çok fazla tepki oldu.. Ben sökmüyorum 1500 -2000 liralık ömür boyu garantili meguiars filmim var kıyamıyorum.. Bence beklemek lazım tepkiler yüzünden yakın zamanda geri çekebilirler.
Printable View
10 aractan 9 u cam filmli milletin canı yandıkca tepki artar bu is eskiye doner diye dusunuyorum
Bu iş iyicene canımı sıkmaya başladı orda polis var mıdır burda polis var mıdır diye arabaya binemiyoruz 50-100 tllik film degilki sökelim 400-500 tl verdik yazık günah..
Açılın, yenisi geldi.
150 bin vermiş, cam filmi de takarmış warex de açarmış. Çünkü para verdi.
http://www.youtube.com/watch?v=Dh7BLSy6RPQ
Yok,yeni değil izledik biz bu arkadaşı.
Farz et ki tayfa..
150 200 e cam filmi sokülür yazıyorlar. Bunlar devletin ajanı mi . Siz 150 200 e cam filmi çeken adamlardiniz. Demontaj bedeli bu mudur . Ayıp yazık gunah
Arabada kimse onu gormesin istiyor ve cam filmi takiyor ama tenteyi aciyor.
Kafalar piril piril yeminle.
ben de asla sökmem diyenlerdendim ama sanırım şuan sadece inat yapıyoruz. Tüvden de yasaklandı eninde sonunda ya ceya yiyip yada yemeden sökecez gibime geliyor biraz daha direneyim bakalım neler olacak
Mersin'de bu kadar Suriye'linin arasında karılarını kizlarini cam filmsiz arabayla sokağa çıkarsınlar da görelim bakalim yasakcilari. Her gün kaç kişi sıkıştırır takip eder görürler. Ertesi gün zindan spec filmle gezmezlerse bende bir şey bilmiyorum.
Yılbaşından sonra sertifikalı film dedikoduları geldi kulağıma ne derece doğru çıkar bilmiyorum ama filmsiz arabadan nefret etmeme rağmen dün gidip söktürdüm, uğraşamam kimseyle, akvaryum gibi geziyorum içim rahat değil ama en azından kafam rahat çevirme kovalamayı bıraktım.
Abi arkadaşınız mersinin neresinde ceza yedi. Otobandan aşağı karayolları müdürlüğünün oraya sıkıntısız atsam kendimi yeter. :)
Bu arada bu cezalar ve ağır kusur ile tüm arabalardan filmleri temizleyip sertifikalı film işini piyasaya sürecekler gibi geliyor bana.