Hadi Tarsus a gidelim konuya el atalım :)
Printable View
Hadi Tarsus a gidelim konuya el atalım :)
Tarsus'lu eski bi arkadaşım var orada yaşıyor, arayıp bu konu hakkında bilgisi var mı diye sorsam garip olmaz mı :)
Durduğun kabahat..
Tarsus meeting day tarzı bişey mi yapsak? gumball gibi yola cıkarız, tarsusball yada kazıball :D :D
çok heyecanlı
Şanzelize Tarsus Meeting. 1Erkeğe 5 İstihbaratcı Düşüyo Diyolar. İstihbaratcılar Gelip Konuşuyomuş :D
Arkadaşla görüştüm ondaki rivayetlerde anıt mezar yada toplu bir mezar olduğu yönündeymiş :)
Mümkünlü bir durum. Etraftaki o kadar koruma da çevrenin definecilere uygun bir ortam olmasından kaynaklanıyor olabilir. Tabi bu kadar önleme zaten eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürürsün. Hiç bir şey olmasa millet kendi evlerinin tabanını kazmaya başlardı bu kadar zamanda :) Arkeolojik kazı normal şartlarda böyle devlet sırrı gibi saklanmaz "Türkiyede" :) Elini kolunu sallayarak hiç bir kazıya giremezsin başkanın izni olmadan ama karantinaya da alınmaz bu şekilde.
Benim fikrim var orda yakındaki bi evi alalım alttan buluşuruz :D
kuyuda saklanan rus manitalar filan mı buldular mk.. herifler 1 senedir kuyudan çıkmıyor :D
Bu arada bu gün bir cesaret, eşimin dayısını aradım. Bir üst postta karmaşa olmasın diye ayrıca yazayım dedim ki durumun vehametini yansıtabilmem açısından..
- Alo
- Selamlar abi Mehmet ben, Minenin eşi, nasılsın?
- Minea?
- Evet abi Mine, eşiyim ben Mehmet..
- Mine?
- Abi mehmet ben..
- Emineea?
- Hayır abi Emine değil Mine, mine yahu.
- Yakup senmisin? ( Yakup kayınpeder oluyor bu arada benim..)
- Abi mehmet ben mehmet ya ne yakubu ne eminesi, minenin eşi mehmet. İstanbuldan, hastane mastane hani..
- Emineea?
Buraya kadar dayanabilip kapattım. Bakın bu adam böyle değildi. Eşi öğretmen ve cok aklı başında bir kadın, kendiside kafası calısan bir insandı. Ankarada gördüğümde ise hiç böyle değildi, Bildiğin patates olmuş yazık.
Eşide benzer durumda ve kenar komşuları felanda bu tarz hareketler içerisinde olduklarıyla ilgili kayınpederlede görüştüğümde aynı yanıtı aldım.
Yazık.
Mehmet gizemi buyuttun
O civarda oturan cogu kişide görülen bir durummuş bu. Direk tanıdığım olarak eşimin dayısı var işte. Adam bildiğiniz patates olmuş :/
Dayı mantara bağlamış
Hamurun bayatı da delikanlı adamın aklını alır aklını. @Anıl E.
Dayı parayı bulup sizi tanımamış da olabilir bence
Normal tarladan bağdan bahçeden çıkan definenin bile ilk gazı adamı felç eder bütün mahalleyi vurduğuna göre gömü sağlam :D
internette evin kazı çalışmalarından hemen önce kırmızıya boyandığını söyleyenler var ve özel bir boya diye yorumlanmış radyasyon olayı için...
Google Haritalar
Yanında total var istasyonu mu hortumluyorlar acaba :D
dün foruma giremedim, dedim heralde kazının olayını çözdüler istihbarat tech e çöktü
Hala bi gelişme yok ya la
alsınlar bir geiger sayacı 600-700 tl altı üstü.. radrasyon varsa 1 km ötede den havadaki iyonize radyo aktiviyeti söyler sayaç..
Yanlışlık olmasın, geiger muller sayaçlarının etkili uzakluğı taş patlasa 50-60 santimetredir ki o da bir kaç milisyvard üzeri değerleri bu mesafeden anca alır. Hani atom bombası düşmüş bir yere gitseniz heryerden ölçüm alabilirsiniz, ottan topraktan vs ama, uzakta bir yerde bir madde açıldı ve hele toprak altındaysa, geiger sayacını kazının hemen üzerinde çalıştırmanız bile bir işe yaramayacaktır. He kazının üzerindeki topraktan okuyorsa, zaten radyasyon engelleyici kıyafetlerin felan pek işe yaramayacağı birşeyle uğraşılıyordur ki, nöbet tutan askerlerin coktan telef olmuş olmaları gerekirdi.
:)))) yok yok o semptomlar radyasyon kaynaklı değil, aşırı manyetik alana maruz kalma sonucu olabilecek şeyler. Hani geç intikal, kafa basmaması tarzı şeyler o yüzden olabilir :) Orada o denli büyük miktar bir radyasyon olsa bizim dayının kanser haberini alırdık herhalde kaç yıldır :)
EKŞİ'den ALINTI
orada ne olduğunu artık çok net, çok iyi biliyorum. hem de çok kısa süre önce, öğrendim. hem de çok anlamsız, hiç ilgisi olmayacak birinden! ama adam benim türk olduğumu bilmeden söyledi. enteresan bir bilgi oldu! öğrendiğim! çünkü kendisi türkiye'ye bu kazıyı yapmaya giden ekibe katıldı!
ama siz benden değil, ileride açıklandığında basından öğrenin! yeşillendirmeyin, söylemem.
okumadan silerim!
bu kadar hatırı olan insanlar için, tek diyeceğim şey; hristiyanlık inancına göre önemli olan birşey bizim topraklarımızda bulundu! halen gün yüzüne de çıkarılan onlarca parça mevcut!
öyle ufo, radyasyon veya bu dünya dışından gelen farklıklar ile ilgili değil. sadece bu bilgi açıklandığında, eğer gerçekten açıklansın denirse, kutsal kitaplarda yazan bazı şeyler değişecek!
amerika ve israil vakitanla birlikte bu bilginin ne zaman? nerede? kimler tarafından açıklanacağına karar verecek? ne zaman? büyük ortadoğu projesi şekillendiğinde tarsus hangi ülke topraklarında kaldığında, söylenir diye tahmin ediyorum. çünkü bunu sergilemek o ülkenin gelirini çok yükseltir. umarım koç müzesinde böyle bir eser müzesi açılır!
Sanmiyorum dini bise ciksin. Hadi cikti diyelim , imkan vermiyorum turkiyede kalacagina.
valla bu kadar sır gibi saklıyorlarsa beni altın hazine dini bir şey kesmez en az bir uzay gemizi ufo falan beklerim..
100 yaşına kadar sağlıklı yaşayıp ülkenin başına diktatör olmanın sırrını bulmuşlar :)
Tüm köprülerin ortasına da gişe koymanın sırrını bulmuşlar, hemde siyah gişe.