User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
59 sonuçtan 58 ile 59 arası

Konu: Teog KALDIRILDI!!

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakan Yılmaz, “Mevcut sistemde öğrenci sadece test ile ölçülmekte bunun dışında eğitimin unsurlarıyla ölçülmemektedir. Ne okulu ne de öğretmeni bununla ölçüyorsunuz, sadece öğrenciyi ölçüyorsunuz. Sınavın çoktan seçmeli test oluşu, kısa sürede çok soru çözmeyi gerektirmesi tüm eğitim sisteminin ona göre yapılanmasına yol açtı. Sınav öğrencinin neyi bilmediğini değil neyi bildiğini ölçebilmelidir. Bundan dolayı da yazılı sınavlar, ucu açık sorular dönemine Türkiye geçmelidir ve buna göre de öğrencilerimizin yetenekleri tespit edilip daha iyi bir yönlendirme yapılmalıdır" dedi.
    Bu nasıl bir mantıktır ya ? Ben girdim bu yazılı sınavlara smmm yeterliliği verirken. 7 dersten sınav olduk, 15.000 civarı kişinin girdiği sınavda sonuçlar 3 ayda ancak açıklanıyordu.

Testte objektif bir değerlendirme vardır 5 şıktan 1'i doğrudur.
    (hoş bunuda beceremedikleri zamanlar oldu)
    Form ile sonuçlar çabuk -tarafsız şekilde elde edilir.

1.174.000 (birmilyonyüzyetmişdörtbin) kişinin girdiği sınavda yazılı usul ile sınav yapacağız demek için ne içmek lazım acaba ?

Kaldı ki hadi yaptın, bu kağıtları kim ne zaman okuyup puan verip yayınlayacak.

Yada bakan arada x okuldaki y hocayı hocam be asdfgh isimli öğrencinin kağıdını bir daha okusan belki 90 alacaktı demeyecek mi ?

Vallahi bunu da yapmaz diyenin ağzına kürekle vururum.

Bu nasıl mantık arkadaş. Sabah sabah sinir zıplaması yaşıyorum resmen.

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu nasıl bir mantıktır ya ? Ben girdim bu yazılı sınavlara smmm yeterliliği verirken. 7 dersten sınav olduk, 15.000 civarı kişinin girdiği sınavda sonuçlar 3 ayda ancak açıklanıyordu.

Testte objektif bir değerlendirme vardır 5 şıktan 1'i doğrudur.
    (hoş bunuda beceremedikleri zamanlar oldu)
    Form ile sonuçlar çabuk -tarafsız şekilde elde edilir.

1.174.000 (birmilyonyüzyetmişdörtbin) kişinin girdiği sınavda yazılı usul ile sınav yapacağız demek için ne içmek lazım acaba ?

Kaldı ki hadi yaptın, bu kağıtları kim ne zaman okuyup puan verip yayınlayacak.

Yada bakan arada x okuldaki y hocayı hocam be asdfgh isimli öğrencinin kağıdını bir daha okusan belki 90 alacaktı demeyecek mi ?

Vallahi bunu da yapmaz diyenin ağzına kürekle vururum.

Bu nasıl mantık arkadaş. Sabah sabah sinir zıplaması yaşıyorum resmen.
    Mealen, biz kendi halkımızı bize oy verecek beyinsiz kitleyi oluşturmak sürdürmek istiyoruz. Bu işin amacı da bu. Babası annesi bize yakınsa çocuğun cevaplarını doğru kabul ederiz diğer türlü önünü kapatırız. Yeni nesil torpil sistemi hayırlı olsun.

Çapsız vizyonsuz insanlar sırf hitap ve manipülasyon yeteneği var diye lider ve iktidarlar. Ben ülkeyi gerçekten hani samimi duygularla dahi kalkındırmaya çalışıp da başaramadıklarına inanmıyorum. Çünkü 5 yaşındaki çocuğun mantığına sığmayan şeyler yaşanıyor her gün. Bu adamların kendisi dış mihrak ve planları başarıyla işliyor. Emelleri de bizi geriye götürmek.

Sabah sözde bu işlerden sorumlu bakan bir aya bakanlar kuruluna yeni sistemi sunarız diyor. Lan madem saçma da olsa elinizde bir sistem yok niye apar topar kaldırdınız?

Oynadıkları hayatlar, o çocuklar ve aileleri. Üzülüyorum yerlerinde olsam çocuklarım nasıl bir gelecekte yetişmeye çalışacak diye düşünüp kahrolurum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler