User Tag List

Sayfa 4/35 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
659 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: MTV yüzde 40 artacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tayyip dayım Saddam'ın son 10 senesini yaşıyor xd

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç bir bilgim yok çay demledim onu içiyorum ..
    Süper cevap.. Kucak dolusu tebrikler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    niye şaşırıyorsunuzki bende bunu anlamıyorum. bu ülkenin sabit adam gibi tek geliri benzin ve arabalar.. ekonominin hali ortada ben hiç şaşırmadım .. zaten son 10 yıldır düzenli bir araba alımına teşvikde var yollar köprüler her şey lastik benzin araba üstüne kurgulu..

bir yandan leasing renta car filo araçlarına ulaşım çok kolaylaşdı insanlar artık bedavaya son model hatta premium araçlara biner oldular.. 3 bin tl maaş alan adam 200 bin liralık arabaya biniyor..

devlet şimdi burdan biraz para almış çokmu.. bu işi bu noktaya getirmiş devletse bunun ekmeğinide yiyicek ..
    ben çok mantıklı bulmassam bir işi kafama yatmassa muhalifimdir hep mantığımla hareket ederim ama bu konuda devletin yanındayım çok doğru iş yapıyorlar gayet mantıklı..

iki senede bir sıfır araba alıp eskidi diye değiştiren 50-60 bin kmleri hurda çöp olarak gören bir ülkeyiz .. bu kadar yoğun bir sirkülasyon var arabalarda haliyle devlette bu sirkülasyondan payını alıcak bence çok doğal .. sorun devlette değil sorun bizlerde..
    Kayıt dışı ekonomiyi kayıt altına alsınlar, maaşları gerçekten takip etsinler, alışverişleri kontrol etsinler fişi olmayanlara ceza yazsınlar, trafik polisleri işini düzgün yapsın devlet gelirleri artsın vs.
    Hep el altında bulunan, herşeyi bordrolu insanlara devamlı binmesi kul hakkı yenmesidir.
    Benden kesilen vergi ile 1 asgari ücretliye verilen %30 zam ödeniyor. Benim ne suçum var?
    Şimdi vergi dilimi de artmış.
    Yılsonu enflasyonu da tek hane çıkar, ona göre zam yaparlar.
    Ver mehteri....
    Okumadan imzalamam.....

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gelir vergisi üçüncü dilimi de %27'den %30 oluyormuş.
    Tam bordrolulara bir darbe daha, asgari ücret fahiş artış silsilesinden sonra.
    Bundan 1 yıl önce kdv beyannamesinde satış faturaları vb sayacaksınız bildirceksiniz dedi bu çok akıllı naci,baktı tepki çekti geri aldılar.Daha yeni yine dayattı bu sefer miting yaptık asmmmo olarak yine iptal etti.ben zaten ba bs'de fatura adedi veriyorken bi de bu angaryayı dayatan bir adam nası maliye bakanı olabilir ? Son dönem geçici vergisinden,vergi artışından bu mtv zammına kadar yıllardır olduğu gibi cehalet akıyor.. %30 vergi dilimi dayattığında bunun etkisi tepkisi çok büyük olacak hemde çok..
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu günde sövdüm çok şükür

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabam yok beni baglamaz bide sunuda belirtmek istiyorum ki ben hep 50 liralik aliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bundan 1 yıl önce kdv beyannamesinde satış faturaları vb sayacaksınız bildirceksiniz dedi bu çok akıllı naci,baktı tepki çekti geri aldılar.Daha yeni yine dayattı bu sefer miting yaptık asmmmo olarak yine iptal etti.ben zaten ba bs'de fatura adedi veriyorken bi de bu angaryayı dayatan bir adam nası maliye bakanı olabilir ? Son dönem geçici vergisinden,vergi artışından bu mtv zammına kadar yıllardır olduğu gibi cehalet akıyor.. %30 vergi dilimi dayattığında bunun etkisi tepkisi çok büyük olacak hemde çok..
    %30 tepki mepki yaratmaz. Kim bordrosuna bakıyor. Kaynar gider..... Yıllık gelirin 70k ila 110k TL arasında etkileniyor......
    Daha üstü zaten %35.......
    Okumadan imzalamam.....

