Şaka gibi...
çok geç kalmadı düzeltme geldi bütün araçlar için geçerliymiş zamZam değil zamcık yaptık derlerse ona da şaşırmyacağım artık.
leyleğiz
hahaha 2018i beklemediler bile
2018de alınan araçlarda fiyatına göre extra bir mtv olacakmış
yani hepimiz %40 ödicez
ama 2018den sonra araç alanlar %40 + aracın değerine göre bi miktar ödicek
kararı kim alıyor açıklamayı kim yapıyor yasa ne diyor her şey karışık
neyse arada forumda bazı arkadaşlardan yorum görüyorum böyle konulara ses edemeyince
"inşallah herkes için hayırlı olur" yazıp bir daha konuya post atmaya cesaret edemiyorlar
umarım en çok sizin için hayırlı olur arkadaşlar
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Bir kaç sayfa önce yazmıştım , yine yazayım .
Ocak-Şubat arası sadece taşıt için de değil bütün temel-özel ihtiyaçları kapsayan vergilendirmeler yürürlüğe girdiğinde bu hale bile şükür edilecek .
Reyisin haberi yoktu olayı da güzelmiş xd Reyise sormadan kızına düğün tarihi bile ayarlayamayan bakanlarımız ondan habersiz zam yapacak öyle mi .d.d.dddddd
Ülke yönetimi iyice su koyuverdi , bakanlıkların haline bakın hele... kimin ne yaptığı ,ne yasa çıkaracağı, içeriği hakkında en ufak bilgileri yok genel mantıkla kopyala yapıştır ülke yönetiliyor
İstanbul Muftusu: İstanbul'un En Az 10 Bin Camiye İhtiyacı Var - Mynet Haber
sen avm dik,yeşili yok et,vergiyle halkı becer,sonra bi de cami yetmiyor 10bin daha lazım de(yandaşlarıda zengin et) kültü bilime gelince 0.. okul yok kütüphan yok üniversite yok,mgmsinden kgmsine kadar zaten rezilsin.. Gelecek zifir karanlık..
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
10.000 cami yapılsa her camiden cumaları 1000 lira toplansa
ohhh 10.000.000 ahahaha![]()
Saf dolduruyorsun "kardeş sen niye buraya sıkıştın" lafını duyduktan sonra inancımda olsa camiye giderken bi düşünüyorum resmen.. 10bin cami nedir ya.. evimin dibimde 3 cami var 1'i anca doluyor,cuma günleri zaten "hayırlı cumalar" kitlesi var camide %10u dindar olan kitle dinci değil.E ben ders çalışmakiçin kütüphane arıyorum nerde yok..
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Kocamustafapaşa fındıkzade civarını bilen bilir.. 300 metre arayla camiiler var,
Kızılelmadan cıkarken, sağda akbaba camii, sonra bekirpaşa, sonra alipaşa az ileride ismini bilmediğim bir uzay üssü gibi bir camii, ramazan efendi, sümbülefendi, bunların hepsinin aralığı maksimum 500-600 metredir. en uzak iki cami arası yol toplasan 1.5 km vardır yoktur. He gölgesinde oturacak dogru dürüst bir ağaçlı park yok yürüme güzergahında, samatyanın bp nin karşısındaki polikliniğine giderken fenalaşan teyzelerin orada güneşe maruz kalmadan oturup soluklanabilecekleri bir yer yok, var ama kocamustafapaşa meydanda, orasıda emekli amcalar ve çay-sigara tiryakisi gencler tarafından keyfii işgal ediliyor her gün. Kalp krizi geçiriyorum galiba cok sıcak oturayım şuraya desen yer bulamazsın. Arabanla geçiyorsun, çok sıkıştın, camiiye gireyim dedim mesela, arabnaı koyacak yer yok, ibadetimi yapayım beş dakka dedin, otoparklar harici arabanı bırakabileceğin yer yok, çekiliyor zaten yollar dar *****, çeksinler zaten.
Amaaan..
Bakan Şimşek bugün açıklama yaptı zammın sadece 2018’de satılacak yeni araçlar için olduğunu söyledi sonra düzeltme yaptı sistemi yanlış okumuşuz bütün araçlar için geçerlidir dedi yani bunlar uygulamayı dahi bilmeden iş yapıyorlar ben artık ne diyim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)