Oto cam filmi diyorsunuz da bunu neden oto diye kısıtlıyorsunuz ki? Dükkan camına da uygulanabiliyor, ev camına da, katlanır balkon camına da. Adam dükkan açmıştır, camcıyla anlaşmıştık konut için çalışıyordur, kimse bişey diyemez. Örnek verirken karıştırmamak lazım.
Evet devletin denetim eksiklikleri var. Adam cam filmi/folyo kaplama üzerine dükkan açmış, 4bın TL her ay kira ödüyor, 2bın TL si sözleşme gerisi elden. Aylık kestiği faturadan cirosuna bakıyorsun kirasını karşılamıyor ama 3 yıldır dimdik ayakta duruyor, batmıyor. İşte bizim devletimiz bunları sorgulanıyor. Bu sıkıntı sadece cam filmcılerınde değil tüm sektörlerde zaten var.
Takanın suçu yok demek ne kadar doğru bilmiyorum. Benim elimde fatura var, aracının plakasına kesilmiş cam filmi uygulaması faturası var. Adam yasak bir uygulamaya fatura kesebiliyor, bu doğru mu şimdi? Pistte kullanıyorum aracımı demek ne kadar doğru? Hele ki o aracın trafik sigortası, vergisi vs. odenıyorken..
Devletin evde bulundurma ruhsati verdigi "YASAL OLAN" ruhsatli silahinizla sokaga cikamazsiniz. Cikarsaniz 6136'ya muhalefetten islem yaparlar size.
O zaman cikip MKEK bize ruhsat tipi sormadi, satin alma belgesiyle sattilar diyemezsin.
Bir malin satisina devlet karismaz, resit olan insanlar yaptiklari eylemlerden sorumludur.
MKEK'de sana bunu tasiman yasak demiyor.
Konuyu saptirmaya gerek yok durum budur.
Yahu kipa da, bauhaus ta, koctas da cam filmi satıyor. Metre işi gidi alabiliyoruz istediğimiz kadar. Bir malı satmak ile uygulama yapmak bence çok farklı.
Ya su videodan sonra cidden yasaklansin hersey ya, bu millete ne yapsan mustahak...
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Beyler bakanlıkla görüşme yapılacak ceza tutanağı örneğini özelden atabilecek olan varsa sevinirim. Oto yıkamacılar ve oto aksesuarcıları konfederasyon olarak görüşme randevusu aldılar belki birşey çıkar.
Benim konum değil esrarın tıbbi amaçlı kullanımı, uzmanlığım da yok.
Dolayısıyla umrumda da değil sen bu örneği verene kadar. Konu zaten bu da değil
Ayrıca Kendi ağzınla diyorsun "satılması belli yerlerde kullanılması dahilinde serbest" diye
Aynı şeyi ben de sana cam filmi için diyorum. Esrar örneğinde kabul ediyorsun, cam filmi örneğinde işine gelmiyor.
Esrar alırken dediğine göre tıbbi olduğunu beyan ediyorsun ( belgelidir muhtemelen, devlet öyle demiş herhalde )
Cam filmi alırken ve taktırırken de devlet beyan zorunluluğu getirmediğinden taktırdıktan sonra kullanacağın yeri senin bilmen gerekiyor
Hadi Ben konu ile de yaşantım ile de zerre alakasız esrar mevzusunu öğrendim de sen konuyla direkt alakalı olan egsos satan yerlere ceza mevzusunu öğrendin mi?
Bu kadar yazıyorsun çiziyorsun alttaki kişiye söyledim sana da söylüyorum
Git başvur mahkemeye.. Cam filmi satan yer/yerler hakkında işlem yaptırt. Madem haklı olduğunu iddia ediyorsun, ne oturduğun yerden klavye hukukçuluğu yapıyorsun
Git başvur, biz de sonucu dediğin gibi olursa feyz alalım. olmazsa sen de 1000 defa söyleyerek öğretemediğimizi yaşayarak öğrenmiş ol.
Anlayasın diye örneklendiriyorum her satın aldığın şeyi canının istediği gibi kullanamazsın durumunu.
Bıçaktan örnek veriyorum idrak edemiyorsun, silahtan örnek veriyorum idrak edemiyorsun, helikopter diyorum onu da idrak edemiyorsun.
APP'ci talep gördü ise dükkanı açar, sana ne? Sen misin parasını veren..
Talebi yaratan ister kanuna uyar, ister uymaz. APP'ciye ne? O mu sattığı malı her kullananı takip etme mecburiyetinde olan
APP plakanın ve Oto cam filminin başka kullanım alanı var. İlla trafikte kullanmak zorunda değilsin. Pistte kullanırsın, Showlarda, galerinde araç satarken kullanırsın kullanırsın. Gayet de legal. 1000 defa diyoruz hala idrak edemiyorsun. Dolayısıyla legal kullanım yerleri varken senin sıfatın ne ki dükkan açmayacak, devlet bu dükkanı kapatacak diye ahkam kesiyorsun?