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kayıt dışı ekonomiyi kayıt altına alsınlar, maaşları gerçekten takip etsinler, alışverişleri kontrol etsinler fişi olmayanlara ceza yazsınlar, trafik polisleri işini düzgün yapsın devlet gelirleri artsın vs.
    Hep el altında bulunan, herşeyi bordrolu insanlara devamlı binmesi kul hakkı yenmesidir.
    Benden kesilen vergi ile 1 asgari ücretliye verilen %30 zam ödeniyor. Benim ne suçum var?
    Şimdi vergi dilimi de artmış.
    Yılsonu enflasyonu da tek hane çıkar, ona göre zam yaparlar.
    Ver mehteri....
    ülkeyi ben yönetmiyorum bana değil bunu başdakilere bizi yönetenlere söyleyin ben mevcut durumu kendi fikrim bakış açımla elimde çayım analiz ediyorum ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

hyper35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes sövüyor bu adamlar kimlerden bu kadar oy alıyor hacılar

Bu arada 2. el araç fiyatları yılbaşından sonra yükselecek mi?

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az bile , ben erdoğanın yerinde olsam %500 yaparım. nasıl olsa kimse itiraz etmeyecek , edeninde sesi kesilecek.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beter olsun bu millet. her millet hak edildiği şekilde yönetilir. Bizde bunu hak ediyoruz işte. Kurunun yanında yaşta yanıyor.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yiyin bizi, ete para vermeyin.
    S..in bizi, g.te para vermeyin.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

Wromm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayiden şimdi alsak sonra pahalıya satabilir miyiz bu MTV'yi ?

ÖTV'de zam gelmeden önce araç alma telaşı içine girenler, tepki göstermeyenler böyle mi düşünüyorlar acaba ? Kusura bakmayın ama olacağı buydu. B segment arabaların 100 bine dayandığı güzel ülkemde senelik 1000 lira vergi çıtır çerez geldi yapıştırdılar hemen. Arabanın bir statü olarak görüldüğü ülkemde bunlar az bile.

Sadece MTV değil ek vergi güncellemeleri de şahane !!

Zorunlu haller dışında aracımızı değiştirmezsek, protesto etsek adam akıllı bu kadar rahat milletin sırtına binebilirler mi ?

Biz hakediyoruz bunları vergi borcu sıfırlana bu milletin a... k.. adamların borçlarınıda bize kitlerler böyle..
    'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Farkina vardiniz mi bilmiyorum ama son haftalarda gundemi Kuzey Irak meselesinden baska bir yone cekmek icin inanilmaz bir baska konularla gundemi mesgul etme cabasi var. Her gun, uzun soluklu tartisilacak baska bisey cikiyor.

Yazik, sirf kendi istikballeri icin sabilerin gelecegiyle bile oynadilar, teog meselesiyle.

Su donemde ilkokul caginda cocugu olana gercekten uzuluyorum, milli degerlerin on planda oldugu, gercek anlamda bir ilkokul egitimi su an ozel universitesi gibi para istiyor.

Bu OTV meselesi de bence hem gundemi mesgul etmek, hem bi nebze "zam geluyo, araba alak simdiden ucuzken" kafasindakiler tesvik etmek hem de ulan yarin boyle bi zam yapsak ne kadar sesi cikar milletin? diye yoklamak diye dusunuyorum.

Her ideolojinin, her fikrin, her insanin bir donemi vardir. Mevcut olanin ise gecmek uzere.

Suraya yazayim, eger ysk nezdinde veya baska bir turlu hile hurda olmazsa 2019 baskanlik secimini alamayacaklar.
    "Korkmadık, savaştık"

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabunsuz

Abacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cidden üzücü

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın değerine göre de vergi çıkaracaklarmış güya. Madem bu kadar meraklısınız harcamalardan vergi almaya; nereden buldun yasası geri gelsin. Başta kendileri olmak üzere herkes harcamasının kaynağını ispatlamakla mükellef olsun. Mali polisin yetkileri arttırılsın. En ufak vergi kaçakçılığına bile hapis yolu açılsın.

Yer mi yoksa kalın mı gelir bazılarına.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi benim gözümde 18-19 bin tl eden 2008 clio'ma 37bin yazıcam Alacağım 42binlik arabayıda 49a alacağım değişen ne? Hiç bir şey..

Şaka şaka Allah belanızı versin.. Boxer'ımı çıkarıp o koltuğa koysam daha iyi ekonomi yönetir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kurumlar vergisi hesaplamalarında %20 den %22 ye artış yapıldığında göreceğim umursamayanları. Aracına MTV tahakkuk etse de ödemiyor nasılsa..

Kurumlar vergisini ödemeyince banka hesaplarının askıya alınacağını bilecek ondan sonra ana avrat başlayacak.. O zaman göreceğim..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler