kusura bakmayın arkadaşlar gerçekten genellemek gibi niyetim yoktu, nacizane yaşadıklarımdan çıkarımlarımı paylaştım. konuda saptı zaten. gara esikibinede, borbetli doğanada hem cam, hem egzoz serbest olsun.
kusura bakmayın arkadaşlar gerçekten genellemek gibi niyetim yoktu, nacizane yaşadıklarımdan çıkarımlarımı paylaştım. konuda saptı zaten. gara esikibinede, borbetli doğanada hem cam, hem egzoz serbest olsun.
turbocuk istiyoruz
Beyler legal olup olmadigina konusarak karar veremezsiniz alakasiz ornekler de kimseyi hakli yapmaz...
Bir mal ulkemize gumruk mevzuatina uygun gelmis mi? Cam filmi diye beyan edilmis mi?? Kdv si kkdf si ulkrsine gore gumruk vergisi iviri ziviri odenmis mi??? O mal artik faturali olarak satilabilir uygulanabilir...
Ankaradayım , 1-2 hafta daha denetimler bu şekilde sıkı olursa sökmeyi düşünüyorum bende..
Güzergahım üzerinde hiç uygulama olmuyor ama rahat gezebilmek lazım![]()
Aracında cam filmi kullanması gereken sürücüler illaki vardır. Lakin bu insanımız her şeyin bokunun çıkarıyor, adam gidiyor sıfır araç alıyor en koyusundan cam filmi bide bir havalar sanırsın mit ajanı, tabi bir de apaçi tayfa var bunlar daha ***.
Bana göre iyi olmuş bu cezalar, belki millet akıllanır biraz.
Nasrettin Hoca olayına dönmüş, birileri sosyal medya üzerinden gaz vermiş, eyleme iki kişi gitmiş![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Adam gibi konuşmayı beceremeyip hakaret edeceksen, et sıkıyorsa
Adam yerine koyduk seni, adam gibi anlattık satın aldığın her malın kullanım yerlerinin tanımlanmış olduğunu. Salt bir şey legal olarak satılıyor diye her yerde kullanma hakkın olmadığını. Fazla gelmiş belli ki adam gibi anlatmak
Zamanın değerliyse laga luga yapma, uza
Konu Evrenoz tarafından (30-10-2017 Saat 09:29 ) değiştirilmiştir.
Eşim kullandığı zaman trafikteki hanzolar bakmasın 2 numara film var bizde.
Hb araç olduğu için kullananlar bilir far seviyesi yüksek araçların ışığı komple içeride oluyor birde saçma sapan xenon varsa sisleri açıksa 4 far 3 aynada 12 tane ışık gözünüze giriyor.
Bebek yolda güneşten korumak lazım vs.
Durum ciddiyetini korursa bende filmleri söküp perde takacağım. Örnek ürün;
Volkswagen Polo 9n3 2003-2009 Bod Perde - n11.com
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
İşte sorun da bu zaten. Neden yasak? Bu kadar katı olmaması gerekiyor.
Keşke dediğin gibi olsa... Eğer öyle olsaydı AVM'lerin içinde polisler ellerinde fotoğraf makineleriyle gezip filmli araçların fotoğraflarını ve plakalarını çekmezlerdi. Memura sorduk "Film yasak, ceza yazıcaz" dedi.
M50b30 - Bumblebee...
bende ruhsata işli olmamakla birlikte aracı sıfır alırken bayinin takmış olduğu 2 numara filmler mevcut 1-2 defa denetime girdim ama çok şükür ceza ya da herhangi bir yaptırımla karşılaşmadım. Son zamanlarda yasak fazlasıyla gündeme geldiği için şimdi nerede çevirme görsem tedirgin oluyorum. Yakalayıp sök dese sökerim ama direk 427 TL ceza yazarsa bu üzücü olur.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Ne güzel buralarda o kdar sıkı değil söktürmem dememin üzerine ankarada işimin çıkması ?
Haftaya ankaraya gidip döneceğim ama uygulamaların sıklığı gözümü korkuttu. Hangi güzergahlarda sıkı denetimler var? Yada en garanti söktürüp gitmek ama hiçte içime sinmiyor.
Ankaradaki arkadaşlardan net bir bilgi var mı?
Yarım saat önce çevirmeye girdik Mersin/Mezitli istikametinde , arkadaşımın aracı seat leon stock sadece cam filmi var . Evraklara baktı film mi diye sordu söyledik , kısa zamanda söktürün görüşe engel durumlarda cezai işlem uygulanır gençler dedi . Hayatımda ilk defa bu kadar anlayışlı ve samimi bir polisle karşılaştım biraz da muhabbet etsek yaz abi seni mi kıracaz dicektim![]()
Cuma günü Antalya’dan İstanbul’a oradan Ankara’ya geçicem hanımın arabasıyla .Filmleri söksem mi diye kara kara düşünüyorum. Antalya da zindan filmli şirket aracımla bi sıkıntı yaşamadım henüz
07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)