var ve ilk incillerin (izmit konsülünde reddedilmiş olan) o bölgede çıkması olası dır ve hatta hristiyan aleminin korktuğu Barnabas incilinin bulunmuş olması bile olası.
hristiyan alemi korkma titre, barnabas incili bulundu. Eyyy hristyanlar siz kimsiniz....
Geyik bir yana önceki sayfalarda da yazıldı. o incil zaten bulunmuş. hatta google da aratıldığında 14TL ile 3,6-TL arası fiyatlara satıldığını da görebilirsiniz.
Başka önerisi olan?
Vay be neler varmışta haberimiz yokmuş heyecanla takipp
Evet bu Kazıda BARNABAS incilinin olma olasılığı çok yüksek
Vatikan değiştirilen İncilin gerçeğinin Ortaya çıkmasından korkuyor bence kitabı okuyanların ölme muhabbetide burdan geliyor
yazıcıoğlunun ölümünün bu olayla alakasının olduğunu düşünmüyorum. Günümüzdeki şeytanların üzerine düşmek lazım ( :
Barnabas incili ilk defa 1981 yılında Şırnak Ulu derede bir mağarada bulundu bölgenin aşiret lideri 280k $ karşılığında zamanın malatya milletvekiline satıyor lakin jandarma el koyuyor
sonrasında Genelkurmay özel harp Dairesine geçiyor
inceleme sonrasında 2000 yıllık olduğu nişasta ve pamuk Hamuru olduğu öğreniliyor
Sonrasında tercüme ediliyor
kitabın giriş kısmında
Alemlerin Rabbi olan Allah tarafından, Mesih'e vahyedileni, ondan duyduğum gibi 48 yıl sonra, aynen duyduğum gibi, Demir Nüsha olarak yazıyorum. Ben Kıbrıslı Barnabas'ım.
Bu arada Barnabas hz. İsa nın öğrencisi.
ilk 19 sayfasında
Tevhit'ten başka bir şey yokmuş Zikrullah varmış İbadet etmenin önemi, Allah'a eş koşmama. Komşulara yardımcı olma. Lut Kavmi ile ilgili bazı uyarıcı bilgiler ve ibret alınmasını öğütleyen bazı kıssalar varmış.
tabi bu arada Zaman gazetesinden bir yetkili önce bu tercümeyle ilgili röpörtaj yapmak istiyor ardında kitaba talib oluyor ücretinin bi önemi olmadığını ifade ediyor Fettoş ta işin içine giriyor yani ( :
Bu incil 4 nüsha olarak yazılmış geriye kalan 3 incii in yerleri bu kitabın son sayfalarıda varmış
dier ikiside bulunmuş fakat sonuncusu bulunamamış kitapta Süleymaniye Zaho bölgelerinde olabileceği işaret edilmiş
ikinci incil bulunduğunda 27 yaşında olan bi araştırmacı İsrail gizli servisi tarafından öldürülmüş bu arada tercümeyi okuduktan sonra Müslümanlığa geçmiş.
Sonra bu incil gittigidiyor a düşmüş :)
http://www.hepsiburada.com/barnabas-...xoC4o8QAvD_BwE
ben inançlı biri değilim gerek yok ama nette var zaten okumak isteyen için
full sürüm
Barnabas Incili -Tam Metin-Sunus ve Ilk Bolum
ufolardır o ufo lar .. sirius lulardır onlar .. ciddiyim im serious ..
nooldu buna ?
Tanıdığım araştırmacı gazeteci bir abim bu konu hakında yazı yazmak istedi, konudan uzak durmasının kendisi için iyi olacağı söylendi
the greeen man
Mahmur reyiz ölmedi Mesih gibi cikabilir
yaşasaydı çok kişiyi indirtirlerdi ona bence kanserden vs gitti yada yok edildi çünkü bi yakalansa ??
Yarın bi açıklama yapılacağı söyleniyor bakalım
300 günü geçti bu kazı altı betonlar ile kuvvetlendiriliyor sandık vs bişey olsa çoktan çıkarılırdı tahminim çok daha büyük bişey var orda yerin altında
Amerika'da AREA 51 76km kare, neredeyse 70 senedir kuş uçurmuyorlar, kimse giremedi zerre kadar bilgi yok.
bizimkiler yanda pide fırını,bakkal gece kondu arasında 400mt kare alanda dünyayı sarsacak bilgi ile çıkarsa şaşırmam :)
Dunden beri konu guncellensin diye hep forumdayım :)
En güzeli alttan başka bi tünel kazıp, içeri girip bakıcaz ne war ne yok diye :)
Böyle dılardan beklemekle olmuyor
Edit: dışardan beklemekle olmuyor :)
Mersin Tarsus'taki gizemli kazının sırrı cozulemedi | Gundem Haberleri
Habertürk te yazmış bugün
Direkt kazı alanının içerisinden bir görüntü var
Mersin'deki Gizemli Kazıdan İlk Goruntuler! - Mynet Haber
3310 la mı çekmiş ?
Baya Baya maden şaftı açılmış. Çok ciddi birşey var sanırım yoksa bu kadar uğraşılmazdı. Benim gibi belgesel hastaları varsa oak adasının laneti belgeselinde de bunun gibi şaftlar açıyorlar. Ancak devamlu bubi tuzaklı kanallardan sular basıyor.
221 Yıldır Cıkarılamayan Hazine Oak Adası - YouTube
Videomu bu benimtelefon mu oynatmiyor anlamadim. Asiri merak ettim
https://www.youtube.com/watch?v=XzlmiCOkIJw
Haberdeki videoyu Youtube'dan ekliyim. Dışardan çekilmiş yine ne olduğu belli olmuyor. Meraklar giderilmedi hala :)