Tayyip dayım Saddam'ın son 10 senesini yaşıyor xd
Tayyip dayım Saddam'ın son 10 senesini yaşıyor xd
Kayıt dışı ekonomiyi kayıt altına alsınlar, maaşları gerçekten takip etsinler, alışverişleri kontrol etsinler fişi olmayanlara ceza yazsınlar, trafik polisleri işini düzgün yapsın devlet gelirleri artsın vs.
Hep el altında bulunan, herşeyi bordrolu insanlara devamlı binmesi kul hakkı yenmesidir.
Benden kesilen vergi ile 1 asgari ücretliye verilen %30 zam ödeniyor. Benim ne suçum var?
Şimdi vergi dilimi de artmış.
Yılsonu enflasyonu da tek hane çıkar, ona göre zam yaparlar.
Ver mehteri....
Okumadan imzalamam.....
Bundan 1 yıl önce kdv beyannamesinde satış faturaları vb sayacaksınız bildirceksiniz dedi bu çok akıllı naci,baktı tepki çekti geri aldılar.Daha yeni yine dayattı bu sefer miting yaptık asmmmo olarak yine iptal etti.ben zaten ba bs'de fatura adedi veriyorken bi de bu angaryayı dayatan bir adam nası maliye bakanı olabilir ? Son dönem geçici vergisinden,vergi artışından bu mtv zammına kadar yıllardır olduğu gibi cehalet akıyor.. %30 vergi dilimi dayattığında bunun etkisi tepkisi çok büyük olacak hemde çok..
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Herkes sövüyor bu adamlar kimlerden bu kadar oy alıyor hacılar
Bu arada 2. el araç fiyatları yılbaşından sonra yükselecek mi?
Yiyin bizi, ete para vermeyin.
S..in bizi, g.te para vermeyin.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Bayiden şimdi alsak sonra pahalıya satabilir miyiz bu MTV'yi ?
ÖTV'de zam gelmeden önce araç alma telaşı içine girenler, tepki göstermeyenler böyle mi düşünüyorlar acaba ? Kusura bakmayın ama olacağı buydu. B segment arabaların 100 bine dayandığı güzel ülkemde senelik 1000 lira vergi çıtır çerez geldi yapıştırdılar hemen. Arabanın bir statü olarak görüldüğü ülkemde bunlar az bile.
Sadece MTV değil ek vergi güncellemeleri de şahane !!
Zorunlu haller dışında aracımızı değiştirmezsek, protesto etsek adam akıllı bu kadar rahat milletin sırtına binebilirler mi ?
Biz hakediyoruz bunları vergi borcu sıfırlana bu milletin a... k.. adamların borçlarınıda bize kitlerler böyle..
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Farkina vardiniz mi bilmiyorum ama son haftalarda gundemi Kuzey Irak meselesinden baska bir yone cekmek icin inanilmaz bir baska konularla gundemi mesgul etme cabasi var. Her gun, uzun soluklu tartisilacak baska bisey cikiyor.
Yazik, sirf kendi istikballeri icin sabilerin gelecegiyle bile oynadilar, teog meselesiyle.
Su donemde ilkokul caginda cocugu olana gercekten uzuluyorum, milli degerlerin on planda oldugu, gercek anlamda bir ilkokul egitimi su an ozel universitesi gibi para istiyor.
Bu OTV meselesi de bence hem gundemi mesgul etmek, hem bi nebze "zam geluyo, araba alak simdiden ucuzken" kafasindakiler tesvik etmek hem de ulan yarin boyle bi zam yapsak ne kadar sesi cikar milletin? diye yoklamak diye dusunuyorum.
Her ideolojinin, her fikrin, her insanin bir donemi vardir. Mevcut olanin ise gecmek uzere.
Suraya yazayim, eger ysk nezdinde veya baska bir turlu hile hurda olmazsa 2019 baskanlik secimini alamayacaklar.
"Korkmadık, savaştık"
Cidden üzücü
Aracın değerine göre de vergi çıkaracaklarmış güya. Madem bu kadar meraklısınız harcamalardan vergi almaya; nereden buldun yasası geri gelsin. Başta kendileri olmak üzere herkes harcamasının kaynağını ispatlamakla mükellef olsun. Mali polisin yetkileri arttırılsın. En ufak vergi kaçakçılığına bile hapis yolu açılsın.
Yer mi yoksa kalın mı gelir bazılarına.
Şimdi benim gözümde 18-19 bin tl eden 2008 clio'ma 37bin yazıcam Alacağım 42binlik arabayıda 49a alacağım değişen ne? Hiç bir şey..
Şaka şaka Allah belanızı versin.. Boxer'ımı çıkarıp o koltuğa koysam daha iyi ekonomi yönetir..
Ben kurumlar vergisi hesaplamalarında %20 den %22 ye artış yapıldığında göreceğim umursamayanları. Aracına MTV tahakkuk etse de ödemiyor nasılsa..
Kurumlar vergisini ödemeyince banka hesaplarının askıya alınacağını bilecek ondan sonra ana avrat başlayacak.. O zaman göreceğim..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)