User Tag List

Sayfa 24/51 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon
969 sonuçtan 438 ile 456 arası

Konu: Cam filmi tekrar yasaklandı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bir müddet aracımı kullanmama kararı aldım,muayeneye de 1 sene var,şimdi gidip
    söktürüsem belki sonra bir düzenleme gelir(yasanın değişeceğini sanmıyorum gerçi de).
    Her gün trafikte kullanmak zorunda kalsam söktürürdüm de yatsın şimdilik.

Bakalım zaman ne gösterecek

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hndcrx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bir müddet aracımı kullanmama kararı aldım,muayeneye de 1 sene var,şimdi gidip
    söktürüsem belki sonra bir düzenleme gelir(yasanın değişeceğini sanmıyorum gerçi de).
    Her gün trafikte kullanmak zorunda kalsam söktürürdüm de yatsın şimdilik.

Bakalım zaman ne gösterecek
    la sen hiç kullanmıyon ki zaten Yay var kullanmıyım film var kullanmıyım
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    la sen hiç kullanmıyon ki zaten Yay var kullanmıyım film var kullanmıyım
    yok yaa gene ayda 50-60 km yapıyordum nerden baksan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arda35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burada bir nüans farkı var. Devlet serbest demedi, ''Şu tarihten itibaren serbest olacak'' diye tebliğ yayınladılar, yürürlüğe girmeden kısa süre önce de iptal ettiler. Yasal açıdan hiç serbest bırakmamışlar zaten.

Yarın cam için bir ürün geliştirilir. Cam filmine ihtiyaç kalmaz, geçirgenliğini içeriden ayarlarız belki de. Tüccar dediğin her şeye hazırlıklı olacak. Tek kalem mala bu kadar yüklü girmek yeterince riskli zaten, bir de aynı riski bu ülkede alınca sonuç kaçınılmaz oluyor.
    Bilmem kaç kat kârlılıkla çalışırken iyi, yasa iptal edilince kötü. Satıcı olarak bunları öngöreceksin.
    şu tarihten itibaren serbest olacak diye genelge yayınlayıp yürürlüğe girmeden yasaklamak normal bir hareket mi şimdi? tüccar dediğin ileriye göre şekil alacak, yatırımlarını düzenleyecek adamdır. devlet şu tarihte yasal olacak diye genelge yayınlıyorsa tüccarda buna göre şekil almayacak mı? ön hazırlığını yatırımlarını buna göre ayarlamayacak mı? euro seneye 8 tl olur 3.90 ken ben stoğumu yapayım kafasında olan adam değil mi tüccar? cam filmi bencede yasaklansın derdim o değilde bu kadar tutarsızca kanun yönetmelik değişmemeli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu tarihten itibaren serbest olacak diye genelge yayınlayıp yürürlüğe girmeden yasaklamak normal bir hareket mi şimdi? tüccar dediğin ileriye göre şekil alacak, yatırımlarını düzenleyecek adamdır. devlet şu tarihte yasal olacak diye genelge yayınlıyorsa tüccarda buna göre şekil almayacak mı? ön hazırlığını yatırımlarını buna göre ayarlamayacak mı? euro seneye 8 tl olur 3.90 ken ben stoğumu yapayım kafasında olan adam değil mi tüccar? cam filmi bencede yasaklansın derdim o değilde bu kadar tutarsızca kanun yönetmelik değişmemeli.
    Nasıl ki yürürlüğe girmesi peyderpey yapılıyor ise, kalkması ise peyderpey yapılmalıydı.
    Bu yasa bir anda gelmedi, bir anda kalkmaması lazımdı. Mağdur olan çok firma ve/tüccar vardır. Bunu subvanse edebilenler bunu ek gelir olarak yapıyordur ama sadece cam filmi yapan, stoklayan,depolayan kobiler ne yapacak? Stokları çöp oldu resmen. İnsanlar tabi ki girişimcilik yapmaz bu koşullarda, risk faktörleri o kadar fazla ki..

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki sadece ceza mı yiyoruz yoksa üstüne trafikten men söz konusu mu? Men yoksa sökmeyi düşünmüyorum açıkcası. Uygulama bikaç ay ötelendi diye duyum aldım aslı astarı nedir?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki sadece ceza mı yiyoruz yoksa üstüne trafikten men söz konusu mu? Men yoksa sökmeyi düşünmüyorum açıkcası. Uygulama bikaç ay ötelendi diye duyum aldım aslı astarı nedir?
    güncel yemedim ama 6-7 ay once 7 gün süre men veriyorlardı cam filminde cezaya

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Ömer Musaoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çamlıca gişelerinde sol şeritten aldılar ben gibi 5 6 araba daha. İnsaflı çıktı yazmadı ancak söktür dedi. Sürekli kullandığım guzergah riske girmemek için söktürdüm uğraşmaya değmez
    Mitsubishi Colt 1.3 Elegance 1.3 AMT
    Mitsubishi Lancer SportSedan 1.6 AT
    Mitsubishi Lancer SportSedan 1.6 AT
    Mitsubishi Carisma 1.6 Avance SR MT
    Mitsubishi Colt 1.3 Instyle SR Amt

batu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bezdim yemin ederim söktüm attım bende söktür yoksa park halindede yazarız dediler

B-Devi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batu35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bezdim yemin ederim söktüm attım bende söktür yoksa park halindede yazarız dediler
    AVM'de yatan, evinin önünde yatan, otoparkta yatan (Trafikte kullanılmayan arabaya ceza). Tam Muz Cumhuriyetine göre...
    M50b30 - Bumblebee...

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanunun keyfi olarak değiştirildiğine katılıyorum. Ama konuşmakta zorlanan Konyalı vatandaşın yaptığı tedbirsiz yola çıkmaktır, ticaret değildir. Sen neyine güveniyorsun da borç parayla 400 binlik cam filmi yatırımı yapıyorsun. Kolay para tatlı gelmiş demek, biraz iş yapınca 10 eleman almış ''patron''. Önce önlemini alırsın, sonra gerisini Allah'a bırakırsın. Bunlar her işi Allah'a bırakıyor.

Gokhan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de lanet edip söküp attım.

Eskişehir'de şöyle bi durum da yaşandı hafta içinde.Arkadaşımın çalıştığı şirketin filodan kiraladığı aracı Ford Focus'a arka camlar fabrikasyon siyah olmasına rağmen ve polis bilmesine rağmen ceza yazdı. Vay efendim ruhsatta yazmıyormuş, ruhsata işlettirin diyormuş.

Naparsın böylesini, sabaha mı bırakırsın...

ido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende soktum yapıskan kalıntılarını nasıl halledebılırım kolay yollu permatıklemı sadece ?

B-Devi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında cam filmini camlara kendim uyguluyorum. Yani bana maddi yükü yok denecek kadar az aslında ama yine de böyle zoraki sökmek hiç içime sinmiyor. İnsanın zoruna gidiyor, iş inada biniyor Güzelim Cumhuriyet, iğrenç bir diktatörlüğe dönüşmüş durumda, maalesef
    M50b30 - Bumblebee...

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende soktum yapıskan kalıntılarını nasıl halledebılırım kolay yollu permatıklemı sadece ?
    izopropil alkol yada normal alkollü bişeyle
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

batu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi ben 80 derece alkollü kolanya aldım cam sil şişesine doldurdum benim araçta arka camda kalıntı kalmıştı oaralara sıkarak falçatayla kazıyarak çıkardım dikkat edin rezistans olan yerlere oaralarıda bulaşık süngerinin sert tarafıyla alın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi ben 80 derece alkollü kolanya aldım cam sil şişesine doldurdum benim araçta arka camda kalıntı kalmıştı oaralara sıkarak falçatayla kazıyarak çıkardım dikkat edin rezistans olan yerlere oaralarıda bulaşık süngerinin sert tarafıyla alın
    yahu neler neler yapıyorsunuz arabalarınıza yazık günah.

bauhausta yapışkan sökücü var sıkın 2 dakika bekleyin bitti gitti.

o da olmazsa bir pamuğa vıcık şekilde bebek yağı ya da wd40 sürün, onu da yapışkan kalıntılarının üstüne yedirin iyice. sonra mikrofiber bezle biraz kanırtarak alırsınız.

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mersin de arkadaşımı durdurmuş cam filmi var ceza yazacağız demiş. Arkadaşım "5 dakikada sökebilirim bekler misiniz?" diye sormuş, polis ok deyince hepsini sökmüş. Tamam devam et demiş polis.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu olay nerde oldu acaba?

Ben de lanet ettim, çıkarmıyorum bir müddet daha çıkarmayı düşünmüyorum. Tamamen aşağılık bir hareket. Ekonomiyi böyle düzeltecekler. Rekor enslasyon artışı cam filmi cezaları ile düzelecek.. Drumak yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler