Haberlerde milletvekillerine sordular %40 lik zammi akepeli vekiller olmasi gereken, az bile yapilan zamlar fln dediler . Biliyorlar tabi iki gun ah vah denilecek ucuncu gun hicbirsey yokmus gibi devam edilecegini.
ben akp ye oy vermiş biri değilim.. chp yide beğenmem o ayrı benim görüşümü bilenler bilir ..
chp ilede beşiktaşdaki yüksek emlak vergilerinden dolayı sıkıntılıyız.. bir sürü insan şu anda belediye ile mahkemelik ve bu insanların hemen hemen hepsi chp ye oy vermiş chpli insanlar.. istanbulda zaten chp nin iki kalesi varsa biri beşiktaşdır biri kadıköy..
kısaca kafanızda insanları yargılayıp mahkemesini yapıp cezasını kesiyorsunuz ama karşı tarafın konuyla hiç alakası yok..
Neyse sende Welcome to my world ..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Kodumun Melihi bir sen eksiktin yorum yazmayan.
Zam dan dan daha korkunç nedir biliyormusunuz ? Biraz baktım haberlerede hani zam yapılır az veya çok devlet herzaman vatandaşın kanını emer ama bu vergiye tepki verenlere bizim kendi vatandaşımız verdiği tepkiler... Adam tepki vermiş diğeri altına yazmış..
SEN FÖTÜCÜSÜN SEN ÜLKENİN BATMASINI İSTİYORSUN VATAN HAYİNİ
Aga en korkuncu işte budur... Bu gerizekalılığın bu cahilliğin buram buram yayılması.Ve inanın turkiyenin yarısı böyle.. O yüzden kısaca BİZDEN Bİ *** OLMAZ ARKADAŞLAR KEYFİNİZE BAKIN...
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Bu zamdan Osmanlı Tuğra (hangi Padişah'a ait olduğu belli olmayan) çıkartması olan Doblo ve Transit Connect'ler muafmış.
Bu lugat enteresan, bilen bilir, bilmeyen kendi bilir.
Nerden bilelim arkadaşım senin görüşünü, bilen bilir demişsin mesela kim?
Yanlış anlamada ya cümle kurmada sorun yaşıyorsun, yada ne savunduğunu bilmiyorsun..
Yada sırf muhalefet olmak için yazıyorsun.
Yazdıklarını herkes anlıyor ama sen yanlış anlıyorsunuz diyosun, bizi aptal yerine koyuyorsun.
ben daha önceki seçim konularında mhp ye verdiğimi ve mhp ye vermeyi bırakıp hepara verdiğimi hatta hepara kayıt olduğumuzu eski seçim konularında defalarca yazdık hatta bu forumda heparlı başka arkadaşlarda varmış falan filan.. uzun uzun tartışmışdık ayrıca bu forumdan gerçek hayattada görüşdüğüm insanlar benim bakışımı iyi bilir dediğim budur.. kimseyi aptal yerine koyduğumda yok haddimde değil..
bilen bilir derken gene diyorum bilen bilir. bilmem kaç bin kişinin kayıtlı olduğu bir forumda herkesin tane tane tek tek bilmesine tabiki olanak yok..
bilmeyen bile biraz tahmin yürütse bu adam chp ile akp ye oy vermiyorsa mhp tabanlı bir partiye oy veriyordur diye mantık yürütür çok zor değil..
tabi derdin bu değilse sadece kakafoni olsun diye uzatırsın konuyu "nerden biliyim arkadaşım belki işçi partilisin,belki hdplisin belki sp lisin nerden bilelim senin mhp li olduğunu biz" falan filan diye uzatırsın konuyu .. ben uzatmam bana.. tek taraflı bir diyaloğa girersin..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
La bide diyorlar ki önümüzdeki sene geçerli olacak. Ulan mtv 1 ve 6. Ayda ödeniyor diye biri desin şunlara. Aylık ödemeye mi dönüştürecekler acaba? Bak mantıklı geldi
Gayrimeşru çocugun biri çıkıp, 1600cc hacim üzerine 40 az bence 100 yapılmalı dedi, hangi partiye mensup olduğunu tahmin etmek zor değil, kendileri 5000cc araca biniyor, orrrrrrrrrrrrrrman çocukları, neyse sakin değilim.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)