Bak bir daha yazıyorum;
Legal kullanım yeri mevcut olan bir malı illegal yerde kullanıyorsun bu senin sorumluluğundur. satıcıyı bağlamaz.
Çok iddialıysan tezinde git başvur mahkemeye. oturduğun klavye hukukçuluğu yapma
Görelim haklı mısın değil misin.
Konu Evrenoz tarafından (29-10-2017 Saat 09:11 ) değiştirilmiştir.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
sizinle bu konuyu yazışmaya devam etmeyeceğim çünkü inatla anlatmak istediğimi anlamamakta direniyorsunuz.
son bir kez yazacağım belki anlarsınız diye sonra yazmayacağım.
eğer cam filmi taktırmak yasaksa takmakta yasaktır. taktırana ceza veriyorsunuz takana da vereceksiniz. takan kişi ben ne amaçla kullanılacağını bilmiyorum diyerek sorumluluktan kurtulamaz tıpkı tıbbi uyuşturucu kullanımında olduğu gibi. siz tabanca bıçak örneği verdiniz ben uyuşturucu örneği verdim. eğer benim verdiğim örneği konu dışı diyorsanız sizin de verdiğiniz bıçak silah ve hatta helikopterde konu dışıdır.
neyse dediğim gibi sizinle anlaşamayacağımız için bu konuda yazışmaya devam etmek gereksiz. size iyi günler dilerim.
İdrak edemediğin cam filmi taktırmak yasak değil. Bunu anlamadığın için devamını da anlamayacaksın hiçbir zaman..
Madde 1:
Cam filmi ile trafiğe çıkmak yasak..
Madde 2:
Cam filmi takanın aracı nerede kullanacağını sorgulama hakkı satıcıya verilmemiş
Uyuşturucuyu satmak zaten yasak, dolasıyla satışı da yasak. Tutmuş bir yerden getirmişsin özel medikal kullanım serbestliği haberini, sanırsın her eczane esrar satabiliyor. Haberin içeriğini okudun mu okumadın mı bilmiyorum ama Sativex isimli esrar özellikleri gösteren ilaç serbest bırakılmış. Öyle eroin, hap map değil izin verilen. Hadi senin örneğinden yola çıkalım; ilaç amaçlı getirdi biri gitti kafa yapsın diye içti.. Ee satan mı suçlu.. Neden ceza alıyor? Sana devletin izin verdiği şartlarla satmış. Aldıktan sonra nerede / nasıl kullanacağın adamı bağlamaz. Çıkıp dükkan önünde sar iç istiyorsan, o satıcıya zerre bir şey olmaz.
Yukarıda başka arkadaş da yazmış, sen gidip bulundurma ruhsatı ile silah aldın.. Taşıma halinde yakalandın.
Ne diyeceksin? Git satıcıyı da suçla mı diyeceksin. Adama ne senin kurallara uymamandan. O niye ceza alsın? Çık dükkandan sık sağa sola.. Satıcıya zerre ceza gelmez. Ben devletin izin verdiği şartlarla sattım, ne yapacağını bilemem der devam eder hayatına.
Bir daha diyorum haklı olduğundan bu kadar eminsen klavyede estirme, git ara hakkını hukuk önünde
Ama yapmayacaksın bunu. Çünkü haklı olmadığını, kanunların senin dediğin gibi olmadığını sen de çok iyi biliyorsun
İşin yok burada laf yarıştırıyorsun haklı olmadığını, dediğin gibi bir şey olmayacağını bile bile..
Bunlar şahinden biraz para bulup s2000 alan kendini dünyanın en zengini sanıp kasım kasım kasılan ama aslında pamuk şekerden hiç bir farkı olmayan s2000 e krom düz boru sona çakma varex koyan insan tiplemeleri.
1.si askerlik 12 ay oldu olalıda baya oldu2.si yaptığınız yorum çok gereksiz 1 tane adam yüzünden tüm trabzonlulara mantıksız demek istediniz heralde ulu orta böyle şeyler söylemeyin tehlikeli olabilir
Olmak zorunda olsaydı fabrika yapardı zaten demek ki zorunda değil ki yapmamış bu arkadaşa birinin bunu izah etmesi lazım ama anlıcağını sanmıyorum
Az önce ön filmleri söktüm bi ara arkalarıda sökcem durup dururken iş almiyalım başımıza![]()
Görünmek istemiyorum rahatsız oluyorum diyorsenin o osuruktan teyyare selam söyle o yare egzozunla da çevreye rahatsızlık verme hakkın yok o zaman. Sen gaz çıkaracaksın diye kimse suratını ekşitip kulağını kapamak rahatsız olmak zorunda değil. Ne oluyor bunlara amk ne gtr lı adam böyle ego’lu ne mclaren a binen adam böyle egolu. Bunlar flakka atıyor herhalde ruhsatı aldıktan sonra
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)