Arkadaşlar şuan yapabileceğimiz en iyi şey "kampanyayı imzalamak" lütfen aşağıdaki siteden destek verdiğimiz bu duruma sizlerde imzanızı atınız.
TIKLA DESTEK OL
valla tepkiler ciddi büyüyor. Bu arada spor egzoz ve varex tarzı egzoz satan esnafa da ceza gelecekmiş gibi bir durum duydum bu doğru mu?
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Mecbur söktürcez hadi söktürürken reziztansı bozduk diyelim çözümü var mıdır yoksa cam değişimi mi ?
90's
Sorma kiralar nedeniyle evlenince Sancaktepe'de bir sitede ev tuttuk eşimle. Site içi güzelde siteden çıkınca mevzu değişiyor. Teksas resmen. yazdan beri her Cumartesi etrafta düğün vs var devamlı silah sesleri geliyor. Fuhuş zaten gırla. Nerede kuytu köşe bir karanlık var camları buğulu araba var. Çok enteresan yerler buralar. Doğduğumdan beri Bostancı'da yaşayıp şimdi buralarda olmak zorluyor adamı.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
memlekette güvenlik diye bir şey yok ki. adamlar teröristlerin peşini bırakıp arabaların peşine düşmüşler. amaç tamamen belli. bütçeye katkı sağlamak adı altında cepleri doldurmak. yiye yiye doymadılar. diyanete para yetmiyor. adamların yıllık bütçesine bir bakın. bu parayı ne yapıyorlar? adam hacı hoca diyorsun ama herkesten çok götürenler var. işte böyle insanlardan ve buna inanan kerizlerden dolayı memleketin hali ortada.
Pazar günü otoban çıkışında izmirde polis çevirdi. Memur bey sağolsun insan çıktı. Ehliyet ruhsat kontrolünden sonra yeni yasa geçti cam filminin 400 lira cezası var sök bunları şimdilik yazmıyalım dedi yolladı.
Gittim söktüm *** gibi oldu.
Everyday I ** çapuling...
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
43R kodlu camlar fabrika çıkışlı karartılmış olduğu için ceza yazılmadığı söylenmekte 2001 corsada karartılmış cam var ama değerler baya düşük ve sonradan filmli şimdilik sökmeyi düşünmüyorummtvde tepki gösterildiğinden geri adım attılar filmede tepki gösterilmeli 2018 yılında 3.5 milyar trafik cezası hedeflendiği için bu seferde senin arabanın jantı neden dönüyo diye ceza yazarlar
( trafikteki otomobil başına 300 tl ceza düşüyor.)
🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷
ülkede teröristler öyle türedi ki...
biz çocukken terör olayı olduğunda kahrolsn pxx denir devam edilirdi şuan örgütü bulmak 1 hafta sürüyor buldukları örgütte hemen kesin doğru olamayabiliyor.
o yuzden terörün uğraşılır hali kalmadı şuan sayın desem az haber izleyen kişi 6-7 örgüt yazar.
bu nedenle cam filmi falan daha kârlı oluyor 427tl güzel para. film mi var kes yolla 427tl
bi ara ceza yazan polise kota prim en iyi memur seçilme ile bağlantılı ek gelir haberleri okumuştuk eğer oda yürürlüğe girdiyse uygulamalar dahada kuvvetlenir.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
neden sadece ankara ? ıstanbul gayet rutin,hatta önceki postlardada belirtilmiş.Cumartesi geceleri özellikle etilerde akmerkezin arkasında full çevirme olurdu.Şimdi memur falan yok ortada.
Ankara Trafik Radar (@ankara_cevirme) on Twitter
dun ankara'da sekiz yerde uygulama varmış, cam filmini ankaraya özel kaldırdılar galiba.
bu aralar arabayı çıkartmamak en iyisi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)