User Tag List

Sayfa 14/51 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
969 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: Cam filmi tekrar yasaklandı.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hndcrx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu filmler söküldükten sonra noluyor bir de aracı trafiğe götürüp gösteriyor muyuz?
    yoksa cezası mı ödeniyor sadece?
    ben daha once yemiştim , benim bolgeme trafik denetleme a bolge amirliği bakıyordu araçla gittim men kaltırtım ama filmleri sokmeden gittim ben bakmadılar bile araca

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben daha once yemiştim , benim bolgeme trafik denetleme a bolge amirliği bakıyordu araçla gittim men kaltırtım ama filmleri sokmeden gittim ben bakmadılar bile araca
    aslında senin yaptığın cezayı ödeyip gideceksin,o sırada gidip bakalım derse söküleceğini bilmiyordum diyeceksin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oto cam filmi diyorsunuz da bunu neden oto diye kısıtlıyorsunuz ki? Dükkan camına da uygulanabiliyor, ev camına da, katlanır balkon camına da. Adam dükkan açmıştır, camcıyla anlaşmıştık konut için çalışıyordur, kimse bişey diyemez. Örnek verirken karıştırmamak lazım.
    Evet devletin denetim eksiklikleri var. Adam cam filmi/folyo kaplama üzerine dükkan açmış, 4bın TL her ay kira ödüyor, 2bın TL si sözleşme gerisi elden. Aylık kestiği faturadan cirosuna bakıyorsun kirasını karşılamıyor ama 3 yıldır dimdik ayakta duruyor, batmıyor. İşte bizim devletimiz bunları sorgulanıyor. Bu sıkıntı sadece cam filmcılerınde değil tüm sektörlerde zaten var.

Takanın suçu yok demek ne kadar doğru bilmiyorum. Benim elimde fatura var, aracının plakasına kesilmiş cam filmi uygulaması faturası var. Adam yasak bir uygulamaya fatura kesebiliyor, bu doğru mu şimdi? Pistte kullanıyorum aracımı demek ne kadar doğru? Hele ki o aracın trafik sigortası, vergisi vs. odenıyorken..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evrenoz yukarıda yazdıklarına genel olarak katılmakla beraber biraz farklı düşüncelerim de var. Demişsin ki sokakta silah da satılıyor bıçak da; haklısın her 2 side satılıyor lakin bunları sen
    yasal bir satıcıdan alıp cebine koyarsan nasıl kullanılacağının sorumluluğu sana ait olur. Amma yasadışı bir satıcıdan alırsan satıcının da sorumluluğu olur. Şimdi gelelim cam filmine; cam filmini bir mağazaya girip, satın alıp, cebine koyup evde uygulamasını yapmıyorsun. satın aldığın yerde - bugun bile ostimde faturasını alarak- uygulamasını yaptırıyorsun. yani satıcı aslında arabaya cam filmi uygulamasının yasak olduğunu bile bile senin arabana cam filmini yapıştırıyor. şimdi bana satıcı senin nasıl kullanacağını bilemez lafın inandırıcı gelmiyor çünkü satıcı senin arabana cam filmini yapıştırırken yasak olduğunu biliyor. Medeni bir ülkede yaşıyor olsak, inan, her araç sahibine 1 ceza gelirken, yasadışı bir uygulama yaptığı için satıcıya yaptığı her araba için 1 ceza gelir.

silah örneğini uyuşturucuya çevirelim; satmak da yasak kullanmak da yasak.
    Devletin evde bulundurma ruhsati verdigi "YASAL OLAN" ruhsatli silahinizla sokaga cikamazsiniz. Cikarsaniz 6136'ya muhalefetten islem yaparlar size.
    O zaman cikip MKEK bize ruhsat tipi sormadi, satin alma belgesiyle sattilar diyemezsin.
    Bir malin satisina devlet karismaz, resit olan insanlar yaptiklari eylemlerden sorumludur.
    MKEK'de sana bunu tasiman yasak demiyor.
    Konuyu saptirmaya gerek yok durum budur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu kipa da, bauhaus ta, koctas da cam filmi satıyor. Metre işi gidi alabiliyoruz istediğimiz kadar. Bir malı satmak ile uygulama yapmak bence çok farklı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu nasıl saptırdığımı anlamadım?

Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devletin evde bulundurma ruhsati verdigi "YASAL OLAN" ruhsatli silahinizla sokaga cikamazsiniz. Cikarsaniz 6136'ya muhalefetten islem yaparlar size.
    O zaman cikip MKEK bize ruhsat tipi sormadi, satin alma belgesiyle sattilar diyemezsin.
    Bir malin satisina devlet karismaz, resit olan insanlar yaptiklari eylemlerden sorumludur.
    MKEK'de sana bunu tasiman yasak demiyor.
    Konuyu saptirmaya gerek yok durum budur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte bende bunu söylüyorum aslında oralarda satılan malı alıp eve götürüp yapmak ayrı bir olay, gidip parasını vererek camları film kaplatmak ayrı bir olay. burada bir tek araç sahibine değil yasak olduğunu bile bile kaplayan firmaya da ceza uygulanmalı diyorum.

Alıntı uniquel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu kipa da, bauhaus ta, koctas da cam filmi satıyor. Metre işi gidi alabiliyoruz istediğimiz kadar. Bir malı satmak ile uygulama yapmak bence çok farklı.

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Instagram

Ya su videodan sonra cidden yasaklansin hersey ya, bu millete ne yapsan mustahak...

hakzer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler bakanlıkla görüşme yapılacak ceza tutanağı örneğini özelden atabilecek olan varsa sevinirim. Oto yıkamacılar ve oto aksesuarcıları konfederasyon olarak görüşme randevusu aldılar belki birşey çıkar.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Benim konum değil esrarın tıbbi amaçlı kullanımı, uzmanlığım da yok.
    Dolayısıyla umrumda da değil sen bu örneği verene kadar. Konu zaten bu da değil

Ayrıca Kendi ağzınla diyorsun "satılması belli yerlerde kullanılması dahilinde serbest" diye
    Aynı şeyi ben de sana cam filmi için diyorum. Esrar örneğinde kabul ediyorsun, cam filmi örneğinde işine gelmiyor.
    Esrar alırken dediğine göre tıbbi olduğunu beyan ediyorsun ( belgelidir muhtemelen, devlet öyle demiş herhalde )
    Cam filmi alırken ve taktırırken de devlet beyan zorunluluğu getirmediğinden taktırdıktan sonra kullanacağın yeri senin bilmen gerekiyor

Hadi Ben konu ile de yaşantım ile de zerre alakasız esrar mevzusunu öğrendim de sen konuyla direkt alakalı olan egsos satan yerlere ceza mevzusunu öğrendin mi?

Bu kadar yazıyorsun çiziyorsun alttaki kişiye söyledim sana da söylüyorum
    Git başvur mahkemeye.. Cam filmi satan yer/yerler hakkında işlem yaptırt. Madem haklı olduğunu iddia ediyorsun, ne oturduğun yerden klavye hukukçuluğu yapıyorsun
    Git başvur, biz de sonucu dediğin gibi olursa feyz alalım. olmazsa sen de 1000 defa söyleyerek öğretemediğimizi yaşayarak öğrenmiş ol.

Alıntı levent_s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evrenoz helikopter örneği falan çok saçma olmuş ne alakası var olayı çok yanlış anlayıp örneklendiriyorsunuz app plaka eğer yasak ise niye birisinin app üzerine işyeri olsunki insanlar app yaptırıp evde duvarınamı asacak bıçak örneğini verip duruyorsun bıçağın başka bir kullanım alanı var ama app plakayla başka ne yapabiliyoruzki. Ayrıca bıçağı da üzerinde taşımak yasaktır polis üzerinde bıçak veya başka bir kesici alet yakalarsa işlem yapar bu caydırıcılıktır ama tabiki bıçak satan yerlere yasak getiremezsin çünkü günlük hayatta başka bir kullanım alanı var ama app plakanın ve oto cam filminin yok zaten yasaksa bu adamlar iş yapamayacak ki anlayabiliyormusun? Bıçak alenen satıldığı için kimse ben birini bıçaklasam birşey olmaz baksana herkes satıyor demez ama app de ve cam filminde aynı şey geçerli değil bunlar daha spesifik ürünler. Kısaca tekrar söyleyeyim diyorumki bir uygulama eğer kanunen yasak ise ve başka bir kullanım alanı yok ise (bıçak örneğin için bunu ekledim) bunu satan ya da uygulayan yerlere de bu yasağı iletip oralardan denetimin başlaması lazım devletin anlayışı böyle olmalı bence diyorum. Heryerde serbes ama sokakta cam filmi avı yaman bir çelişki bence.
    Anlayasın diye örneklendiriyorum her satın aldığın şeyi canının istediği gibi kullanamazsın durumunu.
    Bıçaktan örnek veriyorum idrak edemiyorsun, silahtan örnek veriyorum idrak edemiyorsun, helikopter diyorum onu da idrak edemiyorsun.
    APP'ci talep gördü ise dükkanı açar, sana ne? Sen misin parasını veren..
    Talebi yaratan ister kanuna uyar, ister uymaz. APP'ciye ne? O mu sattığı malı her kullananı takip etme mecburiyetinde olan

APP plakanın ve Oto cam filminin başka kullanım alanı var. İlla trafikte kullanmak zorunda değilsin. Pistte kullanırsın, Showlarda, galerinde araç satarken kullanırsın kullanırsın. Gayet de legal. 1000 defa diyoruz hala idrak edemiyorsun. Dolayısıyla legal kullanım yerleri varken senin sıfatın ne ki dükkan açmayacak, devlet bu dükkanı kapatacak diye ahkam kesiyorsun?

Bak bir daha yazıyorum;

Legal kullanım yeri mevcut olan bir malı illegal yerde kullanıyorsun bu senin sorumluluğundur. satıcıyı bağlamaz.

Çok iddialıysan tezinde git başvur mahkemeye. oturduğun klavye hukukçuluğu yapma
    Görelim haklı mısın değil misin.
    Konu Evrenoz tarafından (29-10-2017 Saat 09:11 ) değiştirilmiştir.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Instagram

Ya su videodan sonra cidden yasaklansin hersey ya, bu millete ne yapsan mustahak...
    Keşke biraz daha verip pantalonu tam boy alsaymış. Hangi gezegenden gelmiş arkadaş bu arada honda s2000 arabası o yüzden camda film olmak zorunda.

Harbiden bu kafaya ulaşmak için ne kullanıyorlar merak içindeyim Nereden tutsan elde kalan video,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizinle bu konuyu yazışmaya devam etmeyeceğim çünkü inatla anlatmak istediğimi anlamamakta direniyorsunuz.
    son bir kez yazacağım belki anlarsınız diye sonra yazmayacağım.
    eğer cam filmi taktırmak yasaksa takmakta yasaktır. taktırana ceza veriyorsunuz takana da vereceksiniz. takan kişi ben ne amaçla kullanılacağını bilmiyorum diyerek sorumluluktan kurtulamaz tıpkı tıbbi uyuşturucu kullanımında olduğu gibi. siz tabanca bıçak örneği verdiniz ben uyuşturucu örneği verdim. eğer benim verdiğim örneği konu dışı diyorsanız sizin de verdiğiniz bıçak silah ve hatta helikopterde konu dışıdır.
    neyse dediğim gibi sizinle anlaşamayacağımız için bu konuda yazışmaya devam etmek gereksiz. size iyi günler dilerim.

Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim konum değil esrarın tıbbi amaçlı kullanımı, uzmanlığım da yok.
    Dolayısıyla umrumda da değil sen bu örneği verene kadar. Konu zaten bu da değil

Kendi ağzınla diyorsun "satılması belli yerlerde kullanılması dahilinde serbest" diye
    Aynı şeyi ben de sana cam filmi için diyorum. Esrar örneğinde kabul ediyorsun, cam filmi örneğinde işine gelmiyor.

.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizinle bu konuyu yazışmaya devam etmeyeceğim çünkü inatla anlatmak istediğimi anlamamakta direniyorsunuz.
    son bir kez yazacağım belki anlarsınız diye sonra yazmayacağım.
    eğer cam filmi taktırmak yasaksa takmakta yasaktır. taktırana ceza veriyorsunuz takana da vereceksiniz. takan kişi ben ne amaçla kullanılacağını bilmiyorum diyerek sorumluluktan kurtulamaz tıpkı tıbbi uyuşturucu kullanımında olduğu gibi. siz tabanca bıçak örneği verdiniz ben uyuşturucu örneği verdim. eğer benim verdiğim örneği konu dışı diyorsanız sizin de verdiğiniz bıçak silah ve hatta helikopterde konu dışıdır.
    neyse dediğim gibi sizinle anlaşamayacağımız için bu konuda yazışmaya devam etmek gereksiz. size iyi günler dilerim.
    İdrak edemediğin cam filmi taktırmak yasak değil. Bunu anlamadığın için devamını da anlamayacaksın hiçbir zaman..
    Madde 1:
    Cam filmi ile trafiğe çıkmak yasak..
    Madde 2:
    Cam filmi takanın aracı nerede kullanacağını sorgulama hakkı satıcıya verilmemiş

