User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
83 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Kenan Sofuoğlu kaza geçirdi,

aga81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşAllah en kısa zamanda tekrar ıyıleşır ve Ülkemızı temsıl etmeye devam eder.
    Alıntı ErHaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arabaya şenolun eli değdiyse o araba olur kardeşim..
    USTAM DEMİR GARAJ DÜZCE
    SARAY EKMEK VE UNLU MAMULLERİ HİPERMARKET...

evolution_9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sporcuysan sporcu kimliğinle tanınacasın sewileceksin yada her ne işi yapıyosan yaptığın işle bi sporcunun, müzisyenin, sanatçının siyasetle adının geçmesi hiç doğru değil böyle olunca halkın adamı olmaktan çıkarsın kenan ın yaptığı gibi. bu olaylar eskiden hiç yoktu kimse ben şu partiliyim demezdi tv ye çıkıp. Şimdiki hukumet zamanında çıktı bu olaylar halkın sewdiği kişileri çıkarıp tv akp propagandası yaptırmak.
    evox

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vatan severiz diyen yok veya %51 için vatan haini demeye gerek yok. İnsan yaşayışıyla belli eder ne olduğunu. Kenan sofuoğlu madem milli sporcu maddem bu ülkeyi temsil ediyor niye misafir plakalı lüks ferrari ile geziyor vergi ödemek vatanseverler için bir görev değilmi. Veya temsil ettiği ülke için millet için vergi ödemez bakınız. Misafir plakalı 488i
    http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResi...mf6582104.Jpeg

Veya hangi Milli sporcu ülkesini temsil ettiğini bilipte evinin üçüncü kattından havuza atlayıp kendini sakatlar.
    Kenan Sofuoğlu 3. kattan atladı, hastanelik oldu

Veya hangi Milli sporcu ülkesinin yasalarına hakimlerine savcılarına hepsinden önemlisi cumhur başkanına güvenmeyip bizzat kendi terör örgütü üyesi hakan şüküre karşı halkı yasa dışı olan linç etme eylemi için proveke edecek sözler söyler.
    Kenan Sofuoğlu’ndan Hakan Şukur’e cok sert sozler - Son Dakika Haberler

Gerçek Milli sporcular Sinan Şamil Sam gibi veya Naim süleymanoğl gibi adamlardır. İkisinide bu zamana kadar ne solcu ne sağcı eylemlerde gördüm. Veya iktidar yanlısı veya iktidar karşıtı bir paylaşımını gördüm. Ama bu adamlar Milli sporcu olmanın bedelini ağır ödüyorlar biri organ bağışı için sıra beklerken öldü diğeri ise hastahanede yaşam savaşı veriyor. Kenan sofuoğlu için sağlık bakanlığı hatta Cumhurbaşkanlığı bile harekete geçti. Naim süleymanoğlunun da Sinan şamil samında hayatları boyunca hattaları iktidar yanlısı olupta rant kazanmamaları oldu
    Adam milli sporcu peygamber değil , sırf cevap vermek için yazmayın allah aşkına

Geçici plakada ise yasal olarak bir yanlış yok , hak tanınmış adam biniyor , benimde imkanım ve vaktim olsa uğraşmaya bende binerim geçiciye. Adam vergi kaçırmıyor verginden ''kaçınıyor'' devletin sunduğu haklar doğrultusunda.

Neyse ben daha cevap vermeyeceğim , zira ben başka bir şeyden bahsediyorum , bakış açıları farklı.
    .

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı misery1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siyasi görüşü iyidir kötüdür şudur budur bilemem de bu adam sonuçta Toprak'ı, Harun'u Öncü ikizlerini yetiştiren ve yetiştirebilecek tek kişi. Hareketleri davranışları memleketlim olmasına rağmen bana da bazen çok garip geliyor ancak Türkiye'de profesyonel anlamda motosiklet sporunda bu adamdan başka kimse yok. Varsa da haberim yok.
    söyledikleriniz ters olmuş desem toprak ile sofuoğlunu aynı pistte yarıştırın sofuoğlu diye biri kalmaz o kadar iyiydi motogp ye neden giremiyor biraz araştırırsanız sofuoğlunun hangi klasmanda olduğunu görürsünüz zaten o köprüdeki hız rekoru dediklerini youtubede kaçtane video var aynı motoru sen al sende rekor kır nerde kaldı sofuoğlunun farkı?
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    severiz sevmeyiz o ayrı da, en azından insani durumlarda bir geçmiş olsunu esirgememek lazım... şu anda karşımda da olsa hastayken siyaset tartışmam kalkmasını beklerim ki çatır çatır tartışalım, geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir biz de eleştiri yapmaya devam ederiz...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam milli sporcu peygamber değil , sırf cevap vermek için yazmayın allah aşkına

Geçici plakada ise yasal olarak bir yanlış yok , hak tanınmış adam biniyor , benimde imkanım ve vaktim olsa uğraşmaya bende binerim geçiciye. Adam vergi kaçırmıyor verginden ''kaçınıyor'' devletin sunduğu haklar doğrultusunda.

Neyse ben daha cevap vermeyeceğim , zira ben başka bir şeyden bahsediyorum , bakış açıları farklı.
    Cevap vermek için yazmadım bayrağımızı dalgalandırıyor milli sporcu vs dediklerine karşılık milli sporcunun yaptıklarını yazıyorum bizim için milli sporcu sayılmıyor. Milli sporcu sayılıcak kıriterleri bellirttim. Konu geçici plaka değil sizin milli sporcunun misafir plakalı aracı "MA" plaka.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevap vermek için yazmadım bayrağımızı dalgalandırıyor milli sporcu vs dediklerine karşılık milli sporcunun yaptıklarını yazıyorum bizim için milli sporcu sayılmıyor. Milli sporcu sayılıcak kıriterleri bellirttim. Konu geçici plaka değil sizin milli sporcunun misafir plakalı aracı "MA" plaka.
    Milli sporcu kriterleri ,

1- balkondan aşağı atlamamak
    2- MA plaka arabaya binmemek

bu mu yani çok komik.

Ona bırakın da gençlik ve spor bakanlığı karar versin siz değil. Demogojiden öteye geçmez şu yazdıkların. neyse son postum bu bunuda eksileyin bol bol
    .

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

bu mu yani çok komik.

Ona bırakın da gençlik ve spor bakanlığı karar versin siz değil. Demogojiden öteye geçmez şu yazdıkların. neyse son postum bu bunuda eksileyin bol bol
    Allaha bin şükür kimsenin malında gözüm yok. Neden sevilmediğini anlatmaya çalışıyorum ama sanırım sizin müvekkiliniz toz kondurmuyorsunuz. Benim milli sporcum değil şahsen sizin milli sporcunuza karışmam. Vergi kaçıran milli sporcu
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun,

bu ülkenin insanları onu kucaklamışken o insanları parsel parsel ayırmasaydı keşke.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bu mu yani çok komik.

Bakanlığa bırakalım da dopingcileri başımıza musallat etsin değil mi. Sahi, doping yapan sporcu müsveddelerinin aldığı altınlar noldu. Hesap soran var mı. İki yalakalık yaparlar, unutulur gene. Haram olsun.

chevelle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vergiden ''kaçınmak'' derken?

srknzfr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gram üzülmedim. yarın başıma herhangi bir şey gelirse bu ve bunun gibiler de benim için üzülmesin. ödeşmiş oluruz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu adam nerenin vatandaşı ? Nasıl MA plaka araba alabiliyor ? Ayırca bu adamın yabancı plaka G500ü de var. Alman vatandaşı falan mı

sekizsilindir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ferro kaynanasinin hediyesi, bir ihtimal Hollanda plakalı çıkmıştır, o da MA olarak kullaniyordur diye düşündüm..
    group b ___

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arda35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakanlığa bırakalım da dopingcileri başımıza musallat etsin değil mi. Sahi, doping yapan sporcu müsveddelerinin aldığı altınlar noldu. Hesap soran var mı. İki yalakalık yaparlar, unutulur gene. Haram olsun.
    Federasyon başkanı oldular daha ne olsun
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu adam milli sporcu değil ki nereden çıktı bu milli sporcu lafı. türk takımıyla mı yarışıyor türkiye adına mı yarışıyor türk markasıyla mı yarışıyor ne yapıyorda milli sporcu oluyor? sadece türk olduğu için milli sporcu mu şimdi bu adam. o zaman hepimiz milliyiz. bende milli esnafım mesela

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamin siyasi gorusu neyse ne , benim ulkemi boyle yerlerde birinciliklerle temsil ediyor, bunun icinde canini ortaya koyuyorsa gurur duyarim. Ebesi kayinvalidesi hanimi vs ydisi vatandasidir onlar almistir vs isine gelmistir ucuza almistir, siz fis kestirmeden hic mi mal almadiniz kdv den yirtalim diye hayatinizda

N0M4dh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sekizsilindir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ferro kaynanasinin hediyesi, bir ihtimal Hollanda plakalı çıkmıştır, o da MA olarak kullaniyordur diye düşündüm..
    yengenin üstünedir, bende annemin üstüne aldım sorun yok 1. derece akrabalar kullanabiliyor.

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kac bilgiyi duzeltmek lazim...

Naim Suleymanoglu da siyasete atilmaya calisti ama olmadi... Yanilmiyorsam Anap yada DYP ile denemek istedi ama olmadi... MHP ile resmi olarak siyasete atildi, basarili olamadi...

Mesela Turkiye'yi kucaklayan 3-5 insandan birisi olan Baris Manco'da siyasete atilmaya calisti sag bir partiden... Ama solcular onu aforoz etmedi...

Kilit nokta... Kullanilan dil! Yarini dusunmeden kullanilan dil! Ayristiran dil...

Yabanci plaka vs olaylarinda elestrimiyorum. Kanuni bir hak varsa kullanilir... Soylemleri ile eger tezat olusturmussa, o noktada elestirilmesi elbette ki normal fakat sonuc olarak kanunsuz degilse diyecek bir seyimiz pek kalmiyor...

Bu ayristirici siyaset nereye gidecek bilemiyorum...

Klasiktir... Once dis tehdir uzerinden savas denenir...

Yetmezse ic savas koruklenir...

Bir sporcunun kazasi ile ilgili olarak bu sayfalarda bize bunlari yazdirmak durumunda birakan siyasetcilerin Allah belasini versin...
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler