ceza kesmeden önce uyarsalar? 2. yakalamada ceza kesseler daha güzel olmaz mı? Hem milletin canı yanmaz hemde polisimiz küfür yemez.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
bizim ev giriş katı.Balkonda cambalkon var.Film çektirmiştik en koyusundan.Ceza yermiyiz acaba(((
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Cam filmine taktıkları kadar xenonlu arabalara taksalar keşke
Muayeneden hellalarla geçtinmi tamam trafikte istediğin gibi dolaşabilirsin hangi mantıkla dolaştırıyorsun acaba direk kör ediyor adamı
Dip basıp, zindan film çekilmiş. Düz boru, çakma varex, V3 jant ile tamamlarsanız harika olur![]()
araçlarında film bulunan araçlar için 3ay süre tanındı diye bi alt yazı okudum ntv de biraz önce ama konu hakkında bilgisi olan var mıdır?
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
![]()
![]()
kenan evren zamanında da kenan evrene bişi diyemedikleri için bakanlara söverlermiş
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Şöyle bir haber girilmiş ancak ne derece doğru?
Kaynak : Araclarda Bulunan Cam Filminin Sokulmesi İcin 3 Ay Sure Tanındı
![]()
Güncel, yukarıdaki haberle ilgili bilgisi olan var mı?
Kaynak bitti kaynak yaratılıyor. adamlar 1 sene önce serbest bıraktılar herkes yaptırdı. şimdi yasak dediler kimse söktürmüyor.209 liradan ceza toplamaya başlayacaklar. dün evin aboneliklerini üstüme geçirmek için Dask yaptırdım. herkese mecbur tutuyorlar. zaten 2018'te zorunlu hale gelecekmiş. sigortacıma bari düzgün bir fimadan yap dedim. abi bişi farketmiyor dedi. poliçenin %5'i sigorta şirketine diğer kısmı devlete gidiyormuş. ancak herhangi bir depremde sigorta şirketi hasar ödemiyor. devlet güvencesindeymiş. devlet ödeyecekmiş.düşünebiliyormusunuz çok büyük bir deprem olsa bu adamlar para ödermi? yastık altındaki altınlardan sigortalara trafik cezalarına kadar herşeye asılıyorlar. verin mehteri..
komançero garage
linke baktıktan bi süre sonra facede denk geldi
Cam filmine 3 ay süre!
🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)