Uyuşturucuyu satmak zaten yasak, dolasıyla satışı da yasak. Tutmuş bir yerden getirmişsin özel medikal kullanım serbestliği haberini, sanırsın her eczane esrar satabiliyor. Haberin içeriğini okudun mu okumadın mı bilmiyorum ama Sativex isimli esrar özellikleri gösteren ilaç serbest bırakılmış. Öyle eroin, hap map değil izin verilen. Hadi senin örneğinden yola çıkalım; ilaç amaçlı getirdi biri gitti kafa yapsın diye içti.. Ee satan mı suçlu.. Neden ceza alıyor? Sana devletin izin verdiği şartlarla satmış. Aldıktan sonra nerede / nasıl kullanacağın adamı bağlamaz. Çıkıp dükkan önünde sar iç istiyorsan, o satıcıya zerre bir şey olmaz.

Yukarıda başka arkadaş da yazmış, sen gidip bulundurma ruhsatı ile silah aldın.. Taşıma halinde yakalandın.
    Ne diyeceksin? Git satıcıyı da suçla mı diyeceksin. Adama ne senin kurallara uymamandan. O niye ceza alsın? Çık dükkandan sık sağa sola.. Satıcıya zerre ceza gelmez. Ben devletin izin verdiği şartlarla sattım, ne yapacağını bilemem der devam eder hayatına.

Bir daha diyorum haklı olduğundan bu kadar eminsen klavyede estirme, git ara hakkını hukuk önünde
    Ama yapmayacaksın bunu. Çünkü haklı olmadığını, kanunların senin dediğin gibi olmadığını sen de çok iyi biliyorsun
    İşin yok burada laf yarıştırıyorsun haklı olmadığını, dediğin gibi bir şey olmayacağını bile bile..

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke biraz daha verip pantalonu tam boy alsaymış. Hangi gezegenden gelmiş arkadaş bu arada honda s2000 arabası o yüzden camda film olmak zorunda.

Harbiden bu kafaya ulaşmak için ne kullanıyorlar merak içindeyim Nereden tutsan elde kalan video,
    sen trabzonlu olmak ne demek bilir misin? hani derler ya askerlikte mantık yoktur diye. askerlik 15 ay bunlarınki bi ömür
    turbocuk istiyoruz

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben kızmıyorum hiç hatta o s2000e 150k verdiyse hak bile verebilirim
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlar şahinden biraz para bulup s2000 alan kendini dünyanın en zengini sanıp kasım kasım kasılan ama aslında pamuk şekerden hiç bir farkı olmayan s2000 e krom düz boru sona çakma varex koyan insan tiplemeleri.

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunlar şahinden biraz para bulup s2000 alan kendini dünyanın en zengini sanıp kasım kasım kasılan ama aslında pamuk şekerden hiç bir farkı olmayan s2000 e krom düz boru sona çakma varex koyan insan tiplemeleri.
    İşin garip kısmı bazı kesimlerdeki ego , ferrariye , lamboya binen adamda yok

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen trabzonlu olmak ne demek bilir misin? hani derler ya askerlikte mantık yoktur diye. askerlik 15 ay bunlarınki bi ömür

1.si askerlik 12 ay oldu olalıda baya oldu 2.si yaptığınız yorum çok gereksiz 1 tane adam yüzünden tüm trabzonlulara mantıksız demek istediniz heralde ulu orta böyle şeyler söylemeyin tehlikeli olabilir

Olmak zorunda olsaydı fabrika yapardı zaten demek ki zorunda değil ki yapmamış bu arkadaşa birinin bunu izah etmesi lazım ama anlıcağını sanmıyorum

Az önce ön filmleri söktüm bi ara arkalarıda sökcem durup dururken iş almiyalım başımıza

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görünmek istemiyorum rahatsız oluyorum diyor senin o osuruktan teyyare selam söyle o yare egzozunla da çevreye rahatsızlık verme hakkın yok o zaman. Sen gaz çıkaracaksın diye kimse suratını ekşitip kulağını kapamak rahatsız olmak zorunda değil. Ne oluyor bunlara amk ne gtr lı adam böyle ego’lu ne mclaren a binen adam böyle egolu. Bunlar flakka atıyor herhalde ruhsatı aldıktan sonra
    .